Fråga på


Ställ alla frågor ni har, allt ni kanske någonsin har undrat? Och ni får vara anonyma, PÖSS


Tjalala tjalalalala

Sitter och mumsar (SÅÅ inte mitt ord) på en marabou efter en heldag på liseberg. När vi klev utanför hotellporten så började det regna, och när vi kommit halvvägs så började det SPÖREGNA. Uhh. Kommer världens skönaste bild på det later.

Men när vi knallade in genom lisebergsportarna så strålade solen och vi kunde åka hela dagen. Dock var det molnigt emellanåt men det var riktigt kul. Jag och Lukas (som är 8 år) åkte hela tiden, en riktig cooling. Jag åkte kanonen 3 gånger, balder typ 5 osv. osv. WOAHWOAH. Det var inte kö någonstans!! Maxtiden att vänta var 10 minuter, hur underbart? Love it.

Vad gör jag nu då? Ja, sitter och käkar choklad som jag sa. Kollar på bilder på båten vi ska åka!! ÅÅÅÅÅÅÅH VAD NICE DET SKA BLI! Nu ska jag käka mer choklad och sen ringa Emil. Pusspåer.


eller inte

FUCK ER :O INTE EN JÄVLA FRÅGA!!!!!!!!!!! -.- Nejdå jag trk om er :* / L

Grrr

Hej nu har jag varit hos mami ett tag, soft fan! Det var segt att åka hit bara.. curry svett bussen 172an euw hatar den! Min mobil dog mitt i allt också -.- fuck det sög men jag klarade det. Aja nu ska jag träffa en kompis, senare ikv vet jag inte alls vad som händer haha en gammal polare sa att jag skulle hänga med dom ikv men jag får se. Pallar inte åka själv så om jag får med mig någon så är jag på typ. Dom skulle kröka lite och grilla, nice ju? Aja nu lyssnar jag på min spotify, älskar den.. Åhhh ja nu kommer den här mammas gata! Nu ska jag sjunga pallar inte skriva mer, CYA! / L

dagens

Nu ska jag till mamma och hämta en sak. Men ni ska få dagens dresscode :D bye!

ja jag har ingen aning om varför den där grjen kom med?! :s






därför får ni två bilder till! :)


/Linnnnnnnnnnnäa

annanas eller hur de stavas

Hmm.. vad ska jag ha på mig idag? samma visa varje dag!
Kan någon rolig läsare ställa en kul fråga? Börja kommentera jag vet att ni är där ute jao?
/ Linnea


behövde få ut lite

DAMP PÅ ALLA UNGAR SOM SOVER LÄNGE!

bild ggr 2


damp :)

SE HIT

haha jag har precis duschat och är jävligt snygg, fan helt galet asso! Men iaf jag tog en bild och insåg hur mesig jag kan se ut.. kolla här

HAHAH kolla hur snäll jag ser ut! / L

back on track

Hej alla kära! Jag kan inte göra annat än att be om ursäkt för min ohygligt dåliga uppdatering, kefft av mig! Men nu så är jag uppe speciellt tidigt för er gummor och gubbar! Nu ska jag försöka att fortsätta vara bra att blogga.. och idag kan jag säga nu med en gång blir det ingen som helst konst! Se de trissta gråa vädret, med annat ord fan vad grolle! Ja inte så många förstår humoren i det..?
Men nu så iaf.. vad händer? Tänk att jag alltid ställer mig den frågan Jo jag sitter häääääääär vid datan och chillar såg just på fb att jag hade blivit taggad på en bild av min tränare när jag sov på planet till Spanien -.- fuck you Micke! Det blir mycket överstryket idag.
Men ah sen har jag inte gjort så mycket.. hjälpt pappa att vika tvätt *pappas älsklings unge* och fixat iordning lite i köket. Jag tänkte på en grejjjjjj.. ska man inte ta och bjussa på ett videoinlägg? Det tar sån satans tid att ladda upp det.. men sånt é livet!
JAAAAAAAAAAA JUSTE!!!!!!!!!!! WIIHOOOOOOOOOOO kom på en sak.. idag ska mamma hämta min tröja/tunika YEEEEEEEEEEEEEEEAH den är fett snygg hejdå ska duscha och sen spela in en videohälsning HAHA!
 Love / L

shieet vilken gangster! ..morgontrött


gästblogg

... eller inte!


Landat i Göteborg

Hoho alla därhemma och borta och tja, vart fan ni nu är. Jag är glad, som fan. Dels för att jag shoppat loss gaaaaanska mycket idag (mamma betalar) och dels för att jag är i Göteborg och det äger men vet ni vad jag är MEST glad över???

Jooo..... *trumvirvel*... jag ska på medelhavskryssning i en vecka i Spanien om ca 2 veckor. FATTAR NI?? Vi flyger till Barcelona och därifrån går båten. Åhh vad jag längtar!! En 5-stjärnig gigantisk båt, all inclusive och pool på däck så att man kan bada, sola och bli bruuuuun. FATTAR NI?

Nu sitter jag och dunkar "Sean Banan-Skaka rumpa" för mig själv på hotellet. Snart ska vi ner och käka kvällsbuffé, mums.

JAG SAKNAR LINNEA OCH PAPPA, hoppas att ni har det gryyymt i Stockholm!



H a p p y f a c e / Alina

Måste göras IKVÄLL!


till mina kissekatter

Sorry för dålig uppdatering, hinner inte skriva nu men jag lever! Puss på rumpan / Linnea


Visste du att..?



Jag tycker inte om mjölk, självklart dricker jag det men jag tycker verkligen inte att det smakar gott.

Jag har aldrig i hela mitt liv rökt, nope och det är något jag är galet stolt över.

Jag älskar "svennerap", men får panik när dom sjunger på engelska. Hallå, då hänger jag ju inte med?

Jag har vart världens fjortis, okej det visste ni redan...

Jag gråter fortfarande till disneyfilmer, till exempel Hitta Nemo och Lejonkungen

Jag är en av världens mest dramatiska människor, svimmar t. ex nästan om jag blöder i fingret(?)

Min dröm är att bli skådespelerska, yes och det har den varit länge

Jag har extrem bacillskräck, kan inte ta i dörrhandtag, trycka på bussknappen osv.

Jag har världens fulaste garv, alla mina vänner kan intyga. De skäms över mig

Jag har ett helrosa rum, även fast det kanske är lite väl flickigt så är det coolt. I love it


<3



A friend is someone who knows the song of your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words.
I love you 'til the end of time Linnea Sol Börjesson.


Världens snällaste tjej

... är jag! För jag bloggar trots att jag är typ sjuk. Eller mensvärken gör mig sjuk. Har feber också. Precis duschat i 55 minuter, ni grabbar kan inte fatta hur ont det gör!!! Var fucking glada att ni är killar. Men som rubriken avslöjar är jag världens snällaste tjej så jag ska berätta om gårdagen iallafall.

Jag åkte till TC där jag mötte Linnea och Matilda. Vi drog runt i kungsan bl.a och träffade även Marcus och Axel ett tag. Sen drog vi vidare mot pressbyrån, HAD TO HAD SOME TUGGUMMIN, där kom det 2 tjejer inspringades och skrek(?) vi började muttra och röra på oss när dom plötsligt vänder riktning mot oss. *Spännande det låter waa?* Aja, dom frågade "Do you speak english?" och med våran tunga engelska svarade vi "jäs åfkårse" sen började det. Vi skulle visa dom till the places to be, nattklubbarna, då dom var 18 och 19 och kom från London, dvs. hade ingen aning om STHLM. Yes, på tunnelbanan kom vi fram till att dom skulle följa med oss istället. Och träffa Emil, Patrik, Casper och John.

Vi chillade i Slussen ett tag (bra länge vill jag lova). Vi pratade massor och dom var hur gulliga som helst!! Till sist kom grabbarna, dryga som fan i början damn. Meeen, det lättade upp sig sen. Vi drog på en sk. "fest" i Älta mhm... vi kom, vi gick.

Sen åkte vi tillbaka till Slussen efter att ha väntat på bussen i en halvtimme typ. SUG! Vi chillade där ett tag sen drog Linnea och Matte hem till Linnea och jag hem till mig. Klockan 3 hämtade mamma mig vid bussen.

SÅDÄRJA! / Alina (detta skulle postats igår)


Vad gör vi? NU KÖR VI




Så ser jag ut, inget märkvärdigt. Orkante. Ska in och möta tjejerna i stan nu!
Kramis / ... den fina


SECRET

Omg ska inte ens säga vad vi snackar om nu x'D HAHAHHA dags att dra nu cyyya / L


@ mattes place

Sho systrar och bröder o alla andra..? Nu är jag hos Matilda. Hon och hennes syrra käkar kakor -.-' och jag sitter vid datan fast ah dom är bredvid mig och Matte sitter och smular på mig, dödar henne! Nu ska hon upp och fixa sina grejer hon ska ha med sig till mig för hon ska sova hos mig eftersom att vi ska på fest senare med Alina. JALLA NU MATTE!
Matte - chilla jag ska bara äta en kex till ...
Jag - -.-!
Tjadå! / L
 +  +  = http://www.youtube.com/watch?v=1q8s58mK-Cs


Därför!


Jo mina kära, jag valde att sätta den långt in dels för att jag tycker att det är fultfultfult att ha den långt ut och dels för att jag då inte behöver visa den hela tiden. T. ex så har, som ni säkert vet, tungpiercing fått en slags orrestämpel varför vet jag ej men eftersom att min sitter en bit in på tungan (inte alls för långt in men) så väljer jag när jag vill visa den. Fast självklart syns den när jag öppnar munnen mycket, sjunger, skrattar, lipar osv. men inte när jag bara pratar vilket jag tycker är riktigt bra. Jag är helnöjd! Nu har ni fått svar på frågan.
Puss från Alina.


Borta bra, hemma bäst

HEYGUYS! Nu är jag äntligen hemma. Fan va skönt! Hoppas att ni haft en bra midsommar, det har jag.. lätt. Ska när som helst, (dvs. när jag fått ork att resa mig ur sängen) gå och duscha.

Vadfan ska jag göra idag då? Ingen som helst aning. Träffas? Ring mig på 0705114966. Ja hörrni, hoppas på massvis med samtal från er alla läsare nu när jag kommer tillbaks från duschen.



Mathilda, Angie, Linnea å jag på klassresan. S A K N A R.
Pusspårumpan! / Alinaaaaa

Update from landsbygden

Det vart en minst sagt galen kväll igår. Igår vid klockan 9 tog vi cykeln ner till landsvägen och kollade efter någon människa(?) Vi såg en moppekille som vi stannade genom att ställa oss mitt i vägen, hä hä. Kommer inte ihåg vad han hette men han var trevlig! Vi stod och snackade med honom, frågade vad som händer här? osv. men han sa att inget hände, sadface.

Då drog vi upp till vårt partaj igen. Där var det hög musik och middag. Vi käkade, sen ringde Johan hit sin 19 åriga kusin och DÅ VART DET RÖJJ! Jag, Cissie och Viktor shaka som aldrig förr(?) Vi fick tillslut upp ALLA vuxna (och de flesta barnen) för en riktig dans. Det var grymt kul och vi dansade till klockan 3. Folk började droppa av allt eftersom då dessa vuxna är rätt färska ;) Till slut var det bara jag, Cissie, Viktor, Johan och Stefan. Då skulle dom köra alla dessa jävla tryckardanser, men jag och Viktor körde en annorlunda variant och dansade som om vi vore på danstävling. STÖRT kul.

Damn, det här blev en bok. Men vad gör väl det om 100 år?

Jag är feeeedthungrig, onice. Alla käkar frukost nu men jag har ganska ont i tungan så jag chillarpåden. Vad gör Linnea nu? Jag u-u-undrar vad Linnea gör? Ett larvigt instick, wannabe Philips hälsning (till föräldrarna på restaurangen). Okey mer då?

Jag och CEkman (Cissie) gjorde en videoblogg igår som ni får se snarast (=när jag kommer hem om typ 2 timmar eller så).

Nu ska jag data vidare på annat håll. S O-L O N G
/ Alina

ska sova nu / L


music

Nu lyssnar jag på en sjukt skön låt.. den heter Tjall Den värt att lyssna på skit crazy. Nu ska jag lära mig den puss! / L

Euooo, ja svär, värsta yao, den e chok lätt
den e tjallable
tjall den
tjall den, tjall den, tjall den

(några laxar e va ja behöver, guld och glitter, där ligger feta jävla laxar, roffa åt sig allt och snabbt, fett me para)

Ref:
om du ser en plånbok eller ny telefon
tjall den, tjall den
den som finner den får den
om du gittar på en klubb och ser en het göt
tjall den, tjall den
den som finner den får den
om du ser en plånbok eller ny telefon
tjall den, tjall den
den som finner den får den
om du gittar på en klubb och ser en het göt
tjall den, tjall den
den som finner den får den

vers ett:
glider fram duktigt, men alltid för fort len
kommer inte från rätta stället
utan från förorten
parkerar alltid på nåns handikapp
tränger mig före i kön me alkisens lapp
går över vägen, fast den visar röd gubbe
dricker bara smuggelsprit i min egna nubbe
plankish på tåget, pröjsar inte en spänn
både tur och retur, dit och hela vägen hem
käkar på flotta restauranger, utan en knota
fyller magen, lämnar bordet kvar, me springnota
ner för gatan till lugnare atmosfär
baxar ett äpple från handlarens affär
en dessert efter maten som smakar bäst gratis
me fickan full av flum tugg, fibban och lakrits
glider vidare och hittar en schysst cykel
olåst, moe, behövs ingen speciell nyckel
lånar den en sväng och hojar en bit
en helt vanlig dag för en betongidiit

REF

vers två:
kom fram dit ja skulle, men det va för dyrt
byter prislapp, när ja inte ser nån expedit
en åtta som ja ändrar till en trea
betalar halva priset, som det vore bästa rea
går runt hörnet till heta skobutiken
testar ett par dojor men säger: den e för liten
hon går in på lagret, för rätt exemplar
lägger mina gamla dojor i lådan och drar
så back benims nya
det e klart att dom ska skina
du trampar på dom och du trampar på en mina
färden fortsätter mot lyxigare kvarter
det glimmar mycket mer bland rolex och cartier
ser mig omkring
för ja har alltid första tjing
pass för rosa skjortor, men gärna din breitling
när du märker att den e borta har ja gitt för länge sen
det va baxar fenomen som va där och tjall den

REF

vers tre:
kvällen kom ja taggar till ett diskotek
fullt me gussar som skaka på chaklet
och chok me shonnar som spela bellavue
men det e lugnt brorsan, ja e uppväxt i alby
beställde en baire och sa: dj betalar
bartendern kunde trixet och sa: sluta hala
gled ut på golvet och halsa och dansa
såg en chok gusselguss och ja ville chansa
götish taitish och memex deluxe morre
får varenda shonne att bli hård i snorre
så ja börja jazza loss me denna fina karamell
hon va chok lättare än ettans gångertabell
så ja såg bellavue kasta onda ögat på mig
han kunde inte dansa, fast det va hans tjej
viska i hennes öra, möts där borta i hallen
benim ska fixa pompom och bara tjall den

REF

ja sa till dig vi e proffs här yao, dom andra dom e värsta bönderna yao, va ska dom komma
dom tror dom kan check up på tjall den och sådär va, dom kan ingenting, yao, ja svär ingenting, vi tog den framför deras ansikte och dom vill check up den, bara tjall den, nu vi går och becknish den, vi får para och sådär, förståru, dom där, värsta bondarna, yao, ja menar vem e dom, hämta dom, ey det e mina para vem ska ta dom, ja ska inte dela me nån, ja ska gå dit, fixa det och allting du vet, bara tjall den, tjall den hela tiden, tjall den och dom här, vadå, hallå va e du, va e du yao, hallå?

BUHU

SKULLE KUNNA BLOGGA HUR MKT SOM HELST NU!
Fiifän det här är inte kött asso, de suger nu. Den här dagen har varit skitnice, asmycket sol och mys men nu... vad händer? Svaret är inte ett jävla skit asso det var typ skit galet länge sen jag hade så tråkigt. Blä hatar att sitta hemma! / Linnea


EGO TRIPP! /Linnea

om 50 cent

AntonMolnar säger:
Han suger balle
serri

l säger:
du önskar han gjorde så han kunde suga din


ajajaj molle! puss på dig


SUR

Näe fan vad jag har tråkigt! Ibland får jag lacken på min pappa asso..... visst att han är rädd om mig men det räcker, ibland går de för långt. Jag får liksom inte åka pendel idag själv för han är rädd för att det ska vara mycke fylla -.-' men ja jag är inte tre längre!

fan vad jag är snygg! gal1... HAHAH
/Linnea

Spindlar, uhh

Nuu ska jag och Cissie ner och bada (sola) vid bryggan vid båtarna.

Igår hade vi en minst sagt HEMSK natt. Först somnade Cissie och Leon (min lillebror), då låg jag ensam vaken kvar i vårt lilla rum. Emil skulle ringa men det tog en jävla tid för honom att komma hem så jag försökte somna, men det gick då inte. Till slut ringde han iallafall, och när jag tittar upp kryper det en SPINDEL 5 centimeter från mitt ansikte. PANIK! Jag skrek och väckte Cissie. Vi båda hoppade upp i Leons säng och bad honom döda spindeln, men han tyckte att den också var äcklig så han vågade inte?? Gissa vem som till slut fick döda spindeln? Jag grinade men ändå fick jag. Fyfan, med en sko...... USCH.

Pratade sen till typ halv 3 och somnade direkt efter det. Nu sitter jag, Cissie, Mackan, Levi, Alwa, Moa, Kalle, Isaac, Dennis, Liam, Leon, Love och Tyra och tittar på Lejonkungen. Myyys!



PUSsSssssSssSSsss / alina

Time för bloggning

ÄÄÄR I BÅLSTA NURÅ! Med familjen och... Cissie, Isaac, Levi, Moa, Jeanette, Stefan, Katarina, Ronny, Kalle, Dennis, Tyra, Marcus, Arla och Kenneth. Tror inte jag glömt någon nu. Imorgon kommer ca. 15 pers till. DENICE.

Idag har jag chillat galet. Inte träffat Linnea, minuspoäng. Jag saknar henne! Men iallafall, först var jag och lunchade med pappa och farmor och sedan jag var i stan och träffade Emil och hans 2 kompisar, trevligt trevligt. Sen drog jag hem å då kom Cisshoe till mig, då drog vi hit och här har vi inte gjort nånting. Joo, klappat hästar och kollat på när min lillasyster och Moa badade. Vad gör vi nudå? Jo, vi tittar på "Skönheten och odjuret", den är faktiskt lite läskig... Tyra den lilla sötungen är 3 år och ligger och halvsover på mig.

Jag har fått ca. 4 myggbett redan... sadface. Nu ska jag dra mina ögon tillbaka till filmen, ni får en update till imorgon och säkert en ikväll. PÖSS


nananana

Hej bloggen nu kommer det ett vanligt inlägg eller inte *äntligen* ..
Nej men vad händer, jag pratade nyss med Alina i tele, vad gjorde hon? Typ inget alls hon ska träffa sin farmor sen.. aw cute! Det ska ju inte jag göra.. hm jag vill dra och bada och sola för hallå VÄDRET!!! Men ingen verkar vara med mig :o Jag skulle träffa matte (matilda) idag men vart är hon.... jo i stan :@ din bajsunge -.-!
Så får väl fråga om någon annan är på att bada (: Ahapp men ah.. nu lyssnar jag på musik en asgammal låt haha skoja inte! Ah ni vet vilken det är i wanna grow old with you med sån där bebis röst sött asso.
 Måste bara säga en sak.. det är gal1 för jag skriver allt jag tänker här på bloggen nästan allt.

DJ Boonie - When It Was Me with SÖTASTE LÅTEN!

SNYGG!


KNAAAAAAAAAS

Alina älskling hahahhahahaaah!

skojare

Skoja inte vad jag gillar våra kommentarer på min videoblogg! Fan lätt att jag ska göra en till, läsarna stiger mot himlen asso det är grymt! / linnea


Galet trött, MEN vaken

Fan vad jag alltid snackar om att jag är trött, spännande right?
NÅÅÅÅÅÅJA, idag ska träffa Emil (kl 12). Varför så tidigt? Jadu, ingen aning. Ikväll ska jag iallafall till Bålsta med min familj och massa andra familjer, woapa.

Nu måste jag försöka käka lite och sen börja fixa mig. Vi hörs innan jag sticker! PÖSS / alina



Stockholm i mitt hjärta!

Alla är inte smarta


Man behöver inte vara smart bara för att man är brunett, det har min söte bror Olle Granström bevisat.


O ola la jag vill ha dig

BÖRJAR detta inlägg med att säga: Jag älskar dig Linnea, mest and you know that.

Har nyss varit ute med hunden (och Linnea såklart), vi drog och träffade grabbarna som satt och rökte vattenpipa, GETALIFEBOYS. Ne, skoja. Idag har vi som Linnea sa varit i stan och lalala sen däckade jag i min lillebrors säng när vi kom hem till mig och sen när jag vaknade mådde jag bra och min tunga mådde toppen så jag kunde till och med ÄTA MAT!! OHMY, om jag blev glad? SOM FAN. Love it. Jag älskar min tungpiercing, pusspådig. HEHE.

Har iallafall haft myskväll med min familj ikväll, vi kollade på farsan och åt Ben&Jerrys, smarrigt. Imorn måste jag vakna tidigt för jag har uppgifter att utföra. Vadkandetvaravadkandetvara? Who know? I don't. Älskar när jag får in lite engelska i mina blogginlägg, gör inte ni?



Vill ni se bilden? www.fulasmojligt.se så ska ni få se på grejer.


snilleblixt

TRÄFFADE såg KEN RING IDAG! Asso jag glodde som fan, tycker han är skitbra.. jag kan säga såhär han såg att jag och Alina glodde som fan han nickade tillomed till oss hur nice?!

rastlös


fett farlig


TILL nummer2

YEy, min videoblogg verkar vara uppskattad men någon liten kis där ute som kallar sig nummer2 säger att jag är lik min lillebror och ja tack den har jag hört ett antal gånger, det skulle vara kul om du ville säga vem du är :o Jag bitts inte så ofta jag lovar!

Lika ? :o njaa inte så? /Linnea


Veckans



Jag tror, nej förresten... jag vet att jag talar för oss båda två när jag säger att den här killen blir veckans babe. Alltid trevlig, förutom möjligtvis när det blivit lite för mycket.. glad, underbar kille som förtjänar att synas! Framtiden ligger inom hockey hoppas vi... självklart pratar vi om Victor Granfeldt.



Bror kom ihåg, mister man en flickvän så står där tusen åter. Kärlek till dig.


Videoblogg


Eller njaa.. kalla det vad ni vill videoblogg kanske inte är rätt ord? Videohälsning..videouppdatering eller bara ett fett tja! Nej jag är inte seriös hahah!

i min värld

Tjenna, jag är hemma hos Alina chillar på Fille som ska hämta sin ipod och lite grejer. Alina har grovt ont i tungan så hon ligger inne och vilar och lyssnar på prostens barnbarn (ja och för alla er som inte vet vad det är så är det ett kassettband(?) för mindre barn men vilket hon gillar starkt) Aja sen ska jag med mamma och shoppa, nice! Sen kanske jag ska träffa ******* fast det är inte alls säkert men vem vet. Egentligen vill jag träffa Matte min bror..(Matilda) men nja vet inte asso hon är galet bakis så dööö åt henne!
Ikv blire utgång! Iaf för min del.. öööh?! jag hoppas att Alina blir bättre men jodå dra några alvedon sen är hon som ny igen! Då ska vi träffa Lucke det är spikat, visst?! Nu plingar det på dörren, FILLE är här! Cya/ Linnea

Snygg jag är just nu!

Är man så är man

Jag har redan käkat 4 isglassar under tiden jag varit hemma, det är as skönt att äta det för då känner jag inte hur ont det gör i tungan. Nu ska jag ta min 5e, vi hörs när jag rullar fram. PoK / Alina

Så kan det gå

GAlen kväll måste jag säga. Men färsk som jag (min tunga) var så kom mamma och hämtade mig klockan 12, tack världens bästa. Nåja, vad dom andra gjorde vill jag inte ens veta.. ? Haha, driver. Menmen, idag skulle jag egentligen ha jobbat men aa det hände en sak igår så.

HAHA mygod, fick precis sms från fredde "vart jobbar någonstans jobbar du? ;)<3", någon har kvar alkohol i kroppen(?)

Kul instick bara. Nu drar jag iväg med Linnea, vill ni se hur svullen min tunga är? KLART NI VILL.



OCH LINNEA KLAGAR PÅ EN FUCKING BULA?? NAH GUMMAN, det här gör fan så mycket ondare!! Puss på rumpan. / a

GAL3T

Tja bloggen, måste bara visa er en sak. Igår när jag spelade fotboll så trillade jag och slog i mitt ben som fan men sen tänkte jag inte så mkt mer på det men omg ni ska få se bulan! -.- Juste jag kallas även Bulan av min innebandytränare jag har ingen aning om varför men antagligen för att jag är biff eller köttare!

AAAAAAAAJ / Linnea


ofta?

1 sak ni inte visste om mig..

Asså nu har jag precis ätit frukost, det har aldrig varit äckligare blä och tittat på tv en stund. En tjej i min ålder (15) tittar väl kanske på tja.. inte vet jag men ah iaf inte vad jag vet barnprogrammet.. typ bolibompa?!
Skojar inte det är det roligaste som finns på mornarna, så himla nice haha. Mina favvisar är Noaks ö, Piggley winks, Zombie hotel, Jasper och Seaside hotel nej det går inte att välja ut några men ah hahaa om ni inte har sett det så borde ni kolla. Aja nu ska jag kolla på Rorri racerbil. Puss / L


MUSIK

GAAAAAAAAH HAHAHHAHAHA EN LÅT JAG OCH SIMON LUNDIN BRUKADE SPELA PÅ GIUTARR HERO NÄR VI VAR BRÖDER KOM NU PÅ MTV, ATT JAG HÖJJER!

/ L

Bilder



Ja jag tog kort på mina gullungar från igår.. vi va några fler på de där apberget men njaa dom fick inte vara med på kort asso (: /linnea

långt inlägg

Brukar du komma i tid: Inga problem
Vad hade du i din mun senast: Vet ej
När mår du bra: På sommaren med mina kompisar
När blev du fotad senast: Igår
Hur känner du dig nu: Kefft
Kan du laga mat: Lätt
Vad pluggar du: Inget det är sommar
Vad tycker du om fötter: Avskyr!
Är du smart: Förklara smart..
Är du aktiv i skolan: När jag pallar
Vad saknar du: Vissa stunder i livet
När och varför grät du senast:
Var det pinsamt att svara på det: Svarade inte
Hade du en bra kväll igår: Ha-ha japp!
Din favoritdryck på morgonen: te
Är du nöjd med ditt liv: Ah när jag har börjat på fotboll och dans igen
Vad vill du jobba som: Reseledare, modell, polis, stylist, skådis
Har du tråkigt just nu: Si
Vad i livet ångrar du: Hm kommer inte på något nu på rak arm
Är du musikalisk: Lite
Vad lyssnar du på för musik: Rnb typ
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nix
Är du bortskämd: NEJ
Är du trött: Nej egentligen inte
Vad gör du imorgon: Ingen aning

Din första

Första piercingen: Just nu har jag bara i öronen
Första bästa vän: Fanny Björkman
Första priset: På simskolan kanske?
Första sporten du började på: Gymnastik
Första semestern: Kreta
Första konserten: Ingen aning
Första kärleken: Markus P

Favoriter:

Filmer: Hitta Nemo
Tvprogram: Top Model
Kroppsdel: Mage, rygg, armar
Sport: Innebandy
Plagg: Tunikor

Just nu:

Äter du: Nada
Dricker du: Inget
Ska du: Ringa typ någon
Lyssnar du på: Alejandro på MTV
Väntar du på: Att listan ska vara slut
Tittar du på: MTV
Har på du på dig: Hah.. trosor

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon.. MARKUS LUNDIN
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Svårt..båda
Busig eller lydig: De måste vara en kombination
Långt hår eller kort hår: Beror på personen, men snagg är galet snyggt
Brunett eller blondin: Brunetter är egentligen min stil men blonda kan vara söta
Charmig eller flirtig: Man brukar dras till dom som är lika en själv.. haha

Har du någonsin:

Rymt hemifrån: Näe
Röntgats: Ah
Krossat någons hjärta: Pff
Gråtit när någon dött: M

Tror du på:

Gud: Nej
Mirakel: Ibland
Aliens: -.- skojaru? NEJ
Magi: Jag kan trolla
Himlen: Vet inte
Tomten: JA
Sex på första träffen: Njaa egentligen inte
Kyssas på första träffen: Beror på
Änglar: Ja

Kiss my ass/ linnea

sommarnatt

:)

2 is better than 1

HELLOOOOO! Alina OCH Linnea här, you like. Vad händerå? Sitter här, båda två och chillar galet. Väntar på att tiden ska gå så att det blir kväll! JAG har tagit hål i tungan, wii fan va snyggt.

Det gjorde inte alls så ont som jag trodde men nu gör det däremot lite ont UNDER tungan, hehe. Ni får se bild snart. TACK JONNA & JESSICA SOM VAR MED! Vafan nu måste vi börja fixa oss för kvällen, klockan är trots allt fem. HEHE! Pusspåer



SÅ ser det ut, ja min tunga är lite svullen men som Victor sa.. vill man va fin får man lida pin. Nu ska vi ut och sola! Förfan ut i solen med er. PÖÖÖÖSS

SexAndTheCity

Jag vet att jag inte är ensam om att älska SATC, måste bara se den nya filmen. Sitter just nu och kollar på massa avsnitt med mamma, mysmys. Vi har bestämt att vi måste gå och se 2an på bio snarast möjligt!

Shiiiit va trött jag är nu asså, ni kan inte ens föreställa er. Antar att ni tänker, fan va hon tjatar om att hon är trött jämt. SOV DÅ FÖRFAN? Aa, nåt jag borde göra. Pusshej!

Åååkej, eftersom att bildlösa inlägg=tråkiga inlägg så får jag ta och lägga in en bild. Men jag tänker fan inte ta en bild på mig nu, för jag är trött och risig. Inte heller är det kul att lägga in ännu en bild på mig och Linnea, ni har fått se FÖR många. Det får bli en på Emil.



Söt kille!


HÄRLIGT HÄRLIGT



Satt och kollade igenom balbilderna nyss. Har ni sett en skönare bild? Jag, våran spanskalärare Bettan och Linnea. Hon sa väl något precis innan bilden togs så att vi började asgarva, KUL var det iallafall. Fick kvällens goda skratt tack vare den här bilden.


JAG ÄR NERVÖS!

Jag är bäst. Eller är jag? Ja det är jag! Skämtåsido. Kom nyss hem, har varit ute en sväng till centrum med hunden. Idag har jag varit med Linnea, vi var först i FC med mamma och sen drog vi in till stan. Vi kollade runt lite och jag köpte en present till min underbara mamma.

Linnea den stackarn har nackspärr.. hoppas att hon är bra imorgon då hon både ska jobba och festa(med mig)!! Meeen innan vi drar på fest imorgon så ska jag pierca tungan. Jonna och Jessi följer med mig, tack och lov. Tänk om jag svimmar? Det kommer fan göra hur ont som helst!! Gahh... är nervös, galet nervös.


Steken anropar

Hej flickor, pojkar, gamla som unga. Damn va tung jag är. Nåja, snackar med min BFF på msn. Gissa vem, gissa vem(?) Hon MÅSTE fixa mina ögonbryn, yes hon gör det åt mig eftersom att hennes dröm är att bli stylist så sminkar hon nästan alltid mig, fixar mina ögonbryn och tja, gör det som behövs detvillsäga. GRYMT, inte alla som har en sån vän right?

Nu nös jag nyss, ifall ni vill veta. IKVÄLL SKA VI FESTA, kör bara. Linnea jobbar imorgon meeen, vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Myggan kom med bästa förkortningen, AKB... det betydde egentligen nåt annat men, ALINAKÖRBARA.



Seriös bild, mittbena och allt. DAMN


let's go

Vågar man visa brännan här eller?! Nej är inte alls skitbtun, men vi solade bara tre dagar sen va det lite skitväder några dagar och så shoppade vi skit mycket så vi hann inte mer haha!

Det där är inte min bh, utan min gamla bikini :)



Jag o Alina förra sommaren hahah sötisar!

musik

Hej igen alla läsare :) Nu är jag tillbaka med nya saker att skriva om.. för just nu har jag himla tråkigt! Vad gör jag när jag har tråkigt.. jo om inte att ta kort med min älskade webb och lyssnar på musik love it! För genast blir min tråkiga dötid skit kul.. haha vill ni se några bilder? blunda annars nu..
VARNING INGET SMINK OCH AH...SMEXIG FRILLA(?)


KUUUL


WHAAAAAAAAAAT

ÅH HERREGUD.......OOOOMG VAD NI ÄLSKAR DET HÄR...*musik* LINNEA SOL BÖRJESSON ÄR HEMMA!
*applåder som aldrig vill sluta.....okej det räcker nu -.-.... menn ja vad jobbiga!*

Ahmen tjaaaaa alla! Fan vad ni har längtat det bara står fett insristat i era pannor som jag o Alina steker ägg på!
HAHA! Asså fatta hur kul jag har haft det?!?! Skinande sol och massa bad en vecka i Spanien! Fan vad nice, hela laget bara chillade och tränade shoppade och solade så jävla underbart! Men guuuuuuuud vad ni har saknat mina inlägg :D I know, men nu kan ni sluta deppa för JAG ÄR JU HÄR igen! Aja nu ska ni få se en shnööögg bild på mig,.. jag har nyss duschat.
aaah fast näe, ångade mig ganska snabbt eftersom att jag bara sitter i bh, och så kul ska ni EJ få ha!
MEaeeeeeeeeen ahapp.. nu ska jag inte skriva mera för ni lär ju bli galna isf, ciaaaao!
LINNEA........ med L!



TUNG!

ÅH LYCKLIG

Efter ett telefonsamtal på över 2 timmar med min allra bästavän är jag tillbaka på banan. Jag saknar henne så sjukt mycket!! Imorgon får jag äntligen träffa Linnea. Meeen innan jag gör det ska jag träffa Emil, yeppyepp. L skulle ändå hämta lite grejer som hon (självklart) glömt i någons bil. HAHA, I love you. Nä vetnivad? Jag är trött. Vetnivad det betyder? Att jag tänker sova.

PUSSPÅER



Jag igår.

Tjabalala

HEYGUYS! Jag är trött som fASIKEN. Ikväll kommer Linnea hem, ååhhh vad jag längtar. KOM HEM BÄSTAVÄN!! Nåja, vad gör jag? Jag sitter här och chillar galet. Är trött... som jag sa. Iallafall, gårdagen? Vad hände då?

Tog mig hem till en killkompis där även 12 killar till var, så ensam tjej var jag. Hehe. DENICE. Nåja, vidare... sen drog jag, Ronny, Elliot och Jonte vidare mot kungsan. Ni vet EricPrydzzz? Heltokejasnice där. Elfjot drog hem, Ronny stack nånannanstan. Jag och Jonte mötte upp Eloise, Tess och Mella för att sedan träffa massa andra söta människor där. Jag och Jonte drog med taxi klockan 2, wiie.



Yeppyepp, såhär skulle jag se ut om jag var en smurf! SNYGG VA?

Jag somnade halv 4 och klockan 12 imorse var jag på jobbet, VADÅ TRÖTT? Mjaaaaa. Vet ni? Jag har jobbat 7 timmar idag, T to the RÖTT. Ehh fan vad jag tjatar. Orkar inte snacka nu, vi hörs later. Pusspåer!

Livet leker



Dagens outfit.
Sådär ser jag ut nu innan jag drar till mammas kompis. Efter jag vart där ett tag ska jag dra hem, byta om och fixa till mig och sen är det UUT. FEST! Pusspåer

Min födelsedag

Någon ville att jag skulle berätta om gårdagen, den stora dagen, min födelsedag. And here it comes:
Vaknade av min familj sjungande "ja må hon leva". Fick tårta och presenter. Det var mest kläder jag fick då. En jättefin kavaj bl.a, sen sov jag och C lite till. Nicenice. Sen gick jag upp, då hade mamma gjort en låt till mig, söt som hon är! Hon sjöng iallafall något om en överraskning om 5 veckor(?) vad kan det vara? JAG ÄR FÖRVÄNTANSFULL! Sen drog jag, pappa och mamma in till stan för att käka. Vi åt thaimat på en jättemysig restaurang som var en båt, wiho. Vi snackade massor och jag älskar verkligen mina föräldrar, ni är bäst. Nåja, vi drog hem... då hade någon, ringt. En som jag inte pratat med på väldigt, väldigt länge. Jag ringde iallafall upp, vi ska luncha nån dag. Det var min mormor som ringde.

Sen kom Jeanette, Isaac, Leevi och Marie, vi åt tacos och jag fick mer presenter. Biobiljetter, pengar, presentkort och blommor. Underbart! Nåja, sen började jag att fixa iordning mig men var en bit ifrån klar när Victor och stureplan Johan (Ronny) kom och plinga på dörren. Vi chillade och jag fixade mig lite mer innan vi drog, i regnet, hem till Robin där det var fest. Det var sköna människor. Iallafall, runt 12 tror jag(?) drog jag, Victor, Ronny, Olle, Oscar, Myggan, Emil, Axel, Eloise och Tess till Slussen donken. När vi började ruttna där packade jag, Victor och Ronny ihop och åkte hem. Och dom underbara grabbarna följde mig hem!! Var hemma kvart i 2 tror jag. Om ni vill veta! ;)

Det var min gårdag! Jag hade en underbar dag så tack allihopa. Pusspåer!

KOM HEM :'(



Det går inte en enda sekund utan att jag saknar och behöver dig. 6 dagar utan dig är verkligen FÖR mycket. Du är bäst L!


Så ääääär det

HELLO BABES!
Nu har jag vaknat till, fått tårta på sängen. Somnade bredvid en ryckande Cissie.. en sak ni inte visste om Ekman, HON RYCKER I SÖMNEN. Nåja, slutpratat om den tönten. Om ett tag ska jag in till stan med mamma och pappa för att äta. Visar bild på vad jag kommer att ha på mig senare, hoho.

Ikväll blir det fiesta, vet dock ej vart än. Hörrni, PUSS PÅER!

Cissie vill hellre vara med på Aktuellt än Paradise Hotel.

Jag önskar mig..


En chihuahua
En moppe
Att jag får ta hål i tungan
En pojkvän
En rosa iPhone
lauring, det finns inte ens(?)


Har glömt!


Hiss vs. Diss



Killkompisar. Ja, förstår oftast och är så jävla enkla och lätta att umgås med. No shit. Kör bara.
Den varma sommaren. När man kan sola och bada. Se snygga grabbar på stränderna, GEMIG.
Att vara blond. Hört citatet "det är jättebra att vara blond, med så låga förväntningar är det lätt att imponera"? Så illa är det ju faktiskt inte men snyggt är det. BLONDBLOND, I like, you like, we like, he likes, she likes and so on. Lalala.



Att sova ensam. Det är tråkigt och tankar börjar komma om saker man inte vill tänka på.
Mygg. Åhh, hate it. Jag är allergisk också, så jag får jättestora bett och gah. Sjukt störigt.
Kungabröllopet. Jag kunde inte bry mig mindre? Och jag tror inte att jag är ensam heller. Varför göra världens grej av det? "Vi sponsrar kungabröllopet". Överallt. Komigen, den STORA dagen är dagen före. (My birthday).

En ko en fisk en get

Hej i solskenet!
Vad gör ni? *Couldn't care less*. Ne, skoja. Aha okej nice. Vad jag gör? Joo det ni, jag ligger ute vid poolen och schteker. Ja jag har fetaste poolen? Skämt å sido. Nåja, jag solar. Just nu är det bara jag som ligger här ute på min solstol, vill ni veta varför? SÅKLART att ni vill... min lillebror steker pannkakor åt mig, awww sötis. Fast det gick sisådär så mamma fick rycka in och agera köksmaster.

Jag är fan flippat trött. Inte ok. Fast jo, jag ska ändå itne göra ett skit idag. Kanske träffa Daniel men han är bara sur så jag vet inte. Jag förstår att ni nu undrar, herre har bruden inga tjejkompisar? Faktum är att, det har jag, några. Men inte fan är dom många. Meeen, alla jobbar/är utomlands/ngn annanstans i Sverige. Kul? Nja, fast jag trivs bra med boysen. Nu vill jag att Linnea kommer hem.

Ni ska få en bild:


Mina älsklingar



Nu sitter jag hemma hos Lucke med Jonte. Victor är på g och snart ska vi ut. Fifaknas hälsar Jonte att det är, ifall ni vill veta. Ikväll ska vi antingen festa eller bara chilla så jävla galet. Vi får se vi får se. Jag saknar min Linnea så STÖRT mycket. Max och Erik kom och överraskade mig med deras sällskap HÖHÖ. Inte ok!

Det var allt jag hade att säga för den här bloggtimen. PUSSPÅER / Allas Alina

I'm here again

Igår efter att jag bloggat tog jag cykeln ner till Lucke där han, Robban och Marcus var. Vi chillade galet, lyssnade på musik, snackade och kollade på tv(?) tills jag skulle äta. Robban skjutsade hem mig (a). Okej ja, det är bara 3 minuters gångväg MEEEEEEN det är så mycket skönare att åka moppe så ja. Min lillasyster och hennes kompis hämtade cykeln hos Lucke så jag slapp, yeeey.

Iallafall, efter att jag käkat med familjen kom Robban och hämtade mig också!! Tungt som fan. Nåja, vi drog till Lucke och dit kom även Markus P, Jonte och Nicklas. Vi satt och tittade på "ha det så kult på restaurangen". Jag, Lucke och Lincan ÄLSKAR den. Jag skrattade så jag fick kramp i magen. Sen blev vi sugna på glass så jag, Lucas, Jonte, MarkusP, MarcusC, Lincan och Robban började knalla till donken. Dit kom även Victor. Sen mötte vi upp Emilia my darling sen så drog vi hem till mig och chilla. När vi var där kom även Marcus L, Fredde, Pooyan, Felix, Sebbe och Axel.

Yes det var vi och grabbarna hela kvällen tills jag somnade. Nu har jag varit i stan och käkat med mamma och pappa. Ikväll ska jag träffa grabbarna igen. Puss på er! / A

Alina on the tangenter

Dålig uppdatering jag vet! :( Buhu. Igår jobbade jag i 6 och en halv timme, T to the färgen RÖTT. Så är det. Men Marcus, Love och Henke va så gulliga och kom ner och höll mig sällskap i tja, 4 utav dom timmarna(?) Tack och lov! Efter det drog jag och käkade på Stureplan med mamma, sen gick vi på bio. Det var min kväll!

Idag ringde min väckarklocka klockan 9. Då var det bara att gå upp, duscha, fixa mig och iväg till jobbet igen. Det gick bra men idag var killarna dumma och kom EJ och höll mig sällskap! Nåja, nu ska jag möta upp Jonte och sedan dra hem till Lucas. Vet ej vad vi ska göra.

Ikväll kommer Millan hit och vi ska ut och träffa folk. Därefter ska hon sova här. Nu måste jag gå. PÖSS!



Min snygga vän Emilia!

HAHAHAHA

Störtskön snubbe (= sjuk).
Jag är galet trött som jag redan sagt, men har tråkigt så jag loggade in på msn och hette "trött som ett as". Då ser jag att Theo skriver, trycker upp hans ruta och det ser ut såhär:



"Gå och lägg dig då" säger han. Sjuk han är! Och SÅ min humor. Nu vet ni det. Ciao.


Uppvilarvecka

YESMAN, den här veckan blir till att vila upp mig... får se hur långt det räcker. Kommer säkert partaja iallafall.



(Jag och min tvilling Lina)

2morrow:
Jobba från kl. 11 till 4 eller 5. Därefter möta upp Dennis för att typ hänga med han ett tag och sen iväg på bio med mamma som börjar klockan 9.

Onsdag: Jobba hela dagen tror jag. Därefter vet jag inte, träffa mig någon? Ne tror jag ska träffa Emilia och Julla då men vet ej. Inget spikat än! Ska nog festa på kvällen yahoo.

Torsdag: Ska nog bara chilla gal1 och ta det lugnt. Vet ej vad jag ska göra, kanske jobba. Don't really know. HEHE. Blir nog EJ fest... måste va pigg på min birthday you know.

Fredag: DEN STORA DAGEN! = min födelsedag. Jag fyller 16 underbara år, wiho. Jag längtar!! Önskar mig en moppe, en chihuahua och en pojkvän, hihi.

Lördag: IIINGEN SOM HELST ANING, någon som vet(?)

Söndag: Min älskling Linnea kommer hem!!

Ungefär sådär kommer min vecka att se ut. Jag vet att ni vill veta, vad ni än säger. Och nu vet jag att jag verkligen verkligen borde sova men jag är så trött att jag inte orkar... eller är jag? Ne jag har så tråkigt så jag vill inte sova, hehe... det där blev konstigt. Menmen, vi hööööööööööörs! RIGHT? / ALINADENFINA

Chilldag

Är sjukt trött, skojar inte. Mamma och pappa tittar på någon film. Vet inte alls vad den heter men den var inge bra så jag tar mig tid att blogga istället *happyface*. Ne, ärligt... idag har jag bara chillat galet. Vaknat, tagit en prommis med Linnea på ca. 1 timme, vart med mamma på jobbet och därefter vart hos mina kusiner. Mamma och pappa kom hem med godis till mig, fan va gott. Fast nu är jag skitmätt.. åh. Och trött. Som sagt. Jag orkar inte. Hatar söndagar, dom suger. Trots att det är lov. Och Linnea har åkt, som grädde på moset(?) Sug min åsnepung.

Hörrni snyggos! Smell u later / A


Santsant

Idag mår man som man förtjänar, citat av Rasmus Sjösten.
Nu har jag nyss kommit hem från mina kusiner. Det var kul där och jag har världens sötaste lilla kusin, Samme. Galet söt. Ni ska få se bild! Farmor ramlade så ambulansen kom, det var jätteläskigt. Min lilla farmor. Men hon har fått sy i benet nu sen blir det bra. Nu är jag galet trött och pratade precis med min vän Mackan om att det vore så jävla nice att dra till godisaffären HEMMAKVÄLL och köpa godis, yummie.



Fast nu bestämde jag och Jonteboy att vi ska ha sjöparty. Om vi orkar... om nån orkar, hehe. Jorå, det blir asnice. Måste bjuda Emilia, Jossan och Julla förfahn. Hörs later darlings! / Alina (som förövrigt är den enda som kommer att skriva här på en vecka, nicenice).

Så ere




LINNEA É......


SPANIEN HERE WE COME

Heeeej alla nördar! Nu är jag tillbaka från att ha varit ute med Alina och hennes hund. Nu håller jag på att packa :D fan vad nice nu blire Spanien en vecka med mitt innebandy lag, Huddinge ik f94! Fan vad kul vi kommer ha! Men snart ska jag träffa Sanna ett tag bara för att säga hejdå och lite så, har en del att prata med henne om..
Ahaaapp igår.. ja vad hände undrar ni säkert? Det var verkligen favorit i repris fekke hos Alina tha king. Det var skit kul och mycket omtyckt. Yesyes men nu ska jag fortsätta packa.

Sooo long suckers! / LINNNEA


GAAAAAAAAAH VAD FINT!!!


?

Tja alla som läser! Nu ska jag ut med Alina cyya <3 Puss / L

mammas gata

Tjabba-tjena-hallå! Nu sitter jag och tittar på mvt nördar the x-effect.. nej men snart ska jag göra mig i ordning och träffa Alina. Ikv blir fiesta! Nu ska jag lyssna klart på låten som jag lyssnar på, mammas gata *chill* sen måste jag fixa mig (: Pöss / L

bild från skolavslutningen :)

oooooooh

Tja bloggen ;) Igår kväll pallar jag inte skriva om haha, men på eftermiddagen hade vi överraskningsfest för Alina eftersomhon fyller år snart. Det va bara chill, Jag Cosmo Markus L Robban Sanna Jonna Jessica Felizia Matte Robin Julia Emilia & Jossan. Vi gjorde inget särskilt men sen på kvällen asså mycket senare så styrde vi fest hos Alina också. Ah de va skit nice! Vi var 50 pers ett tag.. soft! Aja nu så har jag precis duschat men ah, ni får ha de bra brb! LMF /Linnea

 Bild på Julia Jossan Emilia Matte o Felizia

I love it, you love it

Farmor: "Jag har aldrig varit där på länge", vi ska snart och käka på restaurang. Jag, Alwa, Liam, farmor, Henry, mamma och pappa. Och då sa farmor jag har aldrig varit där på länge. Det tyckte jag var kul. Och hon är så underbar min farmor, min idol. 85 bast och pigg som en nötkärna, riktigt förvirrad till och från men ingen kan säga att hon inte håller igång. Hon spelade tennis tills för 2 år sen, alltså spelade regelbundet 2 ggr. i veckan, tills hon var 83 år. Det är inte alla som har en superfarmor som jag inte.



Jag, 2 av mina syskon och vår älskade farmor. Vadå muppiga(?)



Min och farmors pouse, loveit.

PÖSS and hugs / Alinatjalala


You like



Hittade en gammal film jag och Linnea gjorde för x antal år sen, eller nåt. Den heter "Little Tom", enjoy.


Fest

Godmorgon! Känns helt ärligt som att jag är uppe med tuppen... vem vet, kanske var det han som väckte mig. Fast ne, nu ska vi inte vara sånna. Igår hade världens bästa mamma och världens bästa vän fixat överraskningsfest hos mig. Gulliga som dom är! Det var runt 5, vid 6 evakuerade vi huset(?)

För att kunna fixa iordning och ställa fram allt/plocka undan. Det var då jag, Linnea, Jonna, Emilia, Jessica, Julla, Jossan och Max. Ett tag tappade jag räkningen efter 49 så, det var en hel del folk här. Dock lite brist på tjejer men who cares, vi var ju där. Det var riktigt nice och härliga människor var här. ÅH vad roligt det var!! Klockan 3 var alla ute ur huset. Jag och Jonna gick och la oss och snackade lite innan vi somnade.



Såhär ser jag ut nu! R to the isig, jappjappjapp (därför ni ej får se mitt ansikte).

Ikväll blir det till att festa igen, LÄTT. Vet dock inte än men har mina funderingar. Vi hörs senare mitt folk! Pusspåer / Alina


jappjappjapp



Linnea älskar blommiga blusar, något jag aldrig skulle sätta på sig!

Jag hatar att bråka medan Linnea kan bli skogstokig och bråka länge

Mjölk är bland det bästa Linnea vet, jag tycker att det smakar skit

Linnea faller för badboys medan jag mer är för sportiga killar

Jag lyssnar på Westlife vilket Linnea anser vara skit musik, hon lyssnar ibland på 50cent.. vad är de för skit?

Linnea kan blanda alla sorters mat, det skulle jag aldrig klara av!

Linnea gillar bollsporter, vilket inte är min grej hehe.

Jag älskar att bada medan Linnea får man dra i vattnet.. suck!

Linnea blir så satans lack när hon ej har ätit på länge, medan jag klarar att gå på tomgång

Jag tycker det är skit tråkigt att sminka mig medan Linnea gör det mer än gärna åt mig, bra där!


Det visste du inte? / Alina o Linnea som fejkar vara alina.


Inte alls sliten... nejnej

HA HA HA fyfan vad jag och Linnea är underbara, I know you like.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan röra mig mot FC med mamma. Därefter ska jag nog hem till Linneatralala och sedan ska vi förmodligen rulla in till stan för ett möte med Carl Philip (ja det är prinsen). Sen ska vi möta Olle och ikväll blir det fest med min bror MAX som kommer hem ikväll, woah woah.

Hörrrrrrni, jag förstår... ni vill ha en bild på hur jag ser ut innan jag hoppar in i duschen. Trött, sliten och jävligt fresch. Here it comes:

 

Ahhrå det är klart ni gillare! Jag hade inte förväntat mig nåt annat. NE nu var jag ironisk. FUUUL jag vet........ men jag är ju faktiskt ofixad. HEHEhEHhEHhEhe / Alina to the... vafan, to the _cool.

Ingen kan rimma som jag



Du är av alla mina vänner den bästa,
och den som mest älskar att festa.
Galen, aldrig lugn en stund,
och ständigt rädd för att bli lite rund.
Men det blir du ej för du tränar,
och i en kiosk du i sommar pengar tjänar.
Du är helt oslagbar,
och bland de absolut finaste jag har.
Högljudd som få,
du kan med din personlighet till stjärnorna nå.
Du förtjänar det allra bästa,
eller tja... åtminstone de mesta.
Nej det var dumt,
att skämta med nåt så skumt.
Den här dikten ska bli lång,
det kanske till och med blir en sång?
Vet du? Utan dig finns ingen mig.
Du är helt klart min favoritbästistjej.
Som alla säger är du så omtänksam,
och aldrig kammar du ditt hår med en kam.
Eller oj nu pratade jag om mig själv,
ska vi bada i en älv?
Ne det kan bli kallt.
Fast det vore ganska ballt.
Tror dock ej det finns en älv i Steken,
fast kanske i leken.
Vi alltid lekte när vi var små,
rymma under staketet på dagis som galningar två.
Vi har så många oförglömliga minnen ihop,
jag kommer alltid att finnas och besvara dina rop.
För utan dig kan jag aldrig bli hel,
du är för mig, som för en fjortisboy gel.
Oj nu lät det konstigt men såg bra ut,
tänkte nu att den här dikten skulle få ett slut.
Fast snabbt ändrade jag mig,
jag fortsätter, för dig.
Det finns nog inte många som kan rimma som jag,
hm... jag blir nog känd en dag.
Tror inte du det?
Nu måste jag sminka mig och göra mig snygg,
lova att inte klaga på en finne och vara stygg.
När vi snart ses,
när du drar till Spanien lär jag bli hes.
För då kommer jag nog försöka att på dig ropa,
genom att med min röst gatorna sopa.
Tillsammans många år,
och det känns aldrig som att det var igår.
Vi lärde känna varandra,
vi ska alltid tillsammans vandra.
För vi har så många minnen, så mycket kul,
och år 2010 kanske vi tillsammans firar jul?
Avrunda borde jag göra nu,
så jag slutar som en kossa låter: MU!

Tack jag vet, jag är bäst och jag kan även låta som en häst / Alina


Vetintevad

Jag kan lova er att min morgon kunde börjat bättre. När jag slår upp ögonen (vaknar av att det ösregnar ute och är kallt som en isbjörnsrövhål) ser jag bara grått, grått och regn. Jag ville då bara nypa mig i armen och hoppas på att vakna. Men nej Alina, det var inte en mardröm. Nåja, mamma plockade upp mig och vi åkte till Marianne (farfars syster) och hälsade på, nicenice.

Sen drog vi hem och nu sitter jag här. Klockan är halv 12 och jag är stööört i r r i t e r a d, prata ej med mig nu. Arrrrgghhh. Nåja, idag ska jag (som L redan nämt) vara med my BFF... hon åker till SPAIN på söndag. Om jag kommer sakna henne..... så fucking galet mycket.



Tung bild!
Aja, nu ska jag käka frulle... eller data vidare... eller välta en ko. Jag är arG!
Pusspåre! / A


RIMM

Här kommer de greher Alina..



Jag kan ej rimma..
och inte heller simma.
Kanske lite grann
men ej som dig min man.
Nu ligger jag på mage och bloggar
som ibland vill när man är ute och joggar.
Just nu lyssnar jag på en låt
och tänker på om jag hade en båt
i sommar blir det iaf att festa,
med dom allra bästa..
Då blir det på allt från båtar till gator
eller vad säger du min stora alligator.
Vad ska man göra utan en bästis som dig
njaaa, då vore jag inte mig.
Det är knäppt när man tänker så..
för vart i världen hade jag varit då?
Vi är som natt och dag,
alltid du och jag.
Tillsammans kan vi allt
enligt mig så äre jävligt ballt.
Även om vi kan vara väldigt olika i vissa sammanhang
så är det liksom vårat starka oss, PANG!
Lärare och vänner säger: fortsätt på samma sköna sätt
Vi säger: Ja, det är lätt.
Efter sommaren äre gymnasium
det blir en ny gung.
Det där lät himla skummt
men detta rimm börjar kännas ganska dummt.
Men keep on wakling
eller hur my egen king..!
Herr mask råka en dag gå av
så hans vänner grävde en grav. 
Det måste ju vara våran favoritlåt
det är ju nice, för jag vet att du är sommarkåt.
Aja vad mera kan jag säga..
Kanske att de vore najs om jag pejjjja,
ja tillbaka lite stålar som jag lånat av dig när de varit kris
tex när vi har gått bort vårat ris.
Barie karie me feire..med ett annat ord marie
dom där satans kexen måste va de bästa när man ska fire
Då menar jag tex fira att vi fick vg på musiken
fan de satt ju fint eftersom vi bara hade satt rubriken..
Det där vara bara till för att låta bra
men de gjorde de ju så jag lyckades bra, eller hur MYRA?
Killar hit och killar dit
shit vad vi är bra på att inte ta skit.
Nu blire att räkna, du vet vad jag menar
det lär inte bli någon konst eftersom vi fenar
Då menar jag att vi tar oss igenom det allra svåraste
visst gör vi, tillomed MUSTÄÄ BLER, då vi framstår som de mest *****aste på denna jord!
Finns det något slut på dessa rader
Ja såklart de gör här kommer de, under mina vader.
Hejhopp-
gummisnopp.
Du är värd allt
jag diggar dig, allt du gör gör du sjukt ballt.

Chärlek / din Linnea Sol Börjesson 4-ever


L É TAGGAD


morning

Cha bloggen, Alina hade loggat in på bloggen så det var väl tur det, men annars hade jag nog uppdaterat ändå fast näe.. Vad ska ni göra idag kära läsare? Själv ska jag vara med Alina, allt jag vet änsålänge asso... Det är världens pissigaste väder så jag hoppas att vi hittar något att göra hemma hos någon :) Aja inte så mycket att skriva för jag har precis vaknat..*gäääääääääsp*  HAHHAa nu kom jag och tänka på en video.. när KUNG3N vår vän sitter och säger "undra sa en flundra om en gädda va en fisk" typ 100 gånger om HAHAHAHHAHAHA asg! Aja nu så ska jag inte blogga mer, hehe byeeee.

 

Hittade massa gamla bider i en mapp här, bilderna är från hösten 07!
Bild ett: Sara o jag leker killar
Bild två: Jag o Sara igen leker killar
Bild tre: Från samma dag, se hur blond jag har varit!


Chilldag

Hey alla läsare!
Nu har jag nyss hunnit med att fixa en grej i stan på mindre än en timme, puh. Skönt!

Iallafall, igår drog jag och Linnea till stan. Vi skulle iväg på fest i stan men vi orkade verkligen inte... nej det är sant, fan va dåligt av oss... nej men vädret sög så! Yepp jag skyller på det, ooja. Vi drog iaf till stan där vi träffade Daniel som har färgat sitt hår blont, det var fint. Det trodde jag inte men det var det! Vi träffade någon konstig snubbe där som trodde att jag och Danne var tillsammans och snackade om att vi var vackraste paret och att han tände på Linneas fötter. Va? Vem sa konstig? Inte jag... eller? Jo han var konstig!

Nåja, efter att vi chillat galet med han (dom) ett tag så skulle vi egentligen åkt till AlexK men vi drog hem för att vi skulle träna nu på morgonen. I GP mötte vi upp Mathias och Alex, dom följde med oss hit (till mig), vi chillade här, snackade och tillslut somnade jag framför tv:n. Då skulle dom dra, men dom kom tillbaka och sov här. Dom stack typ kl 1. Eller 2. Eller jagvetefan..... tror inte ni bryr er heller, hehe.



You love us

LÄNGSTA JÄVLA INLÄGGET? Nu ska jag chilla chilla chilla fram till kl 6 då vi ska på Alex's skolavslutning, wiie.

Pusspåer! / Alajna

Hehe

Eheey! Bra uppdate från både min och Linneas sida idag, you like we like he likes she likes I like everybody like. Nåja, nu ska jag iväg och käka med mamma, Jeanette, Liam, Isaac och Levi. Efter det blir det ja, som jag sagt, UT OCH FESTA!

TJARÅ! / A

www.depp.se

JAG KOMMER SAKNA ALLA MÄNNISKOR I ENSKEDESKOLA :((((((((((((((((( Utom dom jag inte känner men ah, alla i 9an och några till i bla 8an och 6an...!


skolavslutning

Hej kära läsare, världens bästa bloggare som äger på att uppdatera är här. Idag har de varit skolavsluting vilket även innebär en massa tårar från mitt och många andras håll. Sjukt när man tänker på hur många man ej kommer träffa :(... DEPP!

Nej men vafan efter ett tag när jag Alina och Gulstad hade börjat röra oss vidare så gick tårarna över *skönt*. Nu är jag hemma och ska bjuda på lite bilder, ikv ska vi fira SOMMARLOVET! Puss på er.. LMF / Linnea


kommer mer bilder :)


Sommarloooooooooooov

Nuuu ska jag passa på att blogga (medan mina naglar är borta hehehehe). Tog bort dom imorse då jag endast hade fan 5 naglar kvar.. buhu. Men sånt är livet. Igår var vi i Älvsjö och chillade gal1 på ett berg med Matte och Viktor innan vi drog WOAH. Fast innan det så drog vi hem till my superlove Sofie med familj och drack vatten och kissade *too much information ha?*.

Jaja, kom hem vid typ 11? Iallafall, vaknade imorse halv 9, gick upp, fixade till mig och SÅHÄR såg jag ut idag:



Många tårar från många håll på skolavslutningen och jag kommer sakna alla underbara människor som gått i Enskede skola. Finns fan inga som er!! När vi var klara och hade kramats säkert 10 gånger om med alla så stod Viktor vid skolan och väntade på oss så vi mötte honom och åkte sedan till Älvsjö där vi bara vände. Nu sitter jag hemma hos mig, och Linnea hos sig. Ikväll gör vi Stockholms gator osäkra, vi hörs på telefon. NU ERE FEST!

Love to you guys / Alina...... (ja jag undrar som er, vart fan är linnea?)

Wehey

Har lite av en kvällsplanering klar nu. Först, halv 6 ska jag med mamma in till stan. Därefter ska jag röra mig mot Älvsjö där jag ska möta grabbarna och sedan träffa Sofie. Halv 10 ska jag fixa naglarna hos Kattis och sen ska jag dra med mig Linnea till stan där det är lite festligheter för att Corres skola fått sommarlov. Låter som en riktigt soft kväll måste jag säga, eller vad tycker ni?



Seriös brutta - Alina
lalala

Innan jag drar



Dagens dresscode.
Nu ska jag till stan för att hämta ut några biljetter åt mamma (och köpa bikini till mig). Senare ska jag nog träffa Mathias, om han vaknar någon gång... Fast nu kom jag på att jag ska ringa Viktor/Stellan när jag ändå ska till stan för han fick sommarlov idag och då måste jag se han i hans kostym!!

Och nu ska jag ringa Sofaj Lundajn för jag ska fråga om hon vill göra mig sällskap på JS bal. Hoppas att hon är ledig. Grattis förresten till Sofie min älskling som tog studenten igår!! Och till Tomas som gör det idag! LÄNGTAR TILLS JAG FÅR GÖRA DET.

Nu drar jag. Tjapåer! / Alina

Ny kategori



Med en personlighet som slår ut de allra flestas. Söt som socker och allas underbara solstråle. Snällaste killen som alltid är påväg nånstans, vart vet man inte.. och nog inte han heller men, fotbollsproffs ska han bli.
Oliver Broström är VECKANS BABE.



... jag har glömt att skryta om att jag blev balens drottning och han balens kung!


Måndag tjalala

Hej alla prinsar och prinsessor!
Kort om dagen: Började skolan kl 10, slutade halv 12, drog med Linnea hem till mig, bytte om, drog till stan för att köpa ny näspiercing och bikini, hem. Och nu sitter jag här, har precis käkat en glass (och bestämt mig för att ha godisförbud) får se hur länge jag klarar det.

Ikväll har Felix, Pooyan och Lincans skola bal så jag ska nog träffa Felix och Pooyan efter den. Om jag är vaken(?) ÄH, dom får ta och komma hit. Jag orkar inte röra mitt arsle utanför dörren något mer idag.



Yeppyepp precis såhär ser jag ut just nu!
Tjapåer / Alina_cool_94

Outfit

Idag har jag varit vid lånkan och chillat med Linneas mamma, L provjobbade så det var nice vi solade. Igår var vi med kompisar. L får skriva om det seeeeen.



Såhär ser min schnygga outfit ut, knasig bild jag vet menmen u like it ha.
Nu har jag teateruppvisning, är galet nervös. SHiii! Hörs efteråt mina små älsklingar, pusspåer.
FKB på mig nu! / A to the lina

/ A



Ena halvan av mig tror och hoppas, den andra har gett upp "oss".


jag taggar nu

Ah.. precis som det står på rubriken så pyser jag vidare i livet, denna gången är det norr ut mot Matte! Ciao Bella / L


Jag, Zackii och Linnea på balen



Damn va snygga vi är, aight?

Snart kommer taxin och hämtar upp mig, ska till teatern vi har ju som sagt genrep. Vi hade gäster nyss eftersom att Liam har fyllt år. Ikväll ska jag och Linnea ut, vi vet än ej när vår båt avgår men det får vi se. HEHE! Vet ni? Jag har bara en sak till att säga innan jag drar... eller 2 förresten. Vill ni höra den bra eller dåliga först? Okej den bra, jag har världens bästa vän vid namn Linnea I LOVE LOVE LOVE YOU. Här kommer den dåliga: bajs på killar.

SO LONG (lmf) / A


har tråkigt

10 saker ni inte visste om mig..

1. Jag gillar inte jordgubbar vilket typ alla gör? Asså ah ingen direkt förklaring är bara inte gott.
2. Jag kan blanda typ all mat.. Asså jag kan lätt äta typ morätter och kött bara inga problem.. Alina skulle aldrig.
3. Jag ska börja på fotboll igen - har inte spelat på två år men saknar som fan :(
4. Jag älskar att sjunga och dansa, haha.. jag dansar typ alltid runt hemma och sjunger blir sjukt glad!
5. Jag har alltid velat spela hockey.. kanske låter knäppt men ah det är så bara inget som blivit av.
6. Jag älskar att kramas, få massage och bli pillad i håret - somnat hos frissan en gång *pinsamt ?*..svar: JA
7. Jag vill jobba med alla möjliga jobb när jag bli stor, vill testa allt är inte rädd för utmaningar, det bara e så.
8. Jag har aldrig testat att röka - något jag är sjukt stolt över!
9. Jag kan verka riktigt dryg och kaxig.. folk brukar få de intrycket av mig, men det är egentligen fel eftersom jag inte alls är det. Jag älskar att skratta,höras,synas och ha skit kul, tkr ej om bråk i onödan.
10. Jag har dåliga vanor.. en är tex att jag biter på naglarna euw därför är det bra när jag har fejk naglar.

Hängde du med?
LMF - Linnea


Linnea

Hej på er, nu är jag/vi ( ? ) tillbaka det är morgon eller dag kanske jag börjar få ångesta för jag vet inte vad vi eller ah jag ska göra idag ..panik! Men egentligen vill jag dra in till stan och shoppa, fast ska till stan med Emelie nästa vecka ist så jag får vänta lite :( fast vet skit mycket jag ska köpa, behöver pengar..
Nu pratar jag lite med Melina ( plastsyrra (?) ) på msn, det var skit länge sen.. men det går sådär va med dom här satans jobbiga skit snygga naglarna! Aja de löser sig..
Jag har kollat på gamla avsnitt av My New BFF ah ni vet det med Paris Hilton och ätit frulle.. nice som fan. Aja nu så har ja inge kul att skriva hejdåååååå (:

Easy, it's easy

Hej allesammans!
FÖRLÅT att vi varit så dåliga på att uppdatera... fattar inte vad som hänt. Igår var jag först och provjobbade på mitt sommarjobb, det gick bra och var trevligt. Efter det åkte jag hem, bytte om, åkte och mötte Vikt0r och Arvid. Vi drog till stan för att kolla på Linneas supersnygga outfit (hon var städare i kungsan).

Sen drog vi vidare till Älvsjö där massa folk var. Kungen och Anton Lähteinen var också där!! UNDERBARA, saknat dom asmycket. Så ikväll styr vi med dom. Det blir rånice. Men först har jag genrep på teatern (uppvisning imorgon), wiho. Fast jag är galet nervös, iih.

Ne, om man skulle ta och hooka med någon till stan. Känner för det!

LMF / A

(:

Hahaha tack två anonyma som har kommenterat..

En som antagligen älskar oss.. och en som ah tycker precis som vi att vi är jävligt snygga. Bra där asså.. fortsätt läsa!


bloggtorka

Ah, vad mer ska jag säga.. jag (vi) får väl helt enkelt skärpa oss lite nu! 
 LMF / Linnea

Så ere

Nu har Linnea dragit... med mitt headset, känns sådär. IRONI. Jag har lite blondspray i mitt hår så min hårfärg håller sig snygg till imorgon. I hope. Vad mer har jag att säga, som ni kan ha användning utav? Hm... absolut, ingenting. Fast det hindrar inte mig från att fortsätta skriva. Juste, kan säga en sak jag STÖR mig på:



Ser ni vilka som ser bäst ut att läsa? Jo, dom med stor bokstav. Man ser direkt vilka som är mina inlägg (2 Juni woho, UNDERBART, Trött som jagvetintevad, Dresscode, GAH, Tjolahej-tjolahopp, Hjärtis, Söndag, Bråttom, Nu kör vi) Linnea däremot använder LITEN bokstav i början (tidigt, crazy, snabbt inlägg, smoothie, yeeey, nästa vecka, tungt, snygg jag e, musik) HUR MYCKET DAMP FÅR MAN???

Nej jag är inte perfektionist! Stör mig bara på konstiga saker när jag har mens!!
Och du stumpan jag är verkligen inte sur om du tror det (till Linnea). Pöss på er alla!
Och jag är lycklig som har världens bästa vän.


2 Juni woho

Goddag mitt (vårt) folk!
Just nu sitter jag hemma hos mig med Linnea, vi har varit och solat på min tomt i ca. 2 timmar, finfint. Skoldagen var... hemsk. Men eftersom att jag inte vart med och spårat ur har jag därför inte heller något att ha dåligt samvete för men lärarna är besvikna och ja, det är ju aldrig kul.

Imorgon är det "operation dagsverket" så då ska jag och Linnea passa mina kusiner från kl. 8 på morgonen till 12. Det får vi pengar så att vi klarar oss till det för, nicenice. Klockan 2 ska jag till frisören och efter det är det fixning och därefter baaal. Jag längtar så galet mycket!! Åhh vad roligt det ska bli.

Om några timmar ska jag och fixa mina naglar, åh. Sen på kvällen ska vi nog på fest.. om vi orkar dvs.



Jag och Erik på klassresan, lite schönt sådär!
LMF / A

tidigt

Tja alla, vaknade skiiit tidigt idag av att jag drömde en mardröm! Grejen är att jag har sovmorgon för att min spanskalärare är på klassresa, soft! Men fan jag drömde att det var småkryp och ormar i min säng ( fast i drömmen var jag inte i min säng ) men det är rätt konstigt för jag drömmer det skit ofta nu :o Jag hatar såna djur.. spindlar ormar myror och skalbaggar EUUUUUW!

Aja nu håller jag på att fixa mig lite men jag pallar inte ngt spec, imorgon är vi lediga för att det är bal på kvällen. Längtar som bara den! Aja nu måste jag återgå till sminket, LMF/ Linnea


 Gaaaah feta sommarvärmen idag & ännu mer imorgon :D


crazy

Tjaaaaa tillbaka från gymmet och all tränig, en grej bara innan jag kommer till sak.. idag var det sjuuuukt mycket snygga killar på gymmet, gah vad nice de vaaa. Ah det var bara de.. jätte roligt, fast ne inte för er

Ahapp.. vart e vi.. vart e jag? Jag skoja, jag vet PRECIS vart jag är ..här med fötterna på jorden (golvet) sååååå.. vad har hänt nu, jo juste måste säga de blev lite ändrig i min planering.. ja ni vet den som jag skrev hur veckan skulle se ut? * ingen kommer ihåg -.- trött jag blir * DRIVER.. nej men ah den iaf jag gjorde mina ögonbryn idag ist för imorgon superfina tack älskade Ann som gör dom till mig ( gör dom = noppar/vaxar och färgar så att jag inte behöver ögonbryns penna.. soft! ) ! Men ah nu har jag iaf precis duschat.. imorgon ska jag gå upp i bra tid så jag hinner lägga i en hårinpackning med pigment i så min hårfärg är mörk och SCHNYGG till balen som är på torsdag!!! WHIIIIE och hmmmmmmmmmmmmmm imorgon är de ju onsdag = jag MÅSTE ge mitt nummer till min lover.. * åh hoppas att han är i skolan då * Aja nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon.. :D

LMF / LLLLLLinnea


Tung bild från klassresan.. ah juste, om någon vill veta något spec om klassresan så skriv de till oss i bloggen för de hände så himla mycket att jag tror inte någon av oss pallar berätta allt (:


UNDERBART

... fucking awesome! Jag (OCH DU LINNEA) har sovmorgon imorgon till halv 10, för Bettan (vår spanskalärare) är på klassresa. Åhh vad härligt.

Trött som jagvetintevad



Jag älskar dig bästavän. Nu ska jag sova, igen. Har nog aldrig varit såhär trött... eller har jag? Vet inte, och som jag brukar säga... couldn't care less. LMF / A


snabbt inlägg

Shaa bloggen och alla läsare såklart! Fan två dagar utan uppdatering asså, hur känns det har ni ens klarat er?!?! :ooo Haha okej nej jag driver lite med er assååå :) Nu är jag hemma från klassresan, jag säger bara S P Å R A T ! Ahh, asså det flippade ur totalt.. liksom skitkul att vår klass är polisanmäld -.-' Njaaa... känns sådär va. Man kan ju säga att det var BRA att vår klass inte var borta i mer än en natt.. vi ville stanna kvar men det ville inte dom som vi hade hyrt stugorna av så dom kastade ut oss.. 
Jag kan/hinner inte gå in mer på detaljer nu om exakt vad det var som hände men jag gör det väl sen eller så gör Alina det fan vad skänt att man är två och kan dela på sakerna för jag ska dra och tränaaa :D För övrigt så älskar jag min klass! Alla är så sjukt konstiga och roliga, fan vad jag kommer sakna alla :( Som när Zacke kommer in i vår stuga och bah: "Fan vad jag älskar er asså, ni är så jävla sköna och snälla.. fan vad kul vi har!" Man blir så himla glad och tänker.. kommer jag aldrig mer träffa honom sen eller?!?! Det känns skit hemskt..

Men aja Nu har vi MASSA bilder asså typ 800 så det lär komma lite nya bilder.. jag hade inte med mig kamera men Alina hade så hon lägger nog upp några eller någon.. Peace out / L


EJ VÅR KLASSS!


RSS 2.0