Nu ska jag deeptalk(a)

Då jag har popcorn i hela håret blir det raka spåret in i duschen nu, TACK Orre och Mat(t/h)ias. Jättesnällt. Verkligen. Gulligt. Härliga djurgårn förlorar... igen, vafan är det här? Håller mig nog fast vid mitt AIK trots allt. Verkar inte bli bättre, men det spelar ingen roll. Jag går på DIFmatcher ändå och är troget fan. Var på matchen med frugan, Lucke, Wigley, Tomtom, Jeppe, Bromme, Fernis och Orresnorre. En till grej i er carebox, fan hårdisken kommer vara överfull efter att ni läst min blogg ett par 3 gånger.

Imorn ska Wigley vänta på mig i en timme, han är för bäst!! Så jag slipper åka hem själv, hähä. Övertalade precis honom via msn. YES. Efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, let's see about that. Puss



Jag och Wigglan, ganska flippade.



Jag och Fernis, fettseriösa.


Filåt!



Jag skulle egentligen gått min vän Crippas match idag men nu blir det DIF. Förlåt jag håller alla tummar! Kötta. Och jag LOVAR att komma på nästa hemma match, lovar! :D


Ikväll ska fanemig klockan slå!

Har nyss fönat håret, känns som att jag är extremt stressad fastän jag inte alls borde vara det. Ska möta mina 2 kollegor(?) halv 6. Dvs. om en timme och 40 minuter.

Sitter och lyssnar på "Bra vibrationer" med Kikki Danielsson, jag blir lycklig av låten. Svär!



Ticktack?


Gult, rosa, grönt och blått

Min fru har inte längre comviq... helsike när jag ringer henne varannan minut så fort jag måste berätta nåt för henne?! Va fasiken säger jag bara.

Nu sitter jag här hemma i min soffa, eller okejrå nu ljög jag. Jag ligger i min otroligt stora och underbara soffa. Ikväll är det... guess what? Hockey. Ha ha ha. Börjar bli skrattretande så mycket hockey jag kollar på. Men när man börjar blir man ju insatt och då kan man inte sluta.

Min dag har varit toppenbra än så länge. Hängde med bra på engelskan och på matten förstod jag inte ett skit... kanske för att grabbarna va elaka idag! GahhH. Skojabara, puss ni är bäst.

Efteeeer skolan tog jag och Olivia och rörde våra feta arslen (som snart är skitsmala för vi äter inte godis fram till jullovet, JOBBAJOBBAJOOOBBA) till ICA där Brommis väntade. Vi satt och snacka med han sen fick jag skjuts till min buss. Det rimmade aight?! Men tack Brommis det va väldigt snällt.

Ikväll ska jag på match SOM JAG SA med Olivia, Bromme och nån mer (don't know who) sen så ska vi säkert träffa några där för er som vill lägga den lilla detaljen i eran carebox.



Vill bara avsluta med att: det beror ju på vart man går och vilken film!


to the school

Hejhejhejhejhej alla! Har sovis idag, så himla skönt! Idag efter skolan ska jag måste jag göra klart mitt turism arbete, kom faktiskt väldigt långt igår. Arbetet ligger just nu utspritt på hela köksbordet, det har varit en förbjuden platts att äta på i två dygn nu. INGET får komma bort då är jag rökt :p
Idag har jag datakunskapsprov, gal1!!! Nej men har hela dagen på mig att öva för det är sista lektionen, man hinner ju inte plugga ällt hemma. Ej jag iaf. Jaja sen idag har jag ialla fall träning då är det konditions träning på g. Det ska nog gå bra.. :) Ska springa som fan med Michelle(? sorry men vet inte hur du stavar ditt namn) Aja nu ska jag börja klä på mig, är sjukt nöjd med min nya pälsväst!!!! Har tyvärr ingen bild nu då... men kan fica de :) Peace out/ Linnea

Hösten är ju sjukt vacker... när det är soool :)


Outfit snelhezt



Dagens. Nån cool kise ville se, världens enklaste.

Moccajacka - Vila
Grå kofta - Salt
Svart linne - H&M
Halsduk - BikBok
Jeans - Salt

Boungah

Halv 7, detvillsäga om 28 minuter kommer världens ascoolaste bil och hämtar mig. Ska på hockey med underbara Sannis med andra ord. Jag har inget plugg tänkte jag precis säga... när jag kom på att, shit det har jag visst. Måste sätta igång och göra lite english nu så Erja blir nöjd med mig.



Skepp o'hoj Alina


Våra vägar kommer att mötas

Jag ska för en gångs skull inte börja med hej. Jag ska ba skriva, JUSTE DET GÅR VISST ATT SKRIVA BA. Herre... idag på svenskan, tror inte mitt huvud var ensam om att hålla på att sprängas. Det var inte heller bara en gång jag fick räkna långsamt till 10 för att jag blev så arg. Alla var provocerande mot varandra och skulle ha rätt! Jobbig lektion nr. 1. Men Johnny är bäst så det blev bra trots allt... till slut!

Efter skolan väntade världens bästa Wigley på mig så vi åkte böszen hem tillsammans (han åker längre än mig så jag får sällskap nästan hela biten tjalala). Tog sista bussen och den funkade för jag snacka i telefon. Älskar människan som kom på mobiltelefon.

Nåväl, när jag kom hem tog jag efter många om och men tag i mitt rum. Det blev asbra. Jag är grym på att städa när jag väl sätter igång.



 Fint va? Snacka om tooomt, jag äger ah-ah, jag äger.
Alina


C(N)MH

Ehey, kom inte och säg att jag inte är världens bästa bloggare?! Jag är uppe för att blogga för er (hehe sajk), men jag har iallafall lite bråttom till bussen. Idag ska jag leka med frugan efter skolan, yähy.



Nu måste jag ruscha, bussen väntar inte på prinsessor...(!) dom förväntas ta limousine.
PUSS

Bara måste...

Framåt stolta AIK!
Herre vad bra dom var idag, 5-2 för er som inte visste. Jag som hade bestämt mig för att bli djurgårdare idag gick hem som fortsatt aikare. DIF får faktiskt ta och visa lite kvalitet för att jag ska byta bara sådär! Så det så.

Skoldagen gick bra, engelska bra, allt bra. Nåja, efter den visade jag världen hur superbra jag är på att åka buss. (Åkte hem med andra ord). Så kom Sanna förbi en sväng som skulle på träning med min lillasyster, gullfia. Fick byta några ord med den underbaringen innan det var jallajalla iväg på match.

Från och med du, nej nu blev det fel... från och med NU har jag godislöfte! Låt se hur länge jag klarar det... jag gissar på max 5 dagar. Men jag ska försöka, observera försöka fram till jullovet.

Nu blir det att återgå till gruppchatten jag har med Ollsan, Bromme och Tärnan. Herregud... Ja, dom har normala namn. Olivia, Mathias och Jonathan. Sen ska jag läsa Veckorevyn som mamma köpt hem till mig, TAAACK!

PoK / Alina



Dagens outfit......... så vare inte det ;pPpPPpPpppPp


K l o ck i s h

Duschen nu. Hörs later. PÖ Alina


pappsi

Hejsan, börjar på dirr jag tycker inte synd om mig och det är inte synd om mig på något sätt! Var nyss med Matte och allt känns bra, fick tillbaka ett engelska test idag från skolan och hade bara två fel + att jag hade matteprov idag och det gick även det väldigt bra. Men det är något utöver det.. jag känner att det börjar bli höst, kallt och framför allt mörkt! Därför känner jag mig på något sätt värd mer än bara ett tuggummi nu.. jag sitter här och tuggar tuggummi för fulla muggar och ska precis börja plugga. Det känns så trisst att bara plugga! Visst är det kul sen när det ger bra resultat men fan vad tråkigt det ska vara. Blääää! Aja får väl rycka upp mig. Men det skulle inte sitta fel med:
1. En snygg och gosig pojkvän
2. En chailatte
3. En muffin



Bangar du? / Linnea


My name is Borat?

Det känns som att idag kommer att bli en bra dag. Även fast den är både lång, jobbig och tråkig i skolan. Men efter det ska jag göra det jag är bäst på...(!) Kolla på hockey, hahaha. Nolifer, vadå? vem? AIK-DIF och det ska bli så jäkla najs. Kött förfan. Jag är egentligen aikare men eftersom att jag och Ollsan ska börja gå på ALLA djurgårnsmatcher ska jag bli djurgårdare i ishockey (JA, man kan byta lag efter 16 år).

Nåja, nog om det. Ska lämna in min engelskauppsats när jag kommer till skolan, hoppashoppas på bra betyg. Så ska jag även få omdöme om mitt FE-projekt.

Och eftersom att jag har 0 koll på när min buss går kanske jag borde ta och kolla upp det.

*No picture 'cause bad eyes*

Men däremot tänkte jag på en sak... jag tror att Borat egentligen skulle heta Borta, för det är ju vad han är huh? Men skaparen av filmen kanske hade dyslexi. Who knows?

Tjäo Alina

Åh jääävlar vad kött



Chattar med dom bästa! Olivia och Tärnis, så jävla underbara människor. Har Olivia på luren samtidigt, så det ska vara ju. Och jag satt och tänkte på en sak, jag har världens bästa människor omkring mig. Min familj, mina vänner. Det är helt sjukt, jag är verkligen lycklig.



Orresnorre, jag och stjärnan Tärnan.
Puss heido / Alina

Lilla lillebror!



Hahaha vad jag skrattar åt min galning till lillebror! Han sitter precis ovanför mig och skriver? Whatsupwiththat? Jag älskar honom, lillskiten. Nu ska jag ringa Oläjvia. Have something to tell her!
Puss

Hej och heido

Det suger att jag måste plugga matte nu!
Det suger att jag är extremt trött och vill sova.
Det suger att jag har historia imorn, sämsta.

Jag är allt bra skön jag! Ha det så kulT på min blogg nu och kom ihåg(!) ni kan alltid läsa gamla, grymma inlägg. Meriter är bra grejer, det vet ni väl?!



Juste ps.
hade skolfoto idag! Hoppas fanemig att det gick bättre än förra årets. Annars blir jag ledsen! Jag kan aldrig bli bra på skolfoton, menmen. Skön är jag ju ändå, ds.

Hejpådig DANIELALENIUS

Jag älskar att gå runt i min rosa asmysiga morgonrock.
Jag älskar att jag är klar med min engelskaläxa.
Jag älskar att mamma har gjort tacopaj till middag.
Jag älskar att jag har världens bästa vänner.
Jag älskar att jag är jag.



TJA

Min fina fruga!



Vart ska jag börja?
Det är en ÄRA att ha fått lära känna dig, och att ha kommit dig så nära. Du är en vän, inte vilken som helst. Du är speciell och en underbar människa. Att kunna skratta med dig, gråta med dig och bara vara allmänt galen. Att kunna flippa ur hur som helst. Du är en på miljonen. Du är verkligen det och det är svårt att hitta en vän som du. Jag har fått lyckan! Du förstår alltid, delar många av mina åsikter med mig, du kan få mig att skratta från hjärtat och ja, det finns ingen i hela världen som du. Grattis på födelsedagen mitt hjärta!
Alina

Kallt kallt kallt!

Huu va kallt det är ute nu! Jag blir tokig, håller ju på att frysa till en isbit när man sitter och väntar på bussen. Jag har ändå jacka på mig. Och på köpet när jag väntar på bussen ser jag en grabb med en BACK cola light. Gissa om jag nästan suktade ihjäl? Svar ja! Va larvig jag är.

Skoldagen gick iallafall grymt bra. Funderar däremot på att hoppa av språket, även fast jag är helt awesome och har kul med mina kära italienskavänner. Hauser och gänget. Fick DAMP idag iallafall (NEJ Karlsson och Gsson, jag tänker inte på när ni tryckte in mig i stänglset och jag fick panik) på mattelektionen, jag har matteprov på onsdag. Hur kan man säga det, idag, 2 dagar innan? ... #!?%¤$*!!! på den. Hur kan man? Herregud säger jag bara.

Men jag ska klara det. Har precis skrivit klart min korta engelskauppsats, jag är allt bra jag.



Alina


Trodde jag kunde orientera(?)

Hej alla där bakom datorskärmen! Snart så ska jag på träning så det blir ett snabbt inlägg.. Idag har jag varit i skolan det var både bra och dåligt. På morgonen så orienterade vi och ah.. jag är ingen höjdare på de. Det slutade med att jag Sofi Madde och Fillan fick ta bussen tillbaka ajdå, vår lärare fick komma med våra väskor till skolan så fick vi byta om och duscha där ops!
Men men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Sen hade vi lunch.. blodpudding! Skit gott. Sen hade vi datorkunskap, på torsdag är det prov och jag är laddad som faen! Tillsist hade vi drama. Vi tittade på film hela lektionen så ah det var helt okejjjjj. Men men nu ska jag kila till bussen så jag inte som alltid kommer försent till träningen! Cyyaaa / Linnea
 (nej har ingen bild från idag......har jag någonsin????)

Slumpade fram en bild från i somras, helvete vad glad jag var att det
äntligen hade blivit sommarlov! Helt galet

Underneath your clothes

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och unna mig godis. För att? Ingen aning har inte gjort ett skit plugg idag. Bajs på mig. Men jag orkar inte. Får bli imorgon va! Helt klart. Åhdamn... Ann-Marie kommer hugga mitt huvud.



Nu ska jag kubba, det är Parlamentet på tv. Löve / klad chey


En tår falla ner igen

Det är precis som att depp smittar av sig. Är någon man känner och tycker om ledsen blir man själv automatiskt det. Åtminstone jag. Jag sitter och lyssnar på deppmusik och tittar på olika citat och ordspråk. Måste ringa ett samtal kom jag på nu. Hjärtat är en plats där man förvarar sina vänners kärlek.


Du stavas underbar

Kärleken ser inte med ögonen utan med själen.
De vackraste sakerna i livet, kan man inte se eller ta på. De finns i ditt hjärta.
Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta.
Den sanna upptäcksresan består inte i att söka nya landskap utan att se med nya ögon.

Live your life with eyes wide open.
Smile at the world, and the world will smile back at you.
Alina


Hej hello hola ciao

Är fyra olika sätt/språk att hälsa på. Jag föredrar hej, tja eller hello. Driver. Bion var... helt okej. Alltså ganska långt under mina förväntningar, men sånt är livet. Allt kan inte alltid vara som man förväntar sig, right?!

Jag har iallafall nyss kommit hem. Imorgon är det frugans dag hela dagen! Olivia min BABe fyller fan 16 bast, stor tjej och grejer. Ååh va kul det ska bli. Kötta.

Nu är det mat osv. TJA


En kopp te skulle ej sitta fel!






Tja läsare!
Nu sitter jag och chillar lite vid datan. Jag tog upp plugget lite nu.. men nja det blev inte så mycket gjort men ska göra ikv hos mamma.. jag ska nog åka snart.

Men men idag i allafall, jag var nyss (för ganska länge sen) och jobbade. Ja det gick bra måste jag säga. Mina händer mår däremot mindre bra efter allt konkandes och bärandes.. -.-' drygt värre! Men men det gör väl inget(?) :) Nu ska jag iaf inte skriva mer för har inget att skriva om förrutom att imorgon ska jag orientera(?.. hur stavs de) och ah ska vara vid slussen kl 9.00 imorgon för att ta buss fyra fyra tre mot ...ehm vet ej som går fem över nío. Kanske värt att veta, iaf för mina stalkers! Skit jobbiga!
Aja ska dra nu innan jag avslöjar allt för mkt.. här kommer en bild!

Ikv blir det mysigaste middagen med folk.. klura på den ni!! haha

Dansar för mig själv

Mitt batteri på datorn håller på att ta slut, har 15 minuter kvar och det är alldeles utmärkt med tanke på att jag ska gå om 10. Jag ska på bio med mamma, lillasyster, ena lillebrorsan, hans kompis och mammas kompis. Vi ska se tusen gånger starkare. Jag längtar!! Har extremt höga förväntningar.

Imorn är det skolfoto, herregud jag är nervös. Vet inte ens vad jag ska ha på mig! Får hitta nåt snyggt. Sen har jag läxor också och bästa Danne vill att jag ska hänga med och kolla på hockey men jag vägrar. Not today. Hinner inte, orkar inte, vill inte. Nee ikväll ska jag antingen ut och springa eller iväg på en fet promenad innan jag sätter mig med allt mitt plugg.



Jag är bekymrad..?

Nu händer det grejer på facebook och jag måste ringa ett samtal, solong / alina


Så jäkla trött

Livet är underbart ibland må jag säga! Jag har nordens, jordens och universums bästa människor omkring mig och det gör mig verkligen lycklig. Det är kvällar som igår man verkligen inser vilka som är bra!

Iallafall, hej allihopa. Jag är galet trött. Kom hem för ett litet tag sedan. Gårkvällen var grym, vad roligt det var. Helt galet. Dock var det 3 pers. som spydde så det vart en hel del att städa och torka. Mattias Wigley, Jonathan Tärnblom och Mathias Bromé - ni är världsbäst.

Efter många om och men om vilka som skulle sova vart osv. osv. slutade det med att jag, Olivia och ett gäng grabbar övernattade hos Ollan herself. Det var tärnis, bromme, wigley, alex och friberg som såg till att inga spöken eller liknande kom och tog oss. Tur det!



Kände att Wigley säkert helt klart vill va med i bloggen!
/ Alina


Ska fixa oss nu

Jag sitter här nu med Olivia, Bromme och Tärnan. Vi har nyss vart och käkat, fan va gryyyyyyyyyymt det var. Orkar inte skriva mer nu men nu ska vi kötta.



Vad gör vi? Nu kör vi.


Trodde man ej

Ofta Linnea har bakat? Ytterst ovanligt. Helt klart, för hon e smalis.

Nåja, jag chillar galet hos Olivia. Vi är helt nyduschade och aasfräscha. Nu väntar vi bara på orken som ska ta oss till centrum, hallåå när kommer du?! - Jag är påväg tjejer, hoho. Bra, det måste ju betyda att vi snart ska röra våra arslen mot centrum för att köpa tårtingredienser. Fan va gott det kommer att bli. Älskar när mina vänner fyller år.



Sen då? Hem, vänta in grapparna, baka, fixa i ordning oss, regera! Alina


typiskt

För att leva mitt liv krävs det att orka träna, eftersom det är inte så sundt.. så att det ej slutar såhär:


Ibland orkar jag inte träna även fast jag måste.. nu har det hänt :/ / linnea


aldrig blivit godare

JUST NU:


Har jag bakat? svar JA! .. ska det vara så ska de! / LinneA


Vinna Olivias hjärta

Du bör undvika följande saker:
Blonda hårstrån
Ketchup, banan, kaviar
Böja hennes näsa

Tänk på detta:
Du bör säga "fasiken"
Spela hockey
+ ha snygg rumpa
Tyck att hon är rolig
(även fast hon ej
är det, så spela
)



Det är ett plus om:
Du kan spela gitarr/piano
så att hon kan sjunga med
dig.

Du gillar bruna pudlar
som skrattar åt precis
allting.

Du går på en sport så
att hon kan komma &
titta på precis vilken
match som helst.

Vill ha världens bästa
tjej. Som du garanterat
alltid kommer att ha kul
med.

För mer info. kontakta mig på [email protected]


Jag är tråkig



Min snygga fru.

Så var jag inte det ;pPpPPpppPp
. Så börjar jag kvällens inlägg. Snyggt som vanligt. Mitt föredrag på svenskan gick helt awesome, jag är så glaaaaaaaaad. Det gick bra för att frugan stötta mig, tack bror. Tagga till för imorn. Då äre tårtbakning på g med Olivia, Tärnish och Bromme. Kommer bli så jävla grymt.

Vi har nyss kollat på idol, jag tänkte bojkotta idol ifall lesbian från bondeland (som Olivias pappa kallade henne hahaha) kom vidare, men det gjorde jag inte. För det var kult ändå och SEBASTAN KRANTZ ÄR SÅ JÄVLA BRA OCH SÅ SNYGG, ASSÅ SHIT JAG SKA RÖSTA PÅ HAN I VARJE PROGRAM, ASSÅ ÅHHH. Jag är fan trött på att frugan ska eka Brommes "åh jäääävlar, herregud" osv. GET A ROOM! Skoja... hon e söt. Och Brommis med. Dom e söta. Borde bli ett par eller nåt.

Fanvaflippatskönochroligjagäridag. Har ni tänkt på det? Säkert bara för att det är fredag. Eller juste, jag glömde. Jag är ju alltid såhär skön. Puss heido / Alina


Fest.. eller blire idol?

Tja, Alina och Sofi klagar på att jag ej uppdaterar.. så det är kanske dags?
Nu tittar jag på Idol och chillar vid datan, ikv är jag bjuden på fest. Funderar starkt på att dra dit orkar inte sitta hemma hela fredagen.. själv :( Men egentligen skulle jag vara med Sanna men ser inte ut att bli så, varför vet jag inte egentligen. Om det inte bli fest kanske jag kan dra te henne och sova hos henne eller iaf åka te Kköndal och ta en prommenad? Fast det låter ju ganska omständigt.. men vad gör man inte?

Nu sitter jag i min nya tröja ni måste se, den är sjukt snygg!!!!!!!














BIG
saik, det är min filt som jag har ..ehm.. ah krypt in i(?)


TRAAALALA

Fredag förfan! Hur det känns? Freaking awesome. Har ingen som helst aning om kvällen planer men vetni? Det spelar ingen roll för imorn äre FKB som gäller, woaaaaaapa. Jag och frugan spelar musik på högsta och om 10 min ska vi rulla mot bussen (ja, rulla... vi käka a lot of kokosbollar yesterday).

Godmorgondå, eller nåt!



Emma är giraff, heido


Galen chey

Seriöst är det här man hänger eller?! Ja, åtminstone om facebook fuckar ur. Vilket jävla ilandsproblem. Facebook laggar = världen rasar halvt samman? Det är ju så. Jag blir irriterad för jag kommer inte ens in på min mobil, hallå whats up with that. Så är jag sur också, couldn't be better HA? Yes it could.

Höll precis på att radera hela inlägget, woah. Vet ni? Imorn ska jag hålla tal? Ja jag är nervös och JA jag är skiträdd. Uhuh.. jag orkar inte, nu måste jag plugga in det.. CIAO


Hockeyrumpor

Mätt som en plätt. Eller som en jäkla massa kokosbollar som jag och Olivia nyss bakade (mest Olivia). Vi var på match, huddinge-nacka. Slutade 5-1 till vårat kära huddinge. Så skönt! Dom ägde, kommer inte ihåg vilka som gjorde mål. Eller jo, det var Bengan, Bromme, Jeppe, Gsson och sen någon mer?! Fernis mål blev bortdömt. Var där med Olivia, Danne och John. Vi är topstalkersarna asså, finns inga andraaa. Vi är bäst tralalala.

Imorn: Vi börjar 10 i 10 då har vi information och layout. Därefter i evigheternas evighet har vi håltimme, uh. Sen har jag föredrag på svenskan. HJÄÄÄLP! Hoppas att det går bra, och att ni håller tummarna för mig hela dagen?! Jag är jättenervös.

Puss och hej, glad kille.


Tärnan e största lallarn

Yaman! Jag och Olivia har hunnit med att gå på museum, äta donken, köpa lösögonfransar och sovit 1 h. Asnajs. Nu ska jag hoppa in i duschen så Ollan (http://obsesion.blogg.se) uppdaterar väl sin blogg med onödig info om vart kvällen kommer ta oss. TJA



Jag å frugan, lalala


C00l chey

HOLA BAYHOLA! Whazzzzup? Jag typ käkar yoghurt, dahh. Driver. Jag orkar inte bloggen längre den suger, hähähä. Iallafall, jag sitter och käkar en yoghurt. Mår illa som fan och snart går min buss. ORKARINTETIDIGAMORNAR. Iallafall, idag är det museum... igen... denna gång nåt annat skit.

Säkert lika ointressant *va positiv Alina, va positiv*. Iallafall ska vi käka på donkish efter Janne bjuder och därefter slutar vi. Då ville en jag kände förut få "snacka ut" så kanske jag ska låta honom göra det och få det överstökat. We'll see. Pussssss! Alina


Tjatja eller tjena?

Bloggen förfaan, det var inte igår..(?!) Eller jo det var det ju. Herregud, min 10åriga lillebrorsa ligger i sitt rum och gråtskriker för att han inte får COD av mamma och pappa. Bortskämd? Nja, lite lätt. Nu hör man "Åhh och NHL11 vill jag ha också, men det får jag ju inte heller" *uuääähh*, stackarn.. eller det är nog mer synd om oss som får lyssna på gnället. Men, han är min lillebror och jag älskar han och trots att han är en liten bortskämd bajsunge ibland så är han söt.

Pappa, är han seriös? Var jag precis tvungen att fråga... Han bara skrattade. Haha jag älskar min familj, alltid fart och fläng. Inte en lugn stund och allt vi kan göra är att skratta. Så underbart!

Min dag har varit grym. Började klockan 10, drog till museumet och var där till halv 12 sen fick vi sluta. Då drog jag och frugan till Sandy's och fikade, mysigtmysigt. Sen stack vi hem till mig, chillade gal1 så drog vi tillbaka till stan. Mötte även Charlie där och vi gick i massor av affärer i hopp om att hitta något att ha på sig på lördag, the big day. Men vi hittade inget och Charlie fick i slutet panik och sa "herregud jag har aldrig varit i såhär många tjejaffärer på samma dag".



FestARNA på bild: Bengan, Gsson, Danne och Jesper!

Efter några timmar med den gräbben så stack jag och Olivia och mötte upp min mamma. Sen drog vi 3 på bio, vi såg "The kids are all right". Den var bra, lite seg men bra och det var mysigt. Får ej glömma att vi käkade på BK också, fan va gööött.


Let's do it!


Coola kisar, seriöst nu. Sånna som vet vilka dom är och inte behöver låtsas vara någon annan. Som helt enkelt står upp för sig själva, och för andra om det behövs. Man behöver inte vara "macho" och slåss, ne verkligen inte. Det är larvigt. Men däremot säga vad man tycker. I like it.

Att vara lättroad, det är jag och det är hur underbart och skönt som helst. Fatta att man garvar åt minsta lilla? Det finns ju ingen underbarare känsla än att skratta. Känna hur magen typ krampar för att man tycker att något är kul? Jag hissar mig själv där.

Hösten är påväg, ni som känner mig... jag förstår att ni är chockade, sanningen är att det är jag med. Men, alla fina färger på löven, musik i öronen, stor halsduk och varm jacka. Jag tycker att det är mysigt. Och det är stämning när det blir kallare i luften. Mysfaktor när solen går ner innan 9. Fast bli inte oroliga, jag älskar fortfarande sommaren mest. Det är ju min årstid!

Facebook, det var som fan vad alla ska gnälla om att det är tråkigt? Det är helt awesome, snacka om att ha kontakt med varenda människa man överhuvudtaget vill känna! Kom fan inte och säg att det inte är bra.

Ord som mina kompisar säger, skrattar ihjäl åt Bromme som alltid säger "åh herregud.." eller "åhjääävlar vad du hugger", gullunge. Eller Orre som jäm både säger och skriver osv. t. ex "du var ju rolig osv.", eller mitt och Linneas egna språk. LMFAO, snacka om dålig humor jag vet.



Pendeltåg, jag säger bara: fy tusan vad äckligt. Det luktar skit och man mår typ illa? Jag som nästan aldrig mår illa? Förutom när jag ser riktigt fula människor? Skämt å sido men jag kan åka hur många karuseller som helst utan att må illa men så fort jag sätter mig på ett pendeltåg vill jag spy. Uhh!

Självupptagna människor, och NEJ Hauser ditt as jag är inte det, inte någonstans. Jag hatar folk som bara ser sig själva, när man liksom måste uppmärksamma folk om att "hallåå? det finns andra än du här". Som t.ex folk som snackar öppet på tunnelbanor om sitt sexliv osv.

Hångelpartyn, tack vi är bjudna på fest. Vad roligt! Oj, där står ni och hånglar. Vad mysigt. Hejhej, aa kul å ses. 40 minuter senare, nejmen oj här i soffan ligger ni och hånglar, va mysigt. 2 timmar senare... jaha där står ni och torrljuckar mot diskbänken, MEN FÖR I HELVETE GET A ROOM?!

Modebloggar, det absolut tråkigaste som finns. Visst att det är bra och man får tips men vilka är dessa människor som orkar skriva om sånt? Det skulle iallafall inte jag göra, men det kan ju bero på att jag köper det jag tycker är snyggt och inte det som flest bloggare på stan går runt med.

Nokiamobiler, har aldrig haft någon men vill heller aldrig ha någon. Dom allra flesta är skitfula och så verkar dom funka som gammelmorfar som fastnat i sin gungstol? Tror ni fattar vitsen. Pass på nokia. De enda som duger är SNAKE på trettiotretian. Hähä.

Vad tror ni?



Först ska jag på museum med klassen, damn boy vet inte ens vilket jädra museum vi ska till. I hate it. Finns det seriöst nåt tråkigare? Tror inte det. Inget jag vet iallafall. Tror jag.. nästan. Efter det ska jag flirta med frugan och höra om hon pallar va med mig i stan tills klockan 6, då jag ska på bio med världens bästa mamma. Mysigt va? Jaa. Men Olle när du ser det här, såru vet så hookar vi imorn då. Skitbra, typ sätter oss på Waynes och pratar. We need it, toent.

Pöss Alina

Tips på träning?!

Yaman! Nu sitter jag här igen framför datorn. Jag måste tamefan ta och skaffa mig en hobby. Nåt att göra på dagarna. Som Gzön sa en gång, "du har fan damp Alina börja träna... du har för mycket överskottsenergi". Något i den stilen. Men vad ska jag göra?

Simning? Waaaay to många träningar, orkarej.
Gå på ridning? Hallå? Jag är fucking rädd för hästar okej?
Fotboll? Innebandy? Handboll? Allvarligt nu... hur ser en boll ut?!

Jag ska börja på ishockey och visa världen vilken star jag är, BIGSAJK. Jag tror jag ska börja träna pass, typ F&S eller nåt i den stilen. Men med who? Linnea spelar innebandy 70tusengångeriveckan, frugan bor långt åt skogen och alla andra tränar nåt annat.

Nu ska jag äta gifflar... på tal om att träna! PUSS (ps. kul att du äntligen uppdatera lite Limpis)



Flippare kör bara som man brukar säga.


hej och hejdå

Jag är ingen bloggare.. nej det har jag kommit underfund med asså. Ledsen alla som börjar griiiina nu men så är alltså läget. Idag har jag varit och klippt mig med Sofie. Det blev väldigt bra! Men det var det, nu ska jag kolla halv åtta hos mig.

Bra skit!


Och liver rullar

Wow vilket svar

TJATJA! Batteriet på datorn håller på att ta slut så jag ska försöka fatta mig kort. Jag ligger i soffan och kollar på Zack och Codys ljuva hotelliv. Hur grymt är det? Jävligt grymt måste jag säga. Smsade precis mamma och pappa och frågade om dom kan köpa med sig nåt godis eller nåt? Har sånt jäkla sockersug just nu. Helt insane.

Vill avsluta med att jag älskar mitt liv. Ciao


Last christmas lalala

Jag sitter och lyssnar på jullåtar. Whats's up with that shit?! Haha.. vet inte. Längtar faktiskt till julen. Jag och Linnea snackade om det, tänk er massa ljuuus tända, mysig julmusik, baka typ lussebullar med sin kille gaaaah va mysigt (jag brukar inte vara romantisk?).


Trötta getingstrumpor



Snabba getingstrumpor blev trötta.
Helt klart en asrolig dag. Jag är flippad. Köttade stenhårt med den där lilla grejsimojsen på fingret som man skulle blippa i en sak. Jag sprang som en dåre, upp för berg, över stenar, allt var blött blött blött. Men fan vad vi skratta. Efter ca. halva vägen mötte jag och min kompanjon Mimmi (heter det så? partner?) 4 stycken i våran klass. Vi körde lite teamwork och eftersom att jag, Malik och Hazal är tävlingsmänniskor sprang vi in i skogen och hämtade kontroll efter kontroll och de andra väntade på stigen. Fan va kul det var! Men jobbigt... uhuh. Iallafall, jag ramlade på ett berg för att det var så jäkla halt, har blåmärken på benen. Jag sprang så tallgrenarna rev sönder mina armar, rivsår ajajaj. Och sist men inte minst... *trumvirvell*... ramlade jag självklart ner i ett träsk och fick halva mig HELT dyngsur. Jag skojar inte. Helt sjukt. Hade skit i hela ansiktet också så folk garva när jag kom tillbaka men kämpade, det gjorde jag. Och jag fick varenda jäkla kontroll. 9 stycken, fyfan vad jag är bra ibland.

Kom hem, däckade på stört i sängen och sov en timme eller två. Galet! Vaknade (blev väckt av Leon och pappa), hoppade in i duschen. Först asvarmt (love it), sedan kaaaallt för att vakna till. Jag kan mina grejer! Nu ska jag läsa den nya SOLO-tidningen som har kommit. Över 100 sidor fan, yay. Sen måste jag även skicka mitt arbete till Fredrik (FE). Pöss A

Snabba getingstrumpor



Jag kommer ju äga ut varenda människa med dom här snabba strumporna! Jäklar vad jag ska löpa. Men nu blir det till att skynda, ska möta Olivia och Linus i Tullinge 10 i 10. Gahh, ibland äre rätt osoft att bo på stället där man bor asså. Tjingeling. Ha det så kult idag! Det ska jag ha. Alina

Lillasyster - Asså Alina, erkänn att du är liiite beroende av din dator?
Jag - Ehhmm, ne är man världens bästa bloggare måste man ligga på topp,
all the time. Du kommer lära dig!

Holahola heyhey

Tjaaaa! Min dator är kaos. Pass på den. Imorn ska jag ut och orientera, faan vad jag tjatar. Men måste ju tagga till. Så ska vi tydligen grilla korv med klassen och esteterna också. Denice. Har fan ingenting att skriva om men Rebecca tvingar mig att uppdatera *galen brud*, driver. Men hörrni för helsike. Jag kollar ju på tv! Det kan jag ju berätta om....... om jag bara visste vad programfan hette. Och det gör jag ju inte. Skitsamma, det verkar suga. Kollar inte så mycket. Nu ska jag råchilla och smsa. CHA



Nee jag är inte alltid sådär, lovar.


Veckans babe!



Alla borde fan kunna lista ut vem veckans babe är. En kille som tamefan alltid är snäll (förutom idag på mattelektionen), glad som få och en riktig kuuung på isen. Han om någon sprider en rejäl glädje och är en underbar vän. Allas våran 6:a, allas våran Tärning. Bäst på fest, bäst i test.




Jonathan Tärnblom, du är fanemig guld värd vännen!


*Skrattar åt mig själv*

Jag är fanemig helknäpp. Sitter och skrattar åt mig själv, ibland är jag rolig alltså. Imorgon är det orienteringsdag, jag är (o)taggad.. måste jag säga. Fast vem vet, jag kanske imponerar. Det gör jag ju bara jag kommer i mål, även om det är utan någon kontroll alls. Hä hä. Jag ska kötta med Mimmi, vi kommer vara bäst. Bara så att ni vet. Frugan ska kötta svart bana själv. Det har varit kult att känna dig Olle!

Ska utse veckans babe nu. Vart är Linnea? I'm wondering..



Fett med taggish brud_94 heido


Ollan e knas

Hon har fått mig att lyssna på världens knäppaste låt?! Den är skitbra, efter att jag lyssnat på den ca. 5 gånger.. Nu snackar vi, bra grejer dethär. "Jag veeeeeet vem jag är, när jag är hos dig tralalalalaaa" sjunger min ljuva stämma här hemma, veeeeet vem jag är. Jag avbryter mitt inlägg hela tiden med trudeluttar. De 10 orden är ju de enda jag kan i låten?!

Just nu är jag fettbusig och laddar ner lite musik till mobilen.


Skaka den förfaan

Pratar med min bästafru i telefon, happiness.
Dagen har varit bra, ingeeen italienska så jag fick sluta tidigare. Åkte hem med Bengan, Jeppe och Danne. Tur jag har som hade dom som sällskap. Imorgon är det orienteringsdag! Kött förfan.


Måndag osv.

Hey people! Är helt klar.. shit hur kommer det sig? Fattar intee. Menmen, grym är jag iallafall. Det är ett som är säkert. Har egentligen inte alls tid att blogga men eftersom att jag är bäst på det måste jag ju ligga på topp, all the time så att säga.

Måste måla andra handen nu...(!) nagellack ni vet, hann bara med vänstern igår innan matchen. HAAA, vadå osexig? Vem fan sa det? Har inte tid med er nu gott folk. Idag är en låååååååååång dag. Tja



Jag & lillebror


<3


Bildbrist



Så jefla söt. Och i brist på bilder så får ni en bild på min kusse. Salle. Så jädra söt.

Måste börja med att säga att Huddinge vann! Ni är bäst. Lucke gjorde 1-0 målet, kung du är. Sedan vann dom på straffar, Karlsson satte den. Gryyymt. Det var sjukt spännande men även väääldigt kallt. Cred till målisen också, sjukt bra?! Jäklar asså. Fan imponerad. Sen var alla andra också jättebra. Blir fan glad av hockeymatcher! Speciellt när det är mina darlings som spelar och när jag har frugan och bästa Sanna vid min sida... som dock skrattar åt mig när jag leker pro på reglerna.

Nu är jag fan trött... fast jag skrev på facebook att jag skulle dygna, langa råmyt med andra ord. Imorgon är en ny dag och en ny skolvecka. Börjar halv 10 ska sova nu. CIAO

Ingen nolifer

Dagens humör: Arg
Dagens mående: Helt okej
Dagens borde: P L U G G A
Dagens frisyr: Bestämmer det sen
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, helt klart
Dagens planer: Det är söndag? Sova
Dagens vill ha: Nån att pussa på
Dagens längtan: Nästa lördag!!
Dagens fundering: Killars tänkande
Dagens beroende: Marrängswischhzzz
Dagens tråkigaste: Matteläxan, fattar 0
Dagens tidning: INGEN!
Dagens låt: Denbo - Hur kunde du

Ne helt ärligt, får se om jag ska på hockeyn idag. Har så jädra mycket plugg och skit. Sen måste jag fixa lite grejer. Nu ska jag sätta på mig ansiktsmask, hårinpackning och leva livet. CIAO
Alina

MFL makaroner for life

Företagsekonomi, check.
Matematik, uncheck.
Svenskatal, halvcheck.
Historialäxa, uncheck.

Vad är det här? Ingen struktur överhuvudtaget. Förstår inte, jag är dålig på att plugga. Nu är det bekräftat. Jag har precis käkat makaroner, min söndagsmat. Min underbara pappa gör alltid värsta fina middagarna på söndagar men jag, jag håller mig till mina makaroner med ketchup och grillkrydda, bäst i test.


Frustrerad

HUR F#!?%$*!!!N KAN MAN GE EN MATTELÄXA PÅ 10 SIDOR???!?!?!?!



FUCKING INSANE


Pics och stuff

HEY fokz.
Nu har jag precis kommit hem. Skönt. Tjejmiddagen hos Empi var grym, asmysigt och god mat. Tacos at heart om man får säga så. Efter att vi käkat både middag och efterrätt drog vi oss mätta och belåtna mot tha hood där André styrde fest. Eller tja, fest och fest. Men det var folk där och jag hade åtminstone trevligt (det är ju huvudsaken), skämt å sido. Men jag hade kul, true story även fast frugan och Crizz var rättsåTPL eller nåt. Så vare några grabbar, Erik och Albin tror jag dom hette som högg som faaan asså, damn. Hehe så dom hade kul. Driver. Dom gjorde inget men dom hade nog trevligt.





Jag undersökte mest hela huset, fick se Ken i stringtrosor och lite sånt kul, ja ni vet. Det finns nog ingen i hela världen som kan ha så kul utan alkohol som jag. Love it. Aja, sov hos Cissie i Segeltorp. SzzznaaarrrK. Tog fettlång tid att åka hem men eftersom att hon är så jäkla snäll så fick jag låna hennes iPod då min mobil hade 0.0000 % batterier, suck. Hemresan gick med andra ord GOOODIEGOOODIE. Träffade Kula (Sanna och Lucas pappa) i centröm sen, han undrade om jag skulle med på hockeyn ikväll. Klaaart! Sanna ska med, då ska jag med. Hoppas frugan min kommer också. Och Linnea kanske hakar på?!?! Who knows, who knows.

Har extremtasmycketskitmycket plugg att göra.

  • Engelska
  • FE (företagsekonomi)
  • Historia
  • Matte (10 jävla sidor)

So long fuckers! Alina


have some fun!

Precis.. gör något kul förfan :D

Jag tar kort med min web haha de är skitkul! Snart äre tjejmiddag UNDERBART

tänker inte mer

Hejsan! Hoppas allt är bra med er, själv är det det iaf.. jag vaknade för en stund sen, har tittat på tv och ätit frukost:  det var grymt gott! Jag är alltid sjukt hungrig på morgonen så haha ah de var nice. Igår uppdaterade jag inte särskilt bra men ah det var inget spec med gårdagen iaf.. vi spelade sm på kvällen men jag kunde bara vara med på ena matchen för skulle bort på första. Dom förlorade första med.. ah jag minns inte men inte fan vare bra (:p) och sen spelade vi lika i andra med 3-3. Men kommer alntagligen inte ens gå vidare i år om det inte typ sker ngt under med de andra lagen.  Aja nu så ska jag iaf ah det behöver jag nte säga här hahah alla kommer asgarva. Hejdå! / linnnea

Salem is the shit

Tjena alla rävar.
Nu sitter jag (nej jag ligger men skitsamma) i min säng hos frugan. Igår efter skolan drog vi till ICA och mötte Crippzon, sen vidare hem till han. Lyssnade på Mange Schmidt och chillade galet. Sen begav jag och Olivia oss hem till hennes hem. Vi kollade på film och åt asgod paj som hennes mamma gjorde och pratade lite med dom.

Efter maten drog vi hem till Granis där Linus, Alex och Charlie var. Vi (jag, Olle och Linus) körde dating in the dark (och körde allsång, fettmedkul). Vi ägde. Sen chilla vi galet, kolla på fula filmer på youtube och snackade. Sen skulle vi följa Charlie till pendeln och då drog Linus också. Seeeen, fick vi reda på att våran buss gick 02:40 (klockan var då typ 12) så Olivia däckade i soffan och jag på golvet. Sen sov vi tills David och Alex väckte oss. Olivia upptäckte en snopp på sin arm och jag att det stod KUK i mitt ansikte. Tack grabbar! HAHH..

Sen drog vi hem till Ollan och däckade på stört. Nu vaknade vi. Olivia pluggar spanska, jag kollar på min coola mobil som jag fick i förrgår. Vill ni se? Den äger.



Världens vackraste flicka (och fru).
Alina

Ni är starka!

Man förstår inte hur skört livet är. Hur ett litet felsteg kan riva med sig halva ens värld.
Jag finns för er, 24 timmar om dygnet. Alla ni 4 är otroligt fina människor. Jag lider med
er, varenda sekund. Det gör ont. Hemskt ont! Ni är värda all tröst och allt stöd ni kan få.
Jag menar det från djupet av mitt hjärta: Jag finns vid eran sida. Ni är starka, så starka!


Vila i frid.


klaga inte

Man ska vara så sjukt tacksamm för allt man har och får i livet glöm aldrig aldrig aldrig det. Ta vara på var ända vän, sekund och stund! / linnea


YESYESYES

JAAAAAA NU BÖRJAR IDOL! Har inte kunnat kolla någonting för mina träningar ligger dom tiderna! SKIT GLAAAAAD PUSS <3333/ LINNEA

sovit

Hej läsare, idag skulle jag enetligen ha dragit och tränat men det ser inte ut att bli så. När jag kom hem så åt jag en knäckemacka och somnade på dirr, vaknade nu och jag mår inte alls bra. Jag tror att jag börjar bli sjuk, är skit varm på pannan.. orkar inte feber. Lovar att det är för att jag hade en asseg och jobbig skoldag -.- Maggan, vafaaaaaan! Men måste bita ihop nu, fredag imorgon sm på kvällen, lördag ska jag träffa kompisar och söndag är det sm. Knas om jag blir dålig just nu?! Ahapp mina ögonlock stängs snart.. måste sysselsätta mig med något. Måste plugga lite emot min vilja något enormt så får se hur det blir med det. / Linnea


Tell me what you see

Hä-hä-häej. Kom nyss hem för dagen. Det har varit en bra dag. Vaknade, åkte till skolan (ringde Linnea som som vanligt ej kunde snacka pga. för lite batterier), lyssnade på morgonens wakeup-call, mötte Micke som följde med på min engelska lektion, imponerade på mig själv (och Micke) med hur tung jag var, lunchade med Olivia och killarna, skämde ut mig (oss), satt och snackade med Petter och Tim tills matten började, regerade på matematiken tillsammans med mina fina killar, slutade skolan, gick till KBP med Olle, träffade Brommis och grabbarna (TACK Victor aka. Gn4get för att du såg att jag hade jätteblåa färglinser).

Sen drog vi till centrum, satte oss på donken och käkade. Så träffade vi Dennis och vidret nr. 1 (Linnea du vet vem, *oxis) usch fyfan. Därefter kom Oskarsson, Mathias och några, softish. Vi satt där i över 2 timmar, och sen kom glada Gurra. Fan va skön snubbe! Nu har hockeypojkarna åkt någonstans på läger.

Imorn har vi bara 1 lektion, börjar 09:50, slutar 11:25, aarå... rätt soft! På kvällen vet jag fanemig inte vad som händer. Vad säger ni? Ere f3kke med frug4n på g eller?! Tror fan det. Linnea hade ej tid att träffa mig...(!) Skoja, vi ses nog en annan dag i helgen.

Kom precis hem från en shoppingrunda med mamma, tack du är bäst! Fick med mig 2 par jeans, 2 stora koftor och ett par converse. Det är nice. Så jäkla nice.



Dagens Alina!


facit

Tjaaa bloggen! Nu har jag näthandel.. det är som att jag bor i Skåne för Madde och Lina pratar skånska gaaah jag dör! -.-' *hate it* aja nu ska jag ha engelska! Cya / linnea

MORGONpigg?

Tja sniggingar och alla andra! Idaa ere en schöööön daaah! Börjar 10.10 och ah det är en jävligt bra början, det reganr inte längre.. ännu bättre och jag lyssnar på min älskade spotify!.. Underbart! Hur kommer er dag se ut? *förväntar mig inget svar -.-'* Efter skolan ska jag hem, plugga och sen dra och träna.. tror inte jag hade bestämt att träffa någon idag(?) Det får jag om inte annat reda på under dagen.. måste ta med min laddare idag igen te skolan.. mitt batteri sucks! :p

Igår dåå.. ah jag kom hem gal1 sent och satt i duschen en timme och tog typ värsta hårinpackningen, ansiktsmasken, rakade ben osv, skrubbade kroppen och borstade tänderna.. ah det var typ det så kände mig as nice när jag var klar visserligen var det 23.(?) ganska sent men ändå :D Ajaaa nu måste jag fixa mig lite till hejdååå :D / Linnea

JUSTE ALINA! drömde knäppaste drömmen idag.. inatt!

Torsdagar är bra

Lyssnar på musik och taggar till inför skolan. 2 lektioner, så jävla soft. Min buss går om 40 och det regnar ute. Less på vädret. Gaaaah. Ne, det krävs nåt större för att rubba mitt grymma humör idag.

Efter skolan ska jag nog fixa naglarna på salongen i Haninge. Bara måste vara lite snygg jÖ! Orkar inte spara mina naglar längre för pekfingrarna och tummarna växer inte!! Lack brud. Ne driver.

HEEEEEIDO ha det så kult i skolan (Tärnis och Anton era bitches!! Ni har fått mig att säga det nu)
Alina


Försöker förstå...

Försöker att förstå hockeyspråket som Crippzon snackar. Han spelade med A-laget idag så lalala så sa han att han fick spela helt okej mycket, att det var kul osv... okej SÅ långt är jag med... ni också hoppas jag! Men sen när han skriver: "tänk att jag är gallerpojke liksom" så fattar jag absolut ingenting... börjar garva... åt ingenting... frågar vad det betyder och visstfan nu svarade han:

det betydde att han har galler på hjälmen, dom andra har visir(?) (vad det nu är), antar att det är typ plexiglas på hjälmen eller nåt. Det låter bra. Jag är bra. Jag är bäst på hockey också.

HAA orka att jag gör ett helt inlägg om det här. Men han är ju för bra, Crippa min brooooor.



Btw. är jag trött och ska kolla på Beck nu eller Wallander eller vad det var. Skaaakis! Jag är skiträdd för såna filmer, gah. Men imorn ringer klockan typ 7 så jag har ju sovmorgon, skoja inte. Jag är så jävla glad fan! <3 my life. Säg fan inte att jag leker happy, för det ÄR JAG!



Heiiiido ha det så kult ikväll. Alina


The good wife



Gulligt sagt faktiskt! Men jag är ej singel, jag är gift.



You like it haaaa?

Tjockt tung brud!

Gillar att vi har 7 sidor kvar att göra i matten tills på måndag, jobba jobba jobbaaa!

Min dag har varit awesome. Vaknade ju tidigt som tuppen brä, shit. Var i skolan halv 8 för att käka med my wife typ?! Det gick fettbra. Vi käka päron och macka och drack juice. Det är livet brorsan. Därefter hade jag Italiano med Hauser och gräbbzen. Det ägde ju, för jag hade läxförhör sen fick vi sluta. Gött! Så jag och Kevin satt och snackade om allt och inget? Tills matten började, då var jag med dom ännu coolare grapparna. Ballt!

Eeefter det var det FE, jag och Ollan ägde. Fan va kött! Blev klara först och grejer. Sen lunch + håltimme = jävligt nice. Vi taggade till ICA coola som vi är och köpte tuggummi (intresseklubben antecknar för fullt). Ägda ni blir.

Sen drog vi till INFOLAYOUTen, det var kuligt (fast ne idag sög det). Sen slutade Olivia men snäll som hon är (killbesatt) så hänkade hon till min matte. Vi fick gå tidigare(?) för att vi snackar för mycket.. well, that's tooooo bad.

 Sen efter skolan drog jag, Olivia, Anton, Tärnan, Stoffe och Mattias Wigley till nåt kebabställe där grabbarna käkade och vi kollade på(?) hallå, det var vattendieten idag. Driver. Men ändå, orka äta. Vi drog och köpte godis istället för dom skulle på träning, gööööööött. Sen satt vi och snackade (köpte även ett nytt nagellack som Olivia lånade med sig hem jao). Jag är ung kung men riktigt tung! Det var allt för nu.

Imorn är det sovmorgon, I LOVE. Eller iallafall till 20 över 9, sen har jag dos lektioner och sen slutar jag. ENG och MA here I come.



Avslutar med en bild på MÅNZ som sjunger vackert. Ciao / A


PÅ TOPP

Tja bloggen nu är jag här igen och ska snart iväg på träning.. ovanligt näee. Aja idag var det as kul dag i skolan! Alla lektioner var fett nice och när jag kom hem fortsatte jag plugga.. gjorde bla klart en FÖS läxa som är till v.39 fan vad skönt nu behöver jag inte tänka på den, sen har jag gjort en HEL del tursim också fett kul! :D * det går bra nu kompis det går bra nu* Min buss går till träningen om ca en halvtimme, det blir perfekt.. Alina skrev om lussebullar i ett tidigare inlägg fan nu vill jag ha jul asså! Inte dehär trissta och gråa vädret mer blääää. Idag var det sämsta vädret men var ändå fett glad! Och jag bestämde mig för en sak idag som ska gälla resten av mitt liv och det känns sjukt bra! :D Nu ska jag byta om och ladda ner en låt till ipoden HEEEEEEJDÅ/ Linnea

GLAAAAAAD!

Alina is writing

Medan jag sitter här och borstar tänderna funderar jag på vilka skor jag ska ta. Inte klackskor, dom snabba dojjorna får bara användas på tisdagar (idrott), uggsen.. kanske blir varmt. Men ändå, det ser ju inte ut att bli nå vidare solsken och värme idag så jag kör nog på dom. Plus att jag har en jättetunn jacka!

Nu ska jag gå. Heeeeido! (Tror Linnea sover) Pusspuss

God morgon!

Jag klarade att gå upp! Däremot är legat i soffan det enda jag gjort i dessa 20 minutrar, därför har jag nu lite brådis. Jag är fan taggad på livet!

Undra hur det gick i BÅs match igår, hoppas dom vann! Annars blir jag fan lack. Då är du INTE miljonären jag gifter mig med Crippa, bara så att du vet det!!!! Haha skoja bara. *Internskämt*.

Nu måste jag rusha till badrummet, smink/hår/kläder tar så jäkla lång tid att fixa. So long! Alina


Min kärlek



Yes, min man. Olof Mellberg, så damn jävla hot.
Alina

Morgondagens prioriteringar

  • Gå upp klockan 05:30!
  • Ta bussen 06:50, gahhhhhhh hur ska jag orka?
  • Äta frulleee (inte lussebullar) med bästa Olivia och Linus
  • Klara av italienskaläxförhöret (Panna jag sitter bredvid dig, INTE Kevin)
  • Kötta stenhårt på FE med O to the livia
  • Leva med tanken på att hela min klass får gå hem 1 timma innan mig pga. matten
  • Va med Olivia som förmodligen (förhoppningsvis) väntat på mig den där timmen...(!)
  • ... och säkert någon/några fler.
  • Gå på bio med mamma!

Jaaaaaa så ser min morgondag ut, inte helt fel va? Nä det tycker jag inte. Imorgon blir nog en bra dag, I hope I hope. Hähä! Vad ska ni äta till efterrätt? Det kanske låter gott. Nej vilket fult instick, jag orkarinte. Nu ska jag fixa musik till mobilen, luskade fram någon bra sida tack vare Matilda också, hehe.



Eftersom att jag har bildbrist får ni den första bild som kom upp i mappen
"bästa", denna gång var det Gzön!
Alina


?

HAHAHHA SE DE FRÅN DEN LJUSA SIDAN x'DD

LINNEA HISSAR/DISSAR

Yää, se hur ambitiös jag kan vara då..!

1. Min mattegrupp
Vet inte om alla vet det.. men i det här laget så måste ni få veta, jag går i en ah.. vad ska man säga, kanske något sämre grupp i matte jämfört med en vanlig klass. Vi delar upp alla ettor i hp1b och hp1a dom "snabba" i en grupp och dom "långsamma" i en grupp=en bra grupp och en keff. Men det är så i i bomben bra för 1. jag framstår som ett snille, min lärare frågade om jag sattsade på mvg.. och de händer inte! 2. vi har så busenkel matte så ja man är liksom bäst! 3. vi har så lite att göra att man får gå hem när inte ens halva timmen har gått..(Y)

2. Min ipod
Ena sekunden dissar jag den och andra sekunden så hissar jag den! Och så ska de väl kanske inte vara?! Men ah nu har jag lärt mig ladda ner låtar till den, ASLÄTT ju så nu är de fett bra. Fick en sida idag av Matteronnnn som man kirrade låtar ifrån youtube! Gyyyyyyyyyyy så bra! :D *GILLART*

3. Nu äre fet inkomst på g!
Eftersom jag är så dukigt chey, så äre pengar på g asså! Dels från jobbet, studiebidraget och från att man dömer. Då blir de fet shopping och jag vet redan precis vad jag är ute efter! YÄÄÄÄÄÄÄY! :D

1. Nynasister/Hitler-märken
Gaaaaaaaaah! Något som faktiskt gör mig riktigt arg är sånt här!!! Sedan jag fick lära mig allt om andra vk i skolan så har jag börjat inse vem Hitler var och inte fan var han människa, typ monster! USCH såg ett hakkors idag påväg hem från skolan det var då jag kom på dethär med att jag skulle hissa och dissa :PppPPPPpPpPPpP och jag blev fan lack på riktigt! Vad fan har judarna gjort oss????

2. Skit tåkigt väder asså, fyfan..
Fan man blir ju depp asså, grolle suger (inte katten) och då menar jag suger man blir blek och jävlig, ful i håret när de regnar, kall om händerna och blöt om fötterna -.- hate it! Finns inte så mycket mer att säga om de förrutom att jag längtar tills de blir sommar, vill utomlands, fast vill nog ha lite vintermys.. te, pojkvän, lussebullar..jul.

3. Orgentering i skolan
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, jahapp då var de dags igen *SUCK* om tre veckor äre orgentering i skolan.. finns de ngt mer tråkigt(???!!!?!?!) och om jag inte kommer med någon som inte tänker springa så dumpar jag han/hon på en sten och plockar upp han/hon påvägen tillbaka! KUBBA FÖRFAN SÅ ÄRE ÖVER!


Det var allt för stunden

Jag måste säga att jag känner mig jävligt stabil. Har klarat av dom två jobbigaste skoldagarna, är i fas med läxorna, har grymma planer. Dancing on my own spelas på radion, jag är påväg hem från skolan. Efter middagen ska jag och mamma till farsta för jag måste ha en ny väska. Sen ska jag ut och promenera med Linnea. Och även få reda på min kära vän Crippas matchresultat (han är i västerås och spelar hockey nu för er som undrar). Sen ska jag typ sova. Upp halv 6 imorn. TAGGARÅÅ! Frukost halv 8 i skolan med Ollan och Lanus. PÖSS

Skolfrulle 2morrow

Just nu har jag det äckligaste jag haft i munnen på länge. Läkerol Salvi, vad fan är det? Usch! Fy tusan vad äckligt. Var nyss och fixade lite grejer med pappa. Bara så att ni vet.

Imorgon ska jag och Ollan (Luckes smeknamn) käka frulle i skolan. 08:30 ska jag vara där, yeho. Så är det. I skolan en halvtimma innan man börjar... hur ambitiöst är inte det, VAVAVA?

Nu: The good wife med mamma. Imorgon ringer klockan 06:30, längtar. Not.



(Det är mycket möjligt att min väckarklocka ser ut såhär imorn)


Remember my name

Kevin leker kung på MSN, Olivia och jag pratar problem, jag borde plugga både det ena och det andra (italienska och engelska) men har ingen ork åt ännu mer plugg idag... 09:30-16:30 räckte gott och väl.

Det är väl det som är mest spännande i mitt liv nu på sekunden. Sitter även och lyssnar på min spotifyl lista, stjärngrejen ni vet? Jag har den bästa. Shit.

Känner att jag behöver en promenad nu, tar med hunden. Hörs!


GARV

Hej bloggen och läsare, just nu sitter jag och lyssnar på Gurras (min lillebror) och mammas feta gräl och asgarvar! *HAHAHAHAHA* nu hör man mamma dra in på badrummet och skriker till Gurra..... åhhhh dör kom hon ut, hon närmar sig mitt rum....! *phhhhhhhu* hon sa inget te mig HAHAHAHA x'D jag har kramp i magen för jag kan inte sluta garva! HJÄLP nu fick jag ett påhopp! SHIIIIIIET x'd hon ville veta när min träning slutade hon bah jag ska ju se en film ikväll!!!!!!!!!!!!! :@ jag bah den slutar 22.00 hon bah vAAAAAAAAAAAAAAAA 22.00?!?!?!?!?!?!?!!!!! ag bah, hon bah vilken hall jag bah *******hallen  hon bah fan det är ju långt åt helvete! *man bah ah visst.. de ligger liksom 5 min från centrum* hon bah fan jag vill inte stå i de där jävla *****huddinge! JÄVLA GHETTO! och jag bara garvar fyfan vilket sykbryyyyyyyyyyyt! Gyyyyyyyyyd så synd de är om henne.. så pratade hon i tele och lät skit snäll.. nu har hon agt på OCH NU BÖRJAR DE IGEN HAHAHAHHAHAHAHAHAHA XD HAHAHAHAHAHAHAHAHH HABHAHAHAHAHA AHAHHAHAHAH AHAH AHAHHAHAHA xd *måste andas linnea, ANDAS!* MAMMA: " JA NÄR SLÖJT DEN DÄR SATANS TRÄNINGEN?" GURRA " jag frågde precis en kompis han håller på att svara" MAMMA" NAAAAAAAAJ NU SATTE JAG PÅ VATTNET HÄR UTE, SÅ NU HÖR JAG INGE! ...nu kommer jag ut hit igen nu kan du svara, har dina kompisar lepra i händerna eller, varför svarar dom inte?" HAHAHAHAHAH x''''''''''''''D
HAHAHHA NU KALLADE HON MIN TRÄNARE NÅGOT HELT GALET XD
HAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHHA HAHAH HAH
HAHAH NU KOM HENNES ARGUMENT PÅ VARFÖR VI HAR SÅ SENA tr¨ningar x'''''''''d

detta är mamma .../ LINNEA


Coolingarna



Skoldagen började bra, slutade dåligt. Vad mer kan jag säga? Jag hade redan gjort sidan vi skulle göra och Anton var sur som fan så det sög, italienskan var skittråkig som väntat. Men tur att jag hade Kevin och de coola grapparna.

Hade iaf sällskap till skolan med bästa Lucke, Mattias och Filip. Tur det!
Nu ska jag läsa italienskapiss och sen engelska. Kul? Ne håll käften. Alina

är i skolan

Datakuskaaaap nu asså! Tagga lagom.. hade gympa idag och det var gal1 vi fick träffa vår riktiga lärare.. jag säger bara GIVAKT! Ah som ni kanske fattar så var hon sjukt sträng. Inte alls nice.. aja men nu börjar min lektion, cyyyya! / linnea

Need you now

Lyssnar på I need you now - Lady Antebellum, så jäkla bra låt. Jag fylls med glädje!!



Hitta en bild på Jeppe! Ser ut som att du tappat några kilo gubben ;)

Bråttom

Godmorgon mitt folk!
Håller på och fixa iordning mig inför skoldagen. Kan inte bestämma om jag ska ha uppsatt hår eller locka det. I-landsproblem, håller ni inte med?

Nä nu måste jag ta tag i mina grejer asså.

Den bästa film jag sett

"The last song" kollade jag på igår. Det var seriöst den bästa film jag någonsin sett. Jag grät floder, aldrig gråtit så mycket till en film. Jag rekomenderar den starkt. Miley Cyrus. GRYM! Kärleksfilm med ett väldigt sorgligt och smärtsamt men ändå fint slut.



Så fin! Så rörande film. Helt insane. / Alina


mums

Måste bara dela med mig av mina känslor till folke där ute innan jag kryper ner i sängen på riktigt.. för jag är så sjukt sötsugen! Gah kolla vilka mumsiga bilder jag hittade..

Jag vet vad som blir till frukost imorgon.. helt klart våfflor med glass! Heidooo / Linnea


YÄÄÄh

Klarade att ladda ner låtar.. nu vill jag bara ha lite förslag av er läsare på fler bra låtar! :D Highwon kan jag inte hitta men om någon kan fixa den.. så kontakta mig! :D / Linnea

mina fötter fryser

Heiii Linnea här. Jah gör typ inget försökt ladda ner låtar till ipoden. Kom till att fom finns i itunes men njaa inte längre. Aja nu ska jag titta på tv pass på min ipod. Puss!
Plus att den är orange :'(


Säg vad ni vill men


För fyfan va underbart det är. Duscha i timmar, sova hur mycket man vill, ta igen plugg, lyssna på musik, koppla av. Och... håll i er... JA jag kommer att säga det här... vad skönt det är att inte göra någonting alls!!

Nej jag är inte sajko eller något dylikt, brukar vanligtvis hata söndagar men idag mår man faen bra asså. Alina

I believe



... kommer senare


Busy woman

Jag har ändå varit så grym med pluggandet idag, till och med så bra att jag skiter i att jag inte har historiaboken hemma. Jag är galet trööööött och ska nog hoppa in i duschen nu. Fast innan det... måste jag fanemig ta lite glass. Fettgottju! Orka vara fet, eller rättaresagt orka gå på diet. HÄ-HÄ jag rimmade!



Måste måla naglarna också, fan busy woman.


Bara för att...

jag vet att ni vill se vilka glosor jag har i engelskan (och för att Olivia säkert har glömt att skriva ner dom).

Awkward - svårhanterlig/klumpig
Celebration - Firande
Composition - Uppsattsskrivning
Effor - Kraftansträngning/allvarligt försök
Fed up with - Trött på
Fee - Avgift/arvode
Fence - Staket
Firmly - Bestämt
Gently - Varsamt
Grateful - Tacksam
Health - Hälsa
Lawyer - Advokat
Period - Lektion
Punishment - Bestraffning
Quite - Ganska
Receipt - Kvitto
Rough - Ungefärlig(?)
Stack - Hög
Sulk - Tjura, vara sur
Swiftly - Snabbt
The Union - Fackföreningen

Nu: Sätta igång att mata mitt huvud med engelska, matten verkar jag redan kunna. Alina

Hoppas att du har det bra



Jag vet hur det känns när hjärtat brister,
när man älskar någon man mister.
Farfar 22 Oktober 2009, jag saknar dig.


Till alla fans

HEYHOELETSGO. Skoja bara. Hur är det? Med mig är det grymt. Eller grymt kanske är att ta i lite då det är söndag och jag har en jäkla massa läxor att göra. 4 sidor i matte, historia (om industriella revolutionen.. vad är det?) och engelska. 21 glosor och ett helt kapitel att läsa, typ några frågor också. Hallå det är inte einstein som har börjat i er skola? Det är Alina och jag är inte riiiiiiiktigt så motiverad som han var... även fast jag ska bli något jäkligt stort. Mjaaa, nog om Einstein och nog om mig.

Igår var jag och åt på Amazonas med mamma och mina 3 syskon. Det var supermysigt! Jag käkade någon jääättestor tacotallrik och var mätt enda in på småtimmarna igår. Vadärdet? Haha.. nåja, sen drog vi hem. Och då kollade vi på filmer från när jag var liten. Fettsöt?! Aarå, och rolig var jag! Efter det packade jag väskan och drog till Linnea. Nä nu ljög jag, jag hade inte ens någon väska. Men till Linnea drog jag. Bussen var försenad. SkitSL. Fast jag kom fram i tid ändå, tack SLguden.



Gzön, Lucke, Bengt och jag. Alla utom Linnea... :(

Ringde Ollä (Olivia) på bussen och satt och snackade med henne så tiden gick lite fortare. Sen kom jag till min BFF (Linnea) och då fixade hon i ordning sig sen drog vi till centrum. Var meningen att vi skulle på fest/bada jacuzzi hos Johan men tror ni inte att vi fastnade i centrum då... krångel med bussarna... HAHA nej. Vi träffade Tärnan som satt på sin moppe och då var vi med honom ett litet tag. Drog och köpte tuggummi (vet att ni vill ha detaljerat). Därefter såg vi...... Lucke, GZÖN och Bengan. (Lucas, Viktor och Sebastian som man även kan kalla dom). Så då hooka vi upp med dom ett bra tag, snackade.. jag blev mobbad av idioterna. För gamla flammor. Menmen vad gör man? Jag älskar dom ändå, så jävla underbara!!

Sen var det inte mer med det, Emma och Alex kom dit. Tjillade gal1. Vi funderade på att dra på festen vid typ 12 men ångrade oss. Drog oss mot Linneas pläjs då vi till vår stora lycka såg TÄRNISH. Självklart satte vi oss med honom. Men då mitt humör var lägst på kartan var jag inge social så dom drog till deras polare och jag satt på en parkbänk och snackade i telefon, det var bra grejer för mig just då.

Nu har jag skrivit en f'cking roman här vilket verkligen inte var meningen... damn! Jag måste plugga. Varför har jag en blogg? HINNERINTE. Så gör jag det ;pPpPPpPppPp. Skoja.

Heido!
Och ha det så kult idag när du packar böcker Tärnan.


you hate that you love me

Har ni tänkt på hur mycket en låt/musiken kan påverka dig i olika situationer och vad den kan betyda?
Det har jag verkligen gjort. Nu så sitter jag och lyssnar på det mesta.. att man tänker på så mycket olika saker beroende på vilken låt man lyssnar på och hur olika man känner sig beroende vilken låt man hör. Det är ju nästan läskigt men sjukt betydelsefullt!

Aja nu väntar jag iaf på Alina som är påväg hit. Egentligen var det meningen att det skulle bli partajj idag men njaa.. ser inte så ut?! Det är ganska så ganska dött på den fronten. Så ah vi får se vad det bli ist.. någon som vet något kul? Jag är hemma själv.. nästan iaf. Min lillebror ligger och sover där nere för han har varit och lanat(?) och dom andra har dragit hem te Cricke som fyller år. Man kanske borde ursäkta för att man ej följer med men trodde jag skulle på fest sörru! Jag ska äta middag om ett tag.. måste bli lite sugen så nu blire att lyssna på musik ett tag till. Ikv har jag en alldeles speciell gäst här.. mer om det senare sha!

lagom schnygg just nu..

men gud så soet

Var ju i stan med Matteronnnnnn och fick med mig ett vitt nagellack hem,
tuffa grejjer!


eko

Varför kommenterar ingen mina inlägg(!!!!!!)? / Linnea

Snabb update

Nu drar jag iväg på restaurang. Hörs senare, ingen aning om vad som händer ikväll. Är råtaggad på hemmakväll typ, godis. Ååååååååh. Usch, jag skoja. Får se vad som händer.


on my way

Nu ska jag till stan med Sara och Matilda tja! / Linnea


Nog den finaste låten



Candle in the wind - Elton John


Du är så jävla fin

Medan jag sitter och kärar ner mig i en viss persons spotifylista tänker jag på hur lycklig jag egentligen är. Vilket bra liv jag har. Jag har världens bästa familj, helt underbara vänner, skolan både går bra och är rolig. Livet är en fest. Ikväll ska jag ut och äta med mamma och mina syskon. Mysigt! Pappa drar på kryssning ikväll, det är han värd.



Mallis 2010


Fattar du inte? Det är över

Förbannad. Vadfan är det som gör att du inte förstår? Jag vill inte ha något med dig att göra. Vill bara att du ska försvinna ur mitt liv. Men jag är inte den som säger just det rakt ut, har svårt att bara lämna. Men jag vill inte. Du förstör mig. Eller försöker åtminstone göra det. Du kommer aldrig att lyckas, så det är bara att lägga ner. Skulle aldrig låta mig förnedras av dig. Du är fel. Helt jävla fel och jag vill att du försvinner bort från mig. Ring mig inte, skicka inte heller SMS. Sök inte upp mig. Jag vill inte ha nåt med dig att göra, förstå det. För i helvete.


Puuuh

Tjabba! Nu är jag hemma hos mami, det är fullt hus för släkt och vänner är här. Jag har varit och tränat och nu har jag duschat och ätit, jag håller på med en gej till skolan så är lite upptagen. Inte sådär jätte social :) Men men de gör inget dom har varandra! Jag ska till och md iväg nu snart, ska träffa Matte fett länge sen.. eller tjaa.. senast jag var med henne var när jag var på stan med henne efter skolan. Aja nu ska jag återgå till mitt skolarbete (nöööööööörd!!!) Heiido. / LinNeAAA

SAKNAR SOMMMAREN!!!!!!!!!! :(


Pass på hoffm

Hola amigos! Vad gör ni? Jag sitter iallafall bänkad framför tv:n hemma hos Tärnan med Olivia och Fernholm. Det är sjukt chill och jag är verkligen trött så jag orkar inte göra något annat. Tärnan har världens bästa rum!! Man blir glad av att komma in här det är hur fint som helst, ska fixa bild så ni får se. Annars då?

Idaaag hade jag bara 2 lektioner. Olle hade damp och efter skolan mötte vi upp Tärnis. Meeen efter ett tag utanför Ica så raggade vi upp Simon Fernholm, s to the tek. Sen drog vi hem hit till Tärnan och chillade gal1, kollade hockey och spelade NHL10 typ. Därefter drog vi till donken med Linnea, fan va kul det var att träffa henne. Garva från hjärtat, hahaha! Nåååååååja, sen käka jag, Olle och grabbarna. Sen skulle Linnea hem då drog vi andra hit till Tärnis och nu äter vi tuggummi. Fan va gott.



Tärnan är bäst.


Wilda o jag @ fb

Wilda
Tjabba din jäkel, vad händer ikväll??
17:39
Jag
hallå! jag vet inte, inte hoffe iaf! sjhääälv?
17:42
Wilda
nä precis! det vill jag inte heller...

jag jag ingen jävla aning!

har*
17:42
Jag
fan de är ju typ helt dött för ALLA ska in!?!?!
17:43
Wilda
ah jag vet..
17:45
Jag
men hörru ärligt de måste ju finnas något man kan göra?
17:45
Wilda
nej men asså jag skömar inte. Ingen ska ha fest och liksom allt känns..... Bajsigt???
men har du dricka?
17:46
Jag
DEPPIGT! nej
17:47
Wilda
vill du dricka ikväll??????
17:48
Jag
inte alls, sjäääääälv?
17:48
Wilda
nej typ inte..

Annars kan vi ju sätta oss och supa och bli fulla och garva åt varandra?

HAHAHA Wildas... ehhhm.. tjaa.. ganska dumma idé här i slutet asså? x)

Allas, vårat mongo Wilda.


haha

Shiet vad DEPPIGT!
Ah det är just vad det är. Skulle ju ha varit med Alina idag men de verkar inte bli så, hon har ju typ fastnat med sina polare någonstans i Huddinge så nu är jag hemma själv. Kunde åkt in te Steppo te hoffe men är fett otaggad nu. Så jävla skrattretad på det mesta just nu!! Visste att det skulle bli såhär, borde inte alls vara förvånad HAHAHAHAHAHA / Linnea


Bäst på test

Det vet ni, det är ju jag. Hä hä. Sitter i datasalen med Olivia och Maaalin. Det rockar fett. Herregud... vad kul jag har när jag bloggar. Jag är bäst ingen protest. Nu drog precis dom snygga killarna från datasalen så nu orkarinteskrivamer.nu/hejdå



(Från och med nu)


Teenage dream!

GODMORGON, jag är på toppenhumör och nu ska jag dra och köpa en energidryck. Jag är taggad på livet! Ikväll är det tydligen hoffa? Vadfan är det? Vem bryr sig? Alla ska dit förfaan!

Åhhhh vad jag älskar mitt liv. Jag gör det, den här veckan har gått sjukt fort. Idag har vi bara information och layout, 2 timmars håltimme och sen svenska. LOVEIT.

Nu ska jag draaaaaa! Pöss / Alina (Linnea where are you??)

Ps. Crippa är bäst! Ds.


Såå Olivia Weman



Hej Sara!
Joo, absolut är jag det, fast jag har dessvärre inte träffat henne på nästan 2 veckor. Tror inte jag har varit utan henne så länge någon gång? Olivia är en tjej som går i min klass. Haha ja det är nog hon du menar. Hon är väldigt söt! Oj, hur jag lärde känna henne? Aja tar hela grejen.



Okej nu har ni ett ansikte också!
From the beginning... jag känner hennes ex Viktor. Vi träffades på några fester och så, det är genom Viktor som jag lärde känna henne. TACK! Och sen när jag inte trivdes i Nacka så hade hon precis bytt till HGY och sa att det verkade bra, hon gick samma inriktning. Så jag bytte dit, något jag är väldigt glad över. Jag är även sjukt glad att jag lärt känna henne. Nu umgås vi mycket och jag har verkligen kul med henne. Hon är en väldigt bra vän, världens snällaste och goaste tjej. Helt underbar. Kan prata allvarligt med henne, skratta och skämta. Som du sa, hon söta tjejen. Det är precis vad hon är. Olivia you rock!


Så in i helvete

trött på idioter.


This feeling

Vill man så kan man. Så borde det vara, det måste vara så.


Hej våra fina bloggläsare! Hur mår ni? Jag mår bra. Inte helbra. Men det gjorde jag åtminstone när jag kom hem, en heldag med Olivia är aldrig fel. Min dag startade bra, med en kexchoklad och vitaminwell till frukost klarade jag mig till lunchen. Lunchade med Olivia, vi körde lite deeptalk. Skönt att snacka av sig. Sen drog vi till ICA där vi träffade tärnan, wigley och filip. Dom är för underbara!

Efter en välförtjänt lång rast (hade bara haft 1 lektion OCH jag fick MVG på min engelskauppsats... jag är stolt) hade vi matte. Det gick... bra! Bara det att jag är lite smartare än alla i hela gruppen så det blir ofta så att jag får vänta på dom... åhnej, nu ljög jag.

Hejdå orkar inte skriva mer, är inte på humör. Ni får ingen bild heller.
/ Alina


Just nu, jag



/ Alina


Only god can judge me

Är extremt trött. Klockan är 21:03, haha.. inte särskilt sent men vad gör man? Nu kör man. Till sängen för att sova, eller nåt. Hade en aschill dag med mina grabbar (Olivia, Granis och Sebbe).

Imorgon är det skola. TAGGARÅ! Det ska bli kul faktiskt, har bara 2 lektioner. Hähä. Engelska och matte. I'll make it för jag är bäst.com, det vet ni. Ska kötta på matten, eller ska jag? JA!



Börjar 20 över 9 imorgon, känns heltokejsådära. Men däremot är engelskafan min första lektion. Hate it... fattar ingenting. Alina

Mitt liv äger

Chacha. Sitter vid Davids asjobbiga macdator. Den är grym men suger att blogga från, abo. Är här hos David GRANis med Olivia WEman och Sebbe GLIMtoft. Hög på livet? Oooooja!
Slutade klockan halv 4 och då hade världens snällaste Olle och Sebbe väntat i typ en timma för dom hade slutat. Jag, tärnan och Wigley ägde på matten. Gjorde typ 50 tal, seriöst. SHIT va tunga!! Vad gör ni då? *Bryr mig inte* HAHAH. Skoja, ärligt. Vad händer en kväll som denna? Nu ska vi kolla på film eller nåt och sen ska jag hem och äta tacos. FANVAGOTT. Alina



Linus och jag nyss.

Åhhhhhhhhh

D A M P !
*1 2 3 4 5 6 7 8 9 10*.. Nja nu börjar det lugna ner sig men iaf jag har precis landat ordentligt hemma frmför datan och skrämt iväg halvbrorsan som vanligtvis hänger över mig varje dag när jag sitter vid datan..jobbigt? svar JA! Ahmen iaf jag var med Dahlis, vi var nere i centrum och knallade onkring och pratade med massa olika partier eller vad man ska säga.. ja förhoppningsvis så fattar ni vad jag menar *alla är helt dumma i huvet och inte en jävel fattar -.- tött jag blir!* men såna som står i små hus och delar ut godis och säger att deras parti är bäst. Åhhhhh juste på tal om godis så har jag en del i min påse jag nu ska njuta av guuuuu så bra!

Senare har jag träning.. fuckad tid 20-22 då är liksom både bajens A-lag här (alltså halva mitt hjärta på besök) och har träningsmatch lite längre bort på en ip som heter Källbrink det är typ 15 minuters prommenad. Och idol börjar 20.00!!!!!!! Hur tänkte ni då *rasande chey* så himla dåligt. Men nu bara MÅSTE jag ringa mamma hahahahahahahhaahahah dööööör x'''''''D
/LINNNNEA

åhh jag är fett hungrig.. synd att jag inte har den där goda och jätte nyttiga
soppan bredvid mig utan ist en fet choklad bit -.-:D


VÄRT ATT LÄSA!

Nu är jag i skolan.. har luch dåra, ja mamma jag har ätit också skulle aldrig klara mig utan men mamma undarar varför jag är inne på fb varje dag.. men här har du svaret: Jag och Sofie "bokar" datorerna i bibblan och på den övriga tiden utav lunchen sitter vi här och.. surfar fett socialt(?) Men ah nu så mår jag lite halft illa åt firren i skolan och de känns sådär för jag lovar den där såsen den låg i var ju typ 10 kg grädde i +o( men vad skulle jag göra???!?! Idag slutar jag ..håll i er... halv fem(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) helt cp dåra men vi har Frans sista lektionen och han brukar inte orka sitta still tills halv fem, vilket resulterar till att vi får gå staxt efter två.
Sen om jag hinner ska jag träffa Dahlis, vet inte riktigt vad vi ska hitta på kanske gå ner i centrum och titta på kläder.. ja sånt man gör som tjej. Senare ikv ska jag träna *inte alls jobbigt, så jävla taggad..-.-'* nej men de k0mm3r jag blir nog taggad sen. Aja nu ska jag kila till min lektion som ligger ca en kilometer här ifrån..ironi men den här skolan är ju så in i h*lvete stor och de är typ 40 olika hus man ska springa emellan.. dryyyygt!
Men men får väl önska er en fortsatt trevlig dag.. / Linnea

Min skola .. eheeeeey


telebobooou

Pax för att ej uppdatera!
Lekte lite bojjkott på bloggen nu hahahah bara jag vet varför. Inget spec att säga.. eller jo. Idag har jag varit med världens bästa matilda bror! Vi var i stan och gick runt i 1,5 timme tills vi äntligen satte oss på subway och tog en macka var. Generös som jag är så bjöd jag.. fast var ju iof skyldig henne pengar, men vi låttsas som att jag bara var snäll :) Sen gick vi till tbanan som var tc men ah vi hade aldrig varit i den uppgången förut haha så det var lite kul.. åkte lite hiss upp och ner, men det var bara läskigt. Sen kom vi äntligen till ett myway och då köpte jag en marabou mjölk choklad guuuuuuuuu så gott! Hahaha fet.. ehm svar ja *shhhhhhhhh* nu ringer det tjarrrrrå! / LinneaTheCoolestOneInTheWorld! P.s. Kom försent idag till skolan pga Linda pappas tjej, OMG lust att kittla henne!!!!! D.s.

HAHAHAH lökig bild från helgen när vi spelade Duvbo cup och VANN!!!
EN sak till, det finns inga slut bara början på något nytt!

Bio 2night

Nu: iväg på lillasysters träning.
Därefter:



Niobio som vi kallar det med mamma och min ena lillebrorsa. Puss och kram från Alina

TPL = taggad på livet

JUSTE Olivia, så är det. Det kom jag på idag när jag var påväg hem.
Vi är så jääävla tpl stumpan,
taggade på livet.

Nåja, (mitt ord så hårt) vad händer i mitt liv? Jag studerar, råstuderar. Slitit som fan men vad gör man? Det kommer ge mig resultat, DAAH. Oh shit va flum jag är... men är skitglad, underbart! Skolan rullade på snabbare än kvickt, engelskan var väl i stort sätt det enda som råsög. Jag är kass på det! OCH inte nog med det... vi kör i världens jäkla tempo, pallanteee. Sista lektionen var historia som jag BTW. nu måste sätta igång med.



Peace out och Lucas är bäst.


Love is a feeling, not a choise

Shit damn va snygg våran blogg är nu. Allt är min förtjänst, dutti jag är. Idag när jag loggade in på facebook hade jag typ många? vänförfrågningar på facebook från randoms, och när man frågar vilka dom är låter det typ såhär "ehm... du var jättelik en tjej jag träffade i helgen men det var tydligen inte du" nejdu, det var verkligen inte jag! Fettpoppis man känner sig. Skoja, men ändå? Lite kul är det ju. Fast inte så, mest jobbigt. Hatar att inte veta vilka folk är som vet vem man är, om ni förstår?




Fick reda på att jag hade fe imorn (företagsekonomi) som är skitkul. Snackar med Kevin på msn och han trodde att min klass var en sk. "köttarklass med asmycket plugg och så". Menjo, sån jag är. Ni vet, en smart brud med mer än killar innanför pannbenen. YAY.

Nu: Duschen och sen ringa my love (Linnea).
Pusspåpannan! / Alina


Probably not for everyone but for me

Vem vet?


Why are we?

Inte kan det väl vara bara jag som tycker att Linnea är dålig/sämst på att uppdatera?
Vad gör jag? Jo jag kom hem från skolan för ett tag sen, jag skojar inte. Slutade halv 5. Hade språk i en och en halvtimma sista lektionen och det råsuger. Uhh! Sjukt tråkigt. Italienska Alina, VARFÖR?

Klarade iallafall dagen galant annars. Hade någon svenskagrej vi skulle skriva som jag råfaila på men annars är allt lugnt. Idag ska jag inte göra ett skit mer än att förmodligen åka till Ikea med mamma och sedan beställa lite grejer på internet. Jag älskar att internetshoppa, it makes me happy. Nåväl, imorgon börjar jag nine o'clock. Med? Ingen aning! Have to look it up. Vi hörs alla c00la.
Alina


Trötter

Idag har jag verkligen bara pluggat, suttit vid datorn och städat.

Nu är jag bara sjukt trött och vill sova. Imorgon är det måndag - en helt ny skolvecka framför mig. Fast det ska bli kul, jag gillar den nya skolan så jag tycker inte att det känns jobbigt (även fast jag gärna skulle slippa historiaprovet jag har imorgon). Men det är bara att kämpa! Halv 10 drar skoldagen igång imorgon.



Karlsson i fredags när han försökte stöta ihjäl folk med den där läskiga grejen.

Shit, kan knappt hålla ögonlocken öppna. Måste sova snart. Men innan dess - filmtime. Alina

För att jag är hightec



Sötungen där heter Emma och är min bästa killpolares b-rud. Skulle bara visa att jag kan länka. Visst är jag grym? Hähä. Pusspåre


Bilder från fredags

Hej snyggisar! Eller fan säger jag? Vi kanske har skitfula läsare. Sorry. Hej alla fula och snygga.
Filmen igår var inte bara lite läskig, jag skrek... flera gånger. Bröt säkert Olivias hand också.. grymt. Ne men fyfan vad läskig den var. Jag och Bromme var skiträdda (mest jag) och Olivia satt hela tiden och bah "kolla nu, åhnej nu kommer han vara där.. eller nej vänta HJÄÄÄLP". Det gjorde mig inte liiite mer skrajj?! JO!

När den allra läskigaste grejen på hela filmen hände reste jag mig för jag tänkte seriöst gå utanför och vänta på alla. Feg? Lite kanske. Men den var sjukt läskig, gah. Ja.. och det ledde ju självklart till att jag inte kunde somna igår. Vid 4 tror jag att jag somnade. På soffan i min brorsas rum... för jag vågade inte sova i mitt rum. SÅ NU VET NI VET.

Undra vad Linnea gör? Jag uuundrar vad Linnea gör. Och vad hon ska göra idag. Saknar henne.




Tung jag e, kung


Orkar inte förklara vilka alla var men här har ni oss som var på bio.
Sebbe, Lucke, jag, Jonte, Glimman, Olivia, Bromme och Emma.
Filmen var skitläskig, vi såg den nya Beckfilmen. Sjukt läskig säger jag bara. Men väldigt bra. Åkte hem med Jonte, Lurken och Bengan. Sen följde världens bästa Lisa och John mig till dörren. Tack darlings!

Nu är jag galet trött och hoppas att Linnea har det grymt på kräftskivan hon är på. Imorgon ser min dag ut som följande: Plugg, plugg och... plugg. Alina


Lätt som en plätt

VAD VARE JAG SA?!..VI ÄR OSLAGBARA trotts att vi var 8 spelare idag + målvakt så gick de supeeer bra! Vann alla matcher och spelade lika en, imorgon bär det av mot final! Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordnig för sen bär det av till Vega hos Steppo på kräftskiva! Fan vad vi ska röjja. Inga mer inlägg men jag kan lova att det kommer bli bilder, så himla taggad! Cyaaa/ Linnea är bäst

 is power!


Biokväll

Jag ligger i soffan med Davids supersköna tröja och gör ingenting. Eller jo, väntar på att min lillbrorsa kommer hem med godis. Skönt med en kille som orkar göra nåt.. driver! Ikväll lutar det åt bio med Olivia, John, Lucke, Bromme och Granis. Lovely. Jag som bara skulle vara hemma.


 Jag kan iallafall lova er att jag idag har tvärslut på min överskottsenergi. Det känns som att jag aldrig varit såhär lugn i hela mitt liv. (Förutom igår när jag och Olivia gick runt som två zombies inne på ICA). Aaaja nu väntar duschen. Laaaaaater. Alina


LL=lugn lördag

Hej jag somnade om och vaknade halv 2. Sov alltså i typ 11 timmar. FANVASKÖNT. Fast nu är jag trött, igen. Just nu sitter jag hos CEkman och har nyss käkat frulle, ska nog börja röra mig hemåt snart. Snälla mamma eller pappa kan ni hämta? Ikväll ska jag bara chilla galet hemma, skööönt. Alina



Igår i skolan. Olivia, jag, Malik, Alex, Ersin och Peter.

Uppe med tuppen?

Ja.. säger man inte så när man är vaken före 11? Jag är iallafall det som ni märker. Vaknade av att jag drömde att jag, Cissie och någon grabb var instängda i en hiss. Sjukt läskigt. Uhh. Iallafall, så tänkte jag.. hmm nu ska jag somna om.

Sen kom jag på att jag har extremt mycket plugg till på måndag så därför köttar jag lite nu och tar tag i att plugga nu på morgonen. Idag har jag sen ingen aning om vad jag ska göra. Jag tror att jag har blivit galen? Jag börjar tycka att det är mysigt att vintern kommer!!



Här är Cissie och hennes kompis!

Igår efter skolan drog jag, Olivia, Mimmi och Malin till centrum och bokstavligen chillade galet. Käka glass. Sen drog vi till Sjödal där vi träffade Cissie, Christopher och Sosso. Jag var hög på livet, eller aa.. det är jag ju alltid men jag var extrem igår. Iallafall sen drog jag och Cissie hem till henne och grillade med hennes familj, myyys. Sen fixade vi oss och drog på fest i Huddinge. Det var minst sagt sköna människor där! Och jag hade en riktig fuldag igår och så ska Jacob ta 1000000 bilder. MENMen, som jag sagt förut: vad skulle livet vara utan att bjuda på dess allra vackraste stunder? HÄÄÄÄ.
Alina

Lite ändringar!

 Tja bloggen och alla fantastiska morgonpigga läsare.. känner att jag ej tillhör den kategorin, gäsp!! Nu undrar ni varför jag är uppe så tidigt..? Jo men det är såhär. Jag ska spela innebandy cup idag i Sundbyberg något som ej var särskilt planerat men det gör inget jag har inte spelat på skit länge så de ska bara bli kul! Men så tänker alla men Lisa då.. ja min polare som kom upp igår från Gotland?? Men det är luuugnt kisar, hon har vänner här som hon ska in te stan med och grejer så hon har fullt upp! Hon åker även hem ikv när jag ska på kräftskiva.. inte så mycket tid att umgås kanske men ah hade hon sagt till lite mer än en dag innan att hon skulle komma upp hit över huvudtaget så ah.. det hade blivit lättare då.
 Aja iaf.. min tränare ska hämta mig 20 över 9 här utanför sen bär det av till cupen.. de lär bli en heldag där borta. Vi kommer att vara 8 utespelare + en målvakt så hahahaha de blir mycket speltid men vi får se hur det går.. men det lär gå bra vi är oslagbara! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu ett bra tag tills min tränare kommer men eftersom jag redan har vaknat och sådär så ska jag nog lägga mig i soffan och kolla tv. Ciao and önska me good luck! / Linnea

SMexig bild på Lisafisa!


webba??

heey coolingar, känner att jag inte orkar anstränga mig allt för mycket åt texten idag utan har bara tagit massa bilder jag kan lägga upp. jag gör för övrigt ingenting ska träffa alina och cissie sen men orkar inte åka än :) så ah jag åker om ett tag, lisa kommer jätte sent ikväll så möter upp henne senare en tänkt! Nu ska jag surfa vidare med min lilla mini data hejdooo! / Linnea

/linneaaaaa


bildbomb


tjoooockt kattiga bilder på en b-rud i min klass!

mongo?

Asså fan jag dör..
Linnea - "Visst såg jag snäll ut"
Sofie - "Jaa fett snäll uuuut"
Narin - "wohoooo"
Linnea - "...ehhh vänta, vet du ens vad vi pratar om(?)"
Narin - "nej faktiskt inte :)"
Sofie& Linnea - "HAHAHHAHAHAHA, shiiiiiet asså efterbliven"


OMG såhär har hela dagen sett ut! Narin har varit i ide i typ 6 år av sitt liv jag lovar, tio fingrar!
/ LINNNNEA

En bild till mitt arbete i skolan! Soft =)

Go for it

Har "gruppchatt" på msn med Olivia och Sebbe som röstar för att vi ska börja på thaiboxning, ha ha galningar. Fast nu fick jag höra att man inte får snacka med kompisarna där då blir det straffträning? PASS.


this is weekend


/ Linnea


förvånad(?):S

Tja nu sitter jag här i soffan med bebi datan, den är typ mer hajteck än min andra så de blir bra. Den har ju webb och grejer så ni får faktiskt till och med en bild eller två?
I skolan vare chill, inte så mycket att säga om den. Jag Lina och Madde satt och garvade åt värsta tråkiga kommentaren jag sa hela datorkunskapen, man blir så himla trött så sent på dagen så man kan inte koncentrera sig alls! Annars då, jo imorse började jag 10.10.. men fick inte igån min andra data och hittade inte den här så jga åkte grymt mycket tidigare än vad jag behövde för att dra och köpa tuggummin. Men när jag hade gjort de s¨å hade jag såååå lång tid kvar tills vi började men drog upp te skolan och till de klassrummet vi skulle ha vår första lektion i och satt och pratade med Albin i min mattegrupp. Han var ganska blyg men de gick bra. Nu ska jag nörda lite fb, till helgen har jag stora förvantningar.. I'll show you later!

yee superfin just nu / linnea

Ha det så kult...

TJAFAN! Nu är jag förbannad, är inte särskilt bra på att vara det men nu är jag det iallafall så ni vet. Dagen gick fort, konstigt? Hade bara 2 lektioner hähä. Engelska där jag fick presentera galningen Linus och sen matte med dårarna. Jag fick gå kvar? Hur tung? 35 var gränsen för att stanna i gruppen och gissa vad jag fick? Ah, ni som gissade på 35 hade rätt. Efter skolan drog jag mig till bussen tillsammans med Olivia, Mimmi, Malin och Linus.

Sen fick jag kubba... min buss gick om 3 minuter och jag hann. Sen åkte jag hem till Sanna och satt och pratade med henne, hon är underbar. Hon är min vägledare. Shit, jag ser upp till dig tjejen. Sen kom älskade Lucke och vi 3 satt och snackade om allt och ingenting, lycka. Sanna och Lucas, dom två är lycka!

 

Syskonen Carlsson på bild
/ Alina


En riktig liten..(!)

Försökte fixa lite på den här tråkiga bloggen men ickesanicke det blev bara värre så jag ändrade inget stort.

Vad gör jag då? Sitter och lyssnar på svenska depplåtar? Cirkusen var rolig, i början tyckte både jag och syrran att det sög men sen blev det bättre och bättre. Det avslutades t.o.m med lite snygga kroppar, gymnaster kanske är nästa? Njae, tvek på den.

Är råseg men ska snart hoppa in i duschen. Det blir nog en tidig läggning ikväll igen. Imorgon ska jag kanske träffa Sanna, hoppas hon kan bara för hon slutar sent och jag slutar halv 1. HEJTIDIGDAGIMORGON? Yes, jag har bara 2 lektioner. English och matematik (där jag förmodligen blir nerflyttad en grupp).

Justfan, imorgon blir det donken på lunchen med mina bästa Olivia och Linus också. YEY... supersizeme?



Nästan lite fjorrevarning... hittade på datorn!
Remember: bildlösa inlägg = tråkiga inlägg!

Utkast från tidigare

TJOBRÄ, kom nyss hem från skolan. Eller nä nu ljög jag. Kom hem för ett tag sen, har hunnit käka och landa. Skolan gick bra, mötte Hauser imorse och gick till italienskan. Ingen höjdarlektion men något jag får leva med! Efter det hade jag matte med smarta gruppen som inte är så smart (jo jag kommer fan bli nerflyttad nu asså). Efter det var det företagsekonomi som jag och Weman ska ha MVG i.

Våran grupp e tung... jag, Olivia, Linus, Dennis och Malik. Fettbra grejer!

Efter det hade vi lunch, askort lunch vilket för mig, Olivia och Linus innebar en snabb titt i matsalen och sedan vidare till ICA. Så kan det gå om inte haspen är på. Vitsig chey. Vidare till svenskan med Johnny, älskar våran grupp. Vi är fettsöta. Efter det, information och layout... gissa vem som fick huvudmassage hela lektionen? Jo jag! Linus satt och höll på och fixade i mitt hår hela lektionen, så jäkla skönt. Vi hade ändå bara massa genomgångar. Eeeeefter det var det matte igen, SMARTSMART. Jag gjorde diagnosen... är orolig för att jag måste flyttas ner. Det suger då. Fast samtidigt... då behöver jag inte ha en extra lektion i veckan, finns både bra och dåliga grejer med det! Sen slutade jag. Jag och Wigley tog samma buss hem, soft då slapp man åka själv.

Jääävlar, palla att jag skriver en bok om min dag idag. Nu har jag en jäkla massa läxor att hugga in i, mmmmhh lovely. Först svenska, sen engelska, företagsekonomi.. nää nu lägger jag av!

Ikväll ska jag på cirkus med min lillasyster.



Dagens outfit, myyyyth


Det bara är så

Din blick, kan knappt stå.

hehe

ops.. fick lite aggro i förra. peace


Kanske inte

Tja läsare, tittar på top model l love it även fast det bara är en såndär snabb genom gång genom alla möjliga avsnitt. Jag skulle ha slutat halv fem idag men vår underbara lärare Frans sa att det var lugnt när vi ville gå kl.2 så ah vad mer kan jag begära? :D Men nu ska jag nog dra ut och ta en prommis te affären. Måste ha något gott too eat! Hejdå / linnea

Trevlig chey!

Jag vet att jag e feeeeeet?

TJAA A to the lina är här.
Vad händer i mitt liv då? Jo skolan rullar, och fort går det ska ni veta. Idag slutar jag antingen 20 över 2 eller halv 4. Krångligt läge. GAH, orkar inte BÅDE matte A & B. Min och Olivias lunch igår bestod av... håll i er... 3 munkar och asmycket jäkla godis. + läsk. Vill ni skicka en idolbild eller dylikt (kanske lunchtips) kan ni göra det på: h[email protected]? Vi hade också en rast innan sista lektionen på 40 minuter?? Smart lagd där... iallafall så hade vi bästa Sebbbbb, Tärning och Mattias där ett tag! :D

Ska snart rulla till bussen, jallajalla. Driver. Shit, har italienska på morgonen? Tur att man har Hauser där, annars hade jag nog ej klarat det. HÄHÄ. Men seriöstinlägg.com, orkarinte.

Linnea du är bäst och jag saknar dig!



En käppis
(& JA det ska stå käppis)

RSS 2.0