Hörs på den nya bloggen

http://alinalandberg.blogg.se är min nya blogg. Ha det så kult här... där ingen kommer skriva.
So long!

Härskaduklickaförattkommatillminnyablogg


Nytt, nytt och fräscht

TYAman, håller på med en helt ny blogg. Fan va skönt, att starta nytt. Hörs när den är klar! So long

Sömn är bra!

Jag klarar av idrotten. Kommer hem, jag äter. Ser att det nya numret av Vecko Revyn kommit. Lägger mig i sängen och läser, däckar. Vaknade nyss och här sitter jag... har sovit bort ännu en timme av mitt liv. Nej! Så ska man inte tänka, för fasiken vad skönt det är att sova. Snart ska jag bege mig till gymmet också, raaajtan. Nu blir det att träna, svettas och få snygg kropp. HEJA HEJA!

Minus med den här dagen var att jag glömde gå till SYVen
. Vilket resulterar i att jag måste gå på italienskan imorgon. Lagom otaggad kan jag lova. Meeen, det blir att sitta av den tiden för att sedan ha en minst sagt stressig dag som består av hela 5 ytterliggande lektioner. (Efter italienskan) matte, företagsekonomi, svenska info&layout och tillsist matte igen. Varför matte 2 gånger på en dag? - Ahaa jag har glömt att berätta att jag hamnade (med nöd och näppe) i den smarta gruppen med Anton, Tärnis, Wigley och Stoffe.



Glad och lite nyvaken tlöööt


Du kan överdriva!



Dagens vill:
Ha bra förändring!
Dagens klädsel: Svarta jeans, rosa kofta
Dagens smycken: ringar, halsband och örhängen
Dagens smink: Foundation, puder, eyeliner och mascara
Dagens frisyr: Utsläppt, plattat as usual
Dagens låt: Bop to the top
Dagens planer: Vet inte om det kvarstår?
Dagens saknad: Linnea
Dagens dummaste: Fiskgratäng till lunch
Dagens misslyckande: Inget än så länge
Dagens drog: Min snygging!
Dagens köp: Tuggummi
Dagens godis: Ingentiiiiiiing
Dagens humör: Okay but still confused


Känns som rubrik

Idag känns allt hyfsat bra. Har haft engelskaprov, oförberedd läsförståelse. Men jag klagar inte! Jag klarade det bra tror jag. Snart... eller det där var en lögn men om en timme har jag idrott. Det känns sådär. Särskilt med tanke på att folk i min klass säger att vi ska gymma... inte nog med det... i en ishall? Wtf? Kallt? Snygga grabbar när det är meningen att man ska löka sönder? Känns sådär.

Sitter och smygläser Olivias blogginlägg som hon sitter och skriver på. Nu trodde jag att Fernis kom in i datasalen men det var en kines. Besviken tjej. Rullar nu. TJA


Vem som svek vem först

Godmorgon tjabbaba. Vad gör ni? Jag har precis fixat klart mig (- underögonfransarna). Ska börja röra mig mot bussen snart. Engelska here I come, är otaggad... känns som att jag kommer få dåligt på mitt engelskaprov, om vi får tillbaka resultaten idag. Sen har vi en hyfsat lång lunch, därefter idrott sen slut. Kapich?

Känns som en väldigt onödig dag tycker jag menmen. Därefter ska jag träffa Linnea om allt blir som planerat! Sen ska jag även träna träna träna (om jag hinner). Jag är sämst på att planera mina träningar. Bara att få arslet ur vagnen och köra. AKB ni vet? Va? Akallaboys? Neeej, Alina Kör Bara.


Det här ska bli

Jag vaknade imorse av att mamma väckte mig, tänkte tvärvägra och vara hemma idag. Jag har faktiskt ont i huvudet och halsen och 2 lektioner som är engelska och idrott känns sådäär viktiga just nu. Oj vilken lång mening! Iallafall, jag vaknade... tittade på mobilen, 11 sms? Vafan är det? Scrolla iallafall ner, bara ointressanta.

Sen så kommer jag till "Sanna Carlsson", jag blir glad bara av att se namnet men så läser jag. Vilket fint sms. Hon gjorde hela min morgon med sitt fina sms. Jag började gråta! Sanna det finns inte en människa i hela världen som dig, ingen som förtjänar att vara glad lika mycket som du gör. Jag ska alltid göra allt, precis allt för att du ska vara lycklig för när du är det, då mår jag bra.

Då förstod jag också hur mycket ett sms verkligen kan betyda. Och hur ointressant det är att veta vad någon gör klockan 10 på kvällen. Jag börjar skolan 20 över 10 idag och det känns helt okej måste jag säga. Men nu ska jag upp och fixa till mig. Vi hörs mina läsare.

Pusshej / GLAD tjej


Stronger than

Känner mig helt okej nu. Efter en dusch, ett snack med en glädjespridare och efter att ha gråtit lite är jag nästan som ny igen. Nu ska jag smörja in mig med Victorias Secret bodylotion som luktar så jäääkla gott. Åh! Världens bästa föräldrar kom precis hem med en ny skinnjacka till mig. Skitsnygg. Jag visar er imorn eller senare idag för nu är det PH som gäller.



Jag och Ferno.


DU är bäst

Och du vet vem du är.
Hur kan man gråta när man har dom underbaraste vännerna på jorden?

The way it is

Varför är det först när någon lägger handen på ens axel och frågar hur man mår som det egentligen bryter ut. Varför är man bättre ju längre man håller ut. Varför är det så jobbigt att vara ledsen. Varför känns vissa ord som knivhugg medan man bara kan skaka av sig andra. Varför envisas jag hela tiden med att jag inte får vara ledsen. Det kommer alltid att finnas frågor man inte har svar på. Antingen skiter man i dom, eller så tar man tag i dom. Jag vill inte vara otrevlig och kaxig, sur och tråkig. Jag vet inte vad som händer med mig.



I dimman.


Hur konstigt det är

Från 100 till 0 på bara några sekunder. Allt blir bara fel.


Några saker ni inte visste

  • Jag hatar katter, är asrädd för dom. HEEELP
  • Jag är nästan alltid glad
  • När jag blir stor vill jag bli skådespelerska
  • Jag mår illa när folk smörar
  • Jag är världens snällaste
  • Jag skrattar åt mina egna skämt
  • Jag är totalt tondöv (fast inte lika som Wiggan)
  • Jag har en vän som är grym på att sjunga (Olivia)
  • Jag tycker att kostymnissar är asnajs
  • Jag hatar att frysa
  • Jag är jättefeg att sova själv gör nästan aldrig det
  • Jag har ett helrosa rum
  • Jag är assnabbaste på att skriva på datorn
  • Jag kan skriva utan att titta
  • Jag älskar min familj och mina vänner mest
  • Min farmor och Sanna Carlsson är mina idoler
  • Jag kan inte gå ut utan ringar, larvig I know
  • Jag har lätt för att gråta
  • Jag har varit kär en gång
  • Jag har en touchmobil som jag ej förstår typ
  • Jag har mer killkompisar än tjejkompisar
  • Jag är glad
  • Jag har aldrig i hela mitt liv testat röka, tvärstolt!

Heido


Hur orkar man vara trött

Det är faktiskt en sak jag har tänkt på! Hur man orkar vara en bitterfA. Skaffa dig ett roligare jobb då! Jag blir ju lack. Jag och Olivia fick ingen glass i matsalen bara för att vi inte hade käkat upp på tallriken? Vad är det för stil? Man säger ju "jag orkar inte" men förfaan håll käften då istället och le. Det brukar jag göra när jag inte orkar. Jag orkar inte med bitterfittor. Helt klart bland det värsta som finns.

(Pratar till vårat sura patrask till mattant om någon är intresserad).



Just like an angry cat.


Målsättning för veckan

  • Träna minst 3 ggr.
  • Träffa Linnea
  • Bestämma mig för hårfärg
  • Inte äta något godis alls
  • Lära mig att förlåta
  • Lära mig prata italienska
  • Plugga matte! Jag ligger efter
  • Inte skratta så mycket åt mig själv

    Åkej det låter bra ha? Jag tycker! Helt klart. Jäääklar vad jag sätter höga mål alltså, eller gör jag? NÄ. Men någonstans måste man ju börja. Jag har aaaaasmycket huvudvärk om någon mot förmodan skulle vilja veta. Jag tror att jag leder detta bloggmarathon?? Hoppas så... känns så. Puss heido



    Hyfsat lökig men jag saknar sommaren. GE MIG!

Vet att ni vill!

Veta en så jäkla härlig grej. Idag när Bromé skjutsade mig och Olivia till bussen. (Han blev galen när jag kom och visslade och väckte honom, bokstavligen galen). Men iallafall, vi åkte 3 pers i typ 190, ne nu ljög jag, men ganska fort för Brommis va lack. Utan hjälm. Mitt hår bara fladdra som fan i vinden, jag började grina för att jag fick luft? vind? i ögonen. Höll vantarna för ansiktet och bara skrattade. Vilken känsla!!

Medan Olivia som satt bakom höll på att skita på sig för att hon var så rädd att vi skulle ramla.
Jag är allt bra lättroad ibland, det kan jag medge.


För er skolpigga

Som vill veta hur mitt historiaprov gick kan jag ge er 2 ord: Åt helvete.

Jag skojar inte när jag säger att historia är sämst, tråkigaste ämnet och bara så jäkla onödigt. Blir fanemig deprimerad av skiten. Vad är grejen med det? Fattar ej ne. Gör ni? Säger någon ja blir det stryk. Hä hä skoja alla får tycka som man vill tjalala.

Orka att jag är så jävla grym på att blogga... (orka att jag svär).
Peace out.

Uppdatering som aldrig förr

Nu jäklar kör jag, akb förfaan. Jag är så rolig. Alina kör ba. Hur tungt? Helt awesome. Jag och frugis har bloggmarathon just nu. Sitter i datasalen med Mallan och är alltmänt trötta. Känns ju verkligen helt ok att vi inte haft nån lektion sen klockan 10 och nu inte heller har någon svenska. Suuuck!

Lärare kan inte planera, that's a fact. Känns lite kaos att jag slutar halv 5 när jag bara ska ha 2 lektioner idag, höö. Väntavänta... hur tänkte dom nu? Inte alls, as usual. Snart eller ne nu ljög jag men iallafall om en timme har jag mentorstid sen har jag matte med mina älsklingar fast jag är fettmedbesviken på Tärnis.



Jag skulle såå inte banga på att du flyttade hem till mig älskling!


Hon gör det igen

Åhåå jag är så bra på att blogga så jag kände mig bara tvungen att fortsätta. Kan glädja er med att det är ca. en kvart tills vi ska åka så har ni tur... (men bara om ni har tur) så kansker ni hinner få ett blogginlägg till. Woapa jag är så kul. Eller kan man vara kul? Isånnafall är man väl typ rolig och någonting man GÖR är kul?

En riktig kuggfråga. Tärnan skulle helt klart ha en att sätta emot. "Hur många huvudstäder har Hollad?" - Ottava. Det är sånt som Tärnis tycker är kult. Fast helt ok skämt var det ju iallafall. Åhhhåå jag är nervös för det där jäkla historiaprovet, *IGIGIG* jag vill inte ha det. Jag vill ha MVG men fan det här känns inge bra.

Cutmyhead på den. Jag är astrött och otaggad. Meeen för att bättra mitt humör spelar jag min och frugans låt:





Ps. Jag håller med er... Det ÄR dags att göra nåt åt mitt hår. Ds.

Tvärkasst

TJa alla glada (morgonpigga). Jag har fått asamycket motivering till att blogga igen, så nu jäklar ska ni få se på blogginlägg, like never before. Så att säga. Snart ska vi väcka våran älskling Bromme för vi behöver skjuts till bussen, aw va snäll du är Brommis.

Jag är extremt otaggad på matteprov, pallanteva. Men, livet är orättvist ibland. Historiaprov första dagen första lektionen på en hel skolvecka. What to do? Enjoy life. Guuu, varför leker jag nåt slags engelskaproffs? Förstår inte, men kulT är det och jag tänker fortsätta.

Igår låg vi och snackade till ca. halv 3 när jag däckade i mammas och pappas säng bredvid Olivia. Vilka jävla frågor vi hade där på slutet! Jag älskar mina bästisar. Okej nu har jag rätt bråttom, till vad? Don't know, don't care men det känns som att jag måste förflytta mig från datorn. Tjingeling! / Allanballan


Rik som ett troll?

Hej alla fans... nu sitter jag (fortfarande) inlåst på min toalett för att mästersnokarn Bromme är i farten. Vad gör ni? Sebastian vet jag iallafall vad han gör, han väntar på min update. Du är så bra! Bromme skriker "Alina I miss youuu" utanför, herregud gubben...



Okej det där var randomfakta. Nu ska jag berätta om min morgondag. Jag börjar halv 10 med historiaprov, hejhej IG hejhej. Jag orkar inte faktiskt. Historia är det absolut tråkigaste och mest värdelösa ämne jag vet. (En grej till... vet ni vad jag hatar? När man skriver och helt plötsligt så langar tangentbordet flIpP och skriver med CAPS, jag blir lack). Nej jag lovar jag har inte damp... Okej?

Merdå... jag skulle ju berätta om imorn. Jag börjar halv 10, slutar halv FEM?! Hur tänkte man nu? Om man ens tänkte... Iallafall, jag har historia, svenska, matte, mentorstid *suck och italienska. Konstig ordning det blev menmen. Det är lektionerna jag har. Vet att era careboxar är fulla så jag är inte förvånad om era hjärnor snart sprängs. Jag har inget mer att tillägga förutom att jag inte förstår varför alla är på sånt deppmode, det gör mig deppig och det orkar jag inte vara såå, alla ledsna typer där ute. RYCK UPP ER! Livet är hårt för dom hårda, så är det. (Nej Sanna min älskling det är inte till dig). Man får vara ledsen men inte deppa för försmå grejer.


Härligthärligt OCH

Är tvungen att låsa in mig på toan för att ha datorn ifred. Herregud, Mathias Bromé... där snackar vi flippad grabb. Men han är bäst ändå, helt klart. Annars då? Jag är trött. Aa, tja.

Kan alla sluta tro

Är bara så jävla lack. Piss skit.

Var på hockeymatch med frugan. Massa sköna människor var där. Och nu sitter jag här med dom två skönaste. Ollpan och Bromme. Tackar gud att ni finns! Vårt kära Huddinge vann med 11-1. Bäst ni är!

Nu ska vi sova? Fast ne för vi måste plugga jäkla skit histora. Det suger. Jag orkar inte! Heido



Linnea, Oscar och ME

Har idag insett att...

  • Avslagen cola smakar skit
  • Jag skulle vara en grym mamma
  • Ingen kan städa som jag
  • Jag har underbara vänner
  • Livet är för kort för att bråka
  • Jag verkligen måste ta tag i historian
  • Att jag saknar gamla vänner

TJA! Jag sitter i min soffa, har nyss städat och fixat i huset. Jag är allt bra jag. Nere ligger Olivia, Bromme och Sebbe och tittar på Solsidan. Satte precis på min mobil och helsike vad den vibrerar? Spamsms eller är jag bara populär? Driver. Men så kan det gå om man haft mobilen avstängd en lördagnatt.

Igår drog Luckii och Emma hem, fråga mig ej vad dom skulle göra! Men då rullade Alex, Charlie, Pontus och David in istället. Trevligt trevligt. Full rulle hela kvällen.

Vad händer nu då? Jani, idag ska jag plugga nofuckingmatterwhat. Det är Olivia som har tvingat mig, jag hatar historia och Janne hatar mig. Meeen what to do? Jag ska bli bäst. MVG here I come. Eller vänta... MVG here Olivia and I come. Hörs! Alina



Seriöst kolla vad jag hittade? Blir mörkrädd...
Alex Orre Gurra Tomtom Macke Tärnis WTF?


Hej Sebastian Bengtsson<3

Tja man!
Sitter hemma med c00laste gänget. Olivia, Bengan, Bromme, Lucke, Emma, Tärnis och Wigley. Och Troja som för övrigt drog idag. HÖ, flippad h-und. Skoja bara. Vi kollar på hockey... oväntat? Som fan, första gången. Vafan är en puck liksom? Ingen aaaning.

Idag har jag varit med frugan och tagit det lugnt (dansat till Carola OCH fått ett brännsår på knäet). Sen har jag och bästaBrommis åkt moppe till donkish och köpt mat till alla. JA vi är bäst vadåra?!
Puss heido


The kind that makes you wanna breath

Hej! Det blev en ganska sen kväll trots allt. Vid halv två drog vi från en halvt medvetande Jonathan. Bromme och Wiggan tog moppen och skjutsade de oss? Nepp. Vi drog till GP och blev uppraggade av tre hårdrockare med långt fettigt hår, ööhh ta bort. Dit kom de tre vännerna (David, Linus och Jocke).

Jag och Granis drog och köpte en pommesfritt sen gick vi alla till tågen. Vi var hemma vid 20 över 2 kanske. Då slocknade vi direkt. Rrriktigt najs om ni frågar mig, för visst gjorde ni väl det..?

Nu ska vi snart börja röra oss mot my place. Ollan ska flytta till mig...! (Åtminstone till på måndag). NAJS. Frugan i huset förfaan. Det var allt! PoK


<3


Nej inte så viktigt!

Åh herregud... what'supwith killar och nhlspelande? Förstår verkligen inte grejen.
Menmen det är bara att offra sig, att höra fakejublandet på tvn. Helt okej när man är med sina vänner ändå. Vi chillar här hos Tärnan, vi har varit och käkat långt åt helsike? Och så har vi gått en jäkla promenad och alla har nog varit sura på varandra minst 1 gång men nu är allt bra. (Förutom att Wigley slog en stock i mitt huvud... aj).

Nu ska jag vara lite social... eller ska jag? Nä. Men ändå, pallantebloggamer.nu. TJAAAAAO



Bromme aka. kungen, LOVEYAHBROTHER!

Uppe med tuppen...

Eller rent utsagt kass tidsuppfattning från min sida. Jag sitter vaken nu, heltaggad, nyduschad och tycker att livet leker helt enkelt. Bara ett problem... min buss går om 1 timme och 20 min? Vafaan e grejen? Orka va uppe så jäkla tidigt.

Jag spenderar min tid därför till er. Så tja alla coolingar, hur rullar livet? Det kanske svänger rakt fram som Mattias Wigley skulle sagt. Mitt är bra! 2 lektioner idag, varav en man bara vill hänga sig i taklampan eller nåt... vem fan kom på information och layout? Give me his number. Jag ska deala lite bara. Inte va elak. Ne nu driver jag, orkaaaaaaa. Ikväll blire Ollpan och Tärno som jag redan sagt. Fan va jag tjatar! Vet inte vad vi ska göra efter idol och pizzakäkandet men den som lever får se. CIAO



Balen! Saknaaaaaaaar a lot

Utan er? Aldrig

Hittade lite bilder i mina mobiluppladdningar på facebook. Se och lär. Såhär ska man vara.
Puss heido


Medan du gick och blunda

YOmän, = plural. Jag är bäst på svenska tja.
Vad händer då? Jag har precis hittat gubben i lådan-låten, jag är snabb. Fattade inte varför alla skrev "jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks", men nu gör jag. Bra låt!
Blivit lämnad i staden medan du gick och blunda.
Jag skulle faktiskt dragit och tränat idag men så var det bombhot i närheten av där jag tränar så ne jag vågade inte åka dit. Får bli på lördag dag. För på kvällen ska jag hooka med några tuffa people. Imorn då? Det är ju fredag förfaan. Ska hem till Tärno med frugan och kanske nån mer? Och titta på idol och käka pizza. Fan va näjs.

Inga svårigheter, kör ba

Helt klart dagens video!

Den här dagen har varit braaa. (Känns som att jag alltid skriver så? Tur det). Jag var iallafall i skolan, gjorde engelskaprovet. Kändes sådär men gick vidare. Ut och ta lite luft med Ersin. Då kom Anton och Wiggan. Gick in med dom, Olivia kom (jaaa jag är rimmarN). Vi drog till matsalen och käka lunch, eeeklig mat. Så vi stack till ICA där frugan och Anton köpte godis... tjåkizar. Jag nöjde mig med tuggummi eftersom att jag är en duktig flicka, hörde du det Olle? DUKTIG FLICKA! Wiggan fick en 10 av mig, ibland är jag bra snäll. Sen hade vi matte, det gick bra... gjorde fasiken 2 tal. Jag är helnöjd med mig själv, det mesta jag gjort på länge.

Sen slutade jag och Olivia medan vissa andra hade engelskaprov och grejer kvar. Soft! Vi drog iallafall till donken, tjåkizarrr som faun. Vi käkade glass, träffa Matte. Sen kom även bästa Bromme och vi hade så jävla kul. Kanske inte pudeln (Olivia) men fan vad jag skrattade. Fick typ kramp i magen. Bromme brur e fettmeskön.

Ska vidare på msn nu.


I almost forgot




"Jag tror att den kommer svänga rakt fram".

By Mattias Wigley, tid idag påväg hem från bussen.


JUSTEMÄÄÄN

Min och frugans bästis, ingen mindre än Jonathan Tärnblom fick hänga med A-juniorerna till Linköping idag och spela match. Hur grym? Awesome.



Blir mobbad snabela ansiktsboken pga. den här bilden. Tack killar, känns... känns sådär.

Någonting som också känns sådär är att jag inte kan slita mig från datorn, utan sitter och lyssnar på KICK ASS som min pappa och mina 2 småbrorsor lyssnar på. What'supwiththat?


Blogg.se = bugg?

Seriöööööööst? När jag är på stans superbloggar humör, gissa om blogg.se ligger nere då? Kan säga att ni som skulle svarat JA hade rätt. Nu då? Innan middagen låg jag i soffan med mina 3 syskon och bara degade, blev så jäkla trött... och sjuk tror jag. Så efter middagen smög jag ner i mitt rum där jag gav min överbelastade tonårshjärna en och en halvtimmas sömn. Tack Alina, varsågod Alina.

Nu ska jag titta på någon dramafilm som min mamma har hyrt... om jag inte somnar! Jag är så galet trött.



Leif, jag och Olivia. Varför så jäkla glada? ÄH vi har ju varann.


You just don't imagine


SÖTIS!

För det är toppen baby sluta klaga.
Tjoman! Jag är på toppenhumör, jag är verkligen det. Var i skolan, allt gick bra... fick typ MVG på mitt företagsekonomiprov? (Frugan fick ännu bättre!!) Aarå, vi sa ju att det går bra nu. Fick även tillbaka mitt matteprov, G... bättre än IG men sämre än Anton, Tärnan, Wiggan och Stoffe. Jaja, livet går vidare... nästa prov tar jag dom alla!! T.o.m Melina, juste!

Kom hem, mamma hade bakat bullar.. hur gott? Asgott. Tack mamma! Sen tog jag ett lååångt bad och nu känner jag mig helt återställd. Va underbart! Nu ska jag plugga engelska, dock inte lika underbart men ska man ha MVG så ska man. PoK



Jaaa, det är mys.


Filåt uppdaterarN

Godmorgon! Nu måste jag käka frulle snart, fast först ska jag platta håret.
Igår var jag på match med dom bästa, dvs. Liam, Olivia, Bromme, Lucas, Gsson, Tomtom, Wigley, Sille, Petter, Phille, Danne, Jeppe och Rasmus. Herregud, glömde säkert nån men ni fattar principen - vi var många.

Nu på morgonen har jag matte... = få tillbaka provet... = IG... = deppig tjej.
Puss


Freaky monday

Hej jag lever idag har jag tränat. Kommer nog ha träningsvärk så att jag inte kan gå imorn, blir kanske ingen skola för min del då?? Hä-hä. Puss


You don't know what you got until you lost it

Hej. Jag tycker precis som ni att det är väldigt tråkigt att Linnea slutat blogga här. Men hon har väl mycket plugg och träningar... och just nu känns allt bara jävligt knas.
Jag är extremt trött och otaggad. Men snart ska jag och Olivia som fortfarande sover, dra iväg oss till hallen. Våra kompisar har innebandymatch och tydligen ska halva Sverige dit. Men jag får se. Dom har en match 12, en 1 och efter dom två (om jag orkar titta på båda) ska jag iväg och träna. Efter att jag tränat ska jag plugga FE och engelska. Och efter plugget ska vi käka kräftor med familjen sen - sova.
Så lame kommer min dag vara. Men det känns skönt, jag orkar inte just nu.

Vi chillar gal1



Tärnis bäst i test!
Jag och Ollsan sitter hemma hos mig och håller på att fixa oss, schtekjagvet. Vi ska iväg till Haninge och fixa mina naglar. Vem sa diva? Juste, det var Olivia. Ser ni vilken GULLIG bild på våran kompis Tärnis eller? Vi kärar ner oss lite i den. Så söt!! Ikväll vet'agfan inte vad som händer. Kanske festis eller så ska vi bara tjilla, vemfasikenvet? Inte vi iallafall.

Nu håller Olle på med tandtråd? ÄÄÄCKELFAKTOR 10. Nu ska jag makeupa mig, PÖ Alina

Vad händer med dig?

Yaman! Vaknade nyss, klockan är 11 och jag steker.
Igår kom iallafall Olivia, Bromme (Mathias), Wigley (Mattias) och Sille. Vi satt och snacka lite innan vi rörde oss mot donkas. Vi kubbade över en asstor väg med min hund? What's wrong? I don't know.

Där träffade vi iallafall Lucas, Viktor och Jeppe. Såå vi satt där ett tag sen rullade vi mot skolan och plockade upp Mackan, Danne och Jonte. Sen stack vi hem till mig... vetefan vad vi gjorde som tog tid (snacka?) men helt plötsligt var klockan halv 2 och grabbarna som har träning idag stack. (Alla utom Bromme, Sille och Wigley som tydligen EJ hade någonstans att sova?) så dom + Olivia fick dela på min säng och 2 soffor HAHAH. Medan jag sov tryggt i min lillebrors soffa.

Nu när jag vaknade på morgonen hade dom dragit, sådeså. Nu ska jag kolla på tv med min bror. PUSS



Mathias, Ken, jag och Andre för ett tag sen.
TJATJA

Ett hejdå

Hejsan läsare.. jag har inte mycket mer att dela med mig av än att jag ska sluta blogga. Hoppas ni får en god fortsättning / Linnea

Show me show me show me



I somras!

Nu är mitt gäng påväg hit, ha vad leker jag? Men Olivia, Bromme, Wigley och Fernis om jag hörde rätt..? Är påväg hit. Själv sitter jag och tittar på IDOL, tycker dom flesta verkar suga rätt hårt. Frugan min, SÖK IN. Jag är bäst på att rimma, woadamn.



Kan ni skynda mina vänner? Jag vill uuut - fastän det verkar som att vi bara ska sitta inne och dega, whatthefuck. Nu måste jag taggish! PoK


Hoppas du har det bra

När min farfar dog insåg jag något. Man kan tro att man har känt sorg förut, till exempel när kärleken lämnar en eller när en vän sviker. Men sorg är något man nästan inte kan sätta ord på. Antingen är orden alldeles för många, och strömmar runt i huvudet innan man hinner snappa upp dom, eller så finns det inga ord. Bara en himla massa tårar. Jag har aldrig varit så ledsen som när min farfar gick bort, aldrig förr har jag gråtit så mycket. Känt mig så tom. Jag kommer aldrig att glömma. Jag saknar dig fortfarande, tror fortfarande på att jag kan hälsa på dig nere på hemmet. Jag har inte glömt den kalla hand jag höll i, tårarna som bara strömmade ner för mina kinder, väggen där alla minnen spelades upp. Jag kan inte glömma hur paniken grep tag i allt som inuti mig finns. Inte heller hur overkligt allt kändes, hur fel och orättvist allting blev. Mamma sov hos dig på hemmet, hon låg i en extrasäng bredvid dig. Det var tredje natten i rad som hon gjorde det. Innan jag somnade på kvällen skickade jag ett sms till mamma där det stod "säg till farfar att jag älskar honom precis lika mycket, vart han än befinner sig". Du vaknade inte nästa morgon. Du försvann. Jag hörde ytterdörren öppnas på morgonen, klockan var nog inte mer än 7-8. Jag vaknade. Gick upp för trappen, såg mamma. Visste att det inte var sådär hon brukar se ut. Hon såg på mig och sa "farfar har somnat nu". Jag satte mig ner i trappen, det var som att en storm drog förbi, och tog med sig mina krafter. Med huvudet nedböjt började jag sakta förstå. Aldrig mer "får jag lov?". Aldrig mer skulle jag få höra din röst. Om man kunde sätta ord på sin saknad. När jag försöker göra det får jag tre o. Obotlig, omöjlig och ond. Om exakt 3 veckor är det ett år. Ett helt jävla år. Jag har inte förstått än. Jag tror aldrig att jag riktigt kommer att inse, inse att du inte kommer tillbaka. Att jag aldrig, aldrig någonsin igen kommer att få se dig le. Du har firat din sista julafton tillsammans med oss. Det är svårt att förklara när ord inte räcker till. Sorg är svår att sätta ord på. När någon som alltid funnits där, som ska finnas där. När någon man älskar plötsligt lämnar jorden. Lämnar en. Försvinner. Då är det sorg man känner. Inte annars. Man kan vara ledsen, men aldrig kan man bli så tom, så förvirrad och känna sig så ensam. Trots att man har många omkring sig som bryr sig och som finns där så känner man inte marken under fötterna. När min farfar gick bort lyssnade jag mycket på låtar, försökte få någon annan att beskriva hur jag kände. Många av dom låtarna handlade om heroes, om hjältar. Jag försökte förstå, ville lista ut vad en hjälte egentligen var. Jag kom fram till att en hjälte inte behöver vara en som räddar världen från onda ting, utan att en hjälte är någon man ser upp till, någon som kan läka sår bara genom att lägga en hand på ens axel.  Farfar, du är min hjälte. Och du fattas mig.

Att i ord beskriva är svårt,
hur livet kan vara så hårt.
När man gråter av panik,
och byter sömn mot skrik.
Man tror sig vara stark,
med två ben på vår mark.
Men när allt blir till dimma,
och livets fönster är imma.

Du var alltid så rar,
känslan finns kvar.
Hur det högg i mitt bröst,
hjälp var borta det fanns ingen tröst.
Beskedet att du somnat in,
jag saknar dig så farfar min.



Alina

ABBA at heart

Dom är helt freaking asm. Faktiskt. Var nyss på bio med mamma, vi såg "Lyckan, kärleken och meningen med livet". Den var bra, men alldeles för lång för min del. 2 timmar och 20 minuter och ni som känner mig kan gissa hur jag bara ville springa, prata och skrika efter filmen. Gah!

Skoldagen gick bra... ehm vänta nu... vilken skoldag? Lektionen menar jag givetvis. Därefter satt jag och frugan och snackade ett tag med Wigglan och Sille. Sen hämtade mamma mig i skolan och vi åkte till Tacobar och käkade, goooooott. Därefter var det som sagt bio som stod på schemat. *Härmar Olivias "står på schemat" hahaha*. PUSS



Ser precis ut som min lillebrorsa brukar göra på bilder där! Assötaste


Kalla det rubrik

Chacha bloggen! Sitter på infolayouten, det är ganska kult fast vi har inte börjat att göra nåt än. Blev klar med min valaffisch förra gången, ahmendetärtjocktnajs. Är ganska trött men ändå fettglad. Pratade med världens bästa och finaste Sanna på vägen till skolan, du är underbar min vän. Hon hjälpte mig med lite grejer.

Känns ganska tjockt okej att jag slutar om drygt en timme. Det går bra nu! Efter skolan ska jag iväg och först fixa legg med mamma och därefter gå på bio. Men bion är kl 1 så efter det har jag heeeela dagen. Kanske frugan och Brommis som står på schemat ikväll, you never know.



PoK Alina

Dag efter dag

Ingenting kan ändra det
och nu är det för sent att vända.

Lika bra att det blir sagt
för du har ändå märkt det.
Hur som helst så känns det helt okej
e' nånting som jag vill säga dig.
Tjulululu!
Jag är den astuffaste, men nu måste jag ruscha till bussen. Eller nej det måste jag inte, men måste ruscha ner i mitt rum och hämta lite stuff. Har en lektion idag, info och layout. Sen slutar jag. 11:25, känns inte helt fel.



Outfiten, så blir det när man inte har självutlösare på webben?!
Alina

Skola imorgon också!

Det kan bero på det, och så kan det bero på det. Jag vet inte riktigt vilket utav de två det som det är men något, helt klart. Det jag vill komma fram till är att jag är pigg, jag kan inte sova.



Just the way you are...

RSS 2.0