I do what I want to do

Mh ah, paradise. Jag får välja precis VAD JAG VILL ur Cissens garderob. Det känns bra! Kvällen blir bra.

Gårdagen var bäst, TACK JOHN ÄLSKADE VÄN.
Galet sköna människor, liv i luckan, partaj. Fyfan va underbart!! Fest är bäst och jag och Cissie är BÄST PÅ FEST. Men hörrrrrrni, ikväll kör vi igen. Då blire rajtantajtan med REEEEbecca och HANNiii och SANDRAA och massa fler. Ikväll sover jag hos Cissie, det här kommer bli grymt. Det känner jag på mig!

Heido.


Fekkenation WOAPA

Sitter och väntar på Cisskiss. Hon är på ingång så hon är väl här om max 15? Och här sitter jag i bh och trosor, fy på mig. Aja, bruden har sett mig så förut hon är väl van. Menmen när Cissie väl kommit hit ska jag välja kläder, sen kommer snyggingarna Hannii och Rebecca hit, sen fixar vi oss tillsammans och så drar vi på feeest.
Ikväll går vi all in tjejer, woaaaapa.


Lite smått och gott

Jag vill bara börja med att säga att: Jag har världens bästa mamma, hon får mig så sjukt glad! Vi var iallafall och käkade lunch på ett fik med Lena, mammas kompis. Det var jättemysigt och jag älskar att höra på när dom pratar, man får höra så mycket roliga saker. Sen drog jag och mamma iväg till FC och köpte lite smågrejer, några linnen osv. Ja, ni kan få se. Dock tog jag ingen bild på linnena.



Höll på att skämmas ihjäl när jag frågade om lösnaglar på H&M, det är trash. Men jag ville verkligen ha det idag och hann inte åka till salongen jag vanligtvis går på.


Kan inte sluta tänka



Jag har börjat vänja mig vid att inte riktigt vara hel. Tårarna kommer inte lika ofta, men det gör fortfarande lika ont. Jag minns varenda sekund från sista tiden med dig. Jag kan inte glömma, vill inte. Du finns där. Någonstans är du. Men det skrämmer mig att inte veta exakt vart. Jag vill kunna se dig, prata och skratta med dig så som jag alltid brukar göra. 9 månader och 8 dagar. Aldrig förr har jag varit utan dig så länge farfar. Jag vill tro att du är på semester, att du kommer tillbaka. Annars är det för tungt att ta. Ingenting är som det var förut. Det var nästan som att det slog runt för farmor när du gick bort... hon är inte som förr, du finns inte kvar. Jag är vilsen. Du har alltid kunnat trösta, men det kan du inte längre. Nu gör det bara ont. Även fast jag har lärt mig att leva med att någonting skaver, saknaden. Så kan jag inte förstå, jag förstår inte att du är borta. Det är en självklarhet för mig att du sitter hemma hos dig, med håret kammat åt sidan. Ditt hår, dina 10 hårstrån. Jag vill krama dig och höra dig säga "oj oj". Och "vad stora ni har blivit", trots att vi var hos dig förra veckan och inte ens växt en centimeter. När du låg på hemmet och sa "jag har ju aldrig varit mycket för att kramas, men nu har jag blivit det". Du ville ha "loda" men farfar, det heter loka. Du är så söt! Det är när jag börjar skriva som jag förstår, det är då tårarna kommer. Kom tillbaka. 22 Oktober 2009. Du fattas oss farfar.

Lite pics





Från när jag var och badade med Mackan och Cosmo, enjoy!


Nu har vi det!

Jag är vaken tidigt! Tjalalalalalala, igår innan jag somnade tänkte jag om. Jag gör om min lista, allt det där hinner jag ändå inte med. Så, dethär ska jag nu göra idag:


Busy girl


Det är så!



Kärlek i form av en bild!
Jovannis och min kung Oliver. Jag såg den här bilden på facebook och blev bara så glad! Två helt underbara personer. Det känns hemskt att jag inte ska träffa dom varje dag nu efter lovet, olika skolor. I miss you guys.


Åhåå

Godmorgon! Sovit gott? Haa va larvigt det känns att fråga utan att få svar. Det har jag gjort, tror jag hehe. Filmen vi såg igår var gryyymt rolig!! Jag, mamma och brorsan fick panik hela tiden under filmen för det var som att man var med i filmen och allt blev så pinsamt! Svårt att förklara men den ska ni lätt se. Annars då? Jo men det rullar. Drog hem efter filmen, sjukt trött. Satt vid datorn till halv 2 och sen la jag mig i sängen, smsade lite och somnade sedan. Det var min kväll.

Idag vet jag absolut inte vad som händer. Ska egentligen på fest hos en kompis ikväll men jag har sjukt ont i halsen plus att jag inte har pratat med honom så vi får se hur det blir med den saken. Vädret suger så nu ska jag sova lite till eller ringa Eloise. PÖSS

c

Bio nu



Nu ska jag på förhandsvisningen av den här filmen med mamma och min ena lillebror. Why förhandsvisning? Jo för att jag är bäst. Eller inte. Vet inte, mamma fixar. Hon är bäst! Puss på er och ta det lugnt ikväll alla dårar tänk på att man faktiskt förlorar hjärnceller när man super.



VADÅ? Vem har sagt nåt om att man måste vara snygg hela tiden?! Sne funkar också


Jag är... pigg?

Eller jag borde åtminstone vara det, har sovit inatt från 2 på natten till 12 på morgonen och sen från klockan 2 till halv 5 nu på eftermiddagen. Nu ska jag börja fixa iordning mig. Först av allt, plocka mina ögonbryn... P I N A! Och sen duscha. Hörs när jag är lite snyggare. Peace out! / Alina


Veckans



Jordnära kille som (oftast) vet vad han vill. Denna kille älskar att retas, det kan vara det bästa han vet? Men ändå är han världens härligaste och om det behövs, gulligaste kille. Älskas av dom allra flesta. Speciellt av oss! Liten men tuff, ja vi skulle nog inte kunna hitta en bättre människa för titeln. Trollkarln, eller vad dom kallade dig. DU är veckans babe:



allas våran snygging Lucas Carlsson!


Jag är realist!

 Frukt, grönsaker, pastasallader.
 Vanlig mat. Inte mycket mer.

 Godis
 Läsk
 Kakor, bullar (oftast)
 Saft
 Flingor med socker
 Sockrad yoghurt
 Allt som har mycket socker i?
 Inge donken!
 Absolut ingen snabbmat överhuvudtaget

Ja ni fattar, jag ska bli nyttig nu. Varför? Jo, det började när jag satt på bussen påväg hem från Nynäshamn med mamma. Då såg vi världens, eller åtminstone den fetaste människa jag någonsin sett. Och hennes dotter, lika fet i miniatyr. Inte nog med det... dom var otrevliga, lät högt och förde ett jävla oväsen. Och jag fick ångest, tappade det här. Jag ska inte bli fet! Nu har ni det. Det är inte för något annat än mig själv, vill bara se om jag kan få det att funka. En kul grej. Jag kommer säker inte klara mer än 2 dagar som jag gjort nu, för jag är världens jäkla godisråtta. Men det är värt ett försök! Tjingeling!

Jag är trött



Tänkte att ni nog ville se en bild på min outfit: Fredriks mjukisbyxor och ett vanligt rosa jäkla linne.
Jag har tråkigt som få just nu! Funderar på att gå och lägga mig. Min diet känns lite fel just nu vill bara vräka i mig Ben&Jerrys, är sjukt sugen på det men nejnej.. nu ska det bara ätas pastasallad/sallad och frukt tills skolan börjar, minst.

Jag är underbar

Ikväll ska jag på bio med min maaaaamma som är världens bästa!! Verkar som att alla mina kompisar ska festa så jag drar nog iväg på fekke efteråt (vet att ni antecknar så att pennorna glöder).

Det känns lite lätt sjukt att skolan börjar om 3 veckor! Gymnasiet liksom, shit. Det känns fortfarande långt bort, som när man var liten och var med stora kompisar tänkte "shit dom går i FÖRSTA RING, tänk när jag gör det". Nu är det inte alls långt bort, det är 3 veckor kvar tills jag sitter i skolbänken och går i första ring. Det känns inte alls lika ballt! Mer jobbigt, men ändå kul. Jag och Linnea ska gå i samma klass, couldn't be better skulle jag säga. Vad gör vi? NU KÖR VI.


Jag är c00l

Hola amigos! vafan händer? Jag chillar galet (som vanligt). Vad har ni för planer för ikväll rå?

WÄÄH ser ut som ett pårökt får skrivit, jag tar om det här..

Hej allihopa! Nu sitter jag här nere vid min mammas dator och tänkte blogga lite.

GAH för larvigt.. tagning 2

TJA! Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting. Kvällen blev lyckad trots allt. Stannade hemma när min familj drog och grillade. Sen drog jag förbi Cosmo ett tag, satt och snackade lite. Sen var jag tvungen att lämna lite kläder till Cissie. Sen när jag smsar Corre 100 ggr. så svarar han inte. Då skulle Lucke, Jeppe, Jonte, Danne och Granfeldt på fest så jag hängde på mina grabbar. Victor kom och hämta mig gående! Underbar vän jag har, jag vet jag vet. Nåja, vi drog på fest hos Fredde. Det var inte särskilt många där, kanske 15-20 pers varav 3 tjejer typ(?) kom några f12 också... ne dom var söta. Men lite för fulla för vår fest kanske.

Vid 12 drog jag, Lucke, Granfeldt, John, Kevin, Jeppe, Daniel, Jakob, Olivia och Maja hem. Brudarna gick av vid Skarpnäck(!) Galna. Men vi andra åkte vidare hemåt och Victor följde mig hem, fegis som jag är.



Schtek jag är!

Jag är solbränd


Jo min vän det är såhär! Jag var ju på medelhavskryssning, och då förstår du då brände jag mig rätt ordentligt för stekig som jag är så använde jag inte solkräm. Det resulterade självklart i en väldigt bränd kropp som sedan blev brun och nu håller på att flagna bort. Så svaret är, jag har flagnat där (ni vet tappat skin efter att man bränt sig?). Ha en trevlig dag!


Kort kort

Tjenaretjenare! Kände för att blogga lite... men ångrade mig.

Jag är glad!

Imorse vaknade jag vid 12 tiden, eller nej jag vaknade inte då jag blev väckt(!) Gick på "kalas" klockan 1 hos en kompis till familjen, var där till ca. 3 då jag och mamma drog iväg och fixade lite grejer. Sen kom Markus och Cosmo förbi och jag följde med grabbarna och badade. Sen gick jag hem, gjorde iordning lite pastasallad och nu funderar jag på vart kvällen tar mig. Tror några kvarter bort till Cosmo, det lutar åt det. Orkar inte åka någonstans! Faan va jobbigt. Tycker ni att jag är sjuk om jag säger att jag redan saknar Linnea? DET GÖR JAG IALLAFALL!

Nej nu ska jag börja ta tag i mitt liv? Driver. Ska iallafall göra nåt åt den här trötta looken jag har..(!) ciao.


Love my life

Tjafan Alina is back on track, back on the tangenter så att säga. Allt väl med er? Det hoppas jag, även fast ni inte svarar. Den här sommaren har blivit alltmer fartfylld än jag både tänkt och planerat!

Medelhavskryssningen var.. ja, helt otrolig, helt awesome. TACK PAPPA! Träffade en kompis där som heter Isabella, världens gulligaste tjej och jag saknar henne hela tiden! Dumma henne att bo i Göteborg, meeeeeen vi håller kontakten ändå. Vi träffade 3 tyskar, sjukt schöna grabbar. Jonas, Sevan und Dominik. Även Zlatans typ kusin(?) den sexiga Tim träffade vi där woapa.

Nog om den! Ni får höra mer en annan gång när jag är på mer skrivhumör!! Jag och Linnea var som sagt nere på stockholmsveckan och nog fan gjorde vi Visbys gator osäkra allt, jajamensan! Fullt ös! Underbart, lovely. Shit vad livet leker just nu. Om 2 veckor drar jag och min mamma, Linnea och hennes mamma till London. Hur ballt? Hur nice? HELT UNDERBART! Åhh, jag längtar!

På Gotland kan jag iallafall försäkra er om att vi hann med det mesta... vi kom hem klockan 5 första natten efter att ha varit på fest på båtar hela kvällen och sedan på efterfest hos en kille vi träffade på stranden, vi började bråka en gång, jag hann ramla och spräcka foten(?) så jag fick tejpa såret och hoppa på kryckor i 2 dagar, vi liftade till en fotbollsplan i ösregn, tog en buss som tog över 1 timme ut till the middle of nowhere och sov på en båt efter att ha varit med Emil och Max, vi festade med Mange 38 BAST(!), hade minst 10 nya nummer varje morgon vi vaknade, cyklade 5 mil på en dag, träffade några gamla klasskompisar från 7:an, skratta, träffa gotlandsbönder som vi blev vänner med, träffa svenska Paris Hilton med silikontuttar (internt), cykla gata upp och gata ner som två dårar på sportcyklar UTAN bromsar, kommit in på krogen, TÄNK ER? Vi har hunnit med en jävla massa och haft sjukt kul hela tiden.

För att göra bloggen roligare ska jag lägga ut some pics, NJUUUT:

Laaaaaaaater, för nu laggar skiten. Pösspårumpan / Alina tjalala



En bild från balen, lite random sådär. I bilden syns: Jag, Fellan och Vincent.


goitland

- Vet du? Vi har en hamster.
- Jag hade också en hamster... men jag sköet den med luftgevär.

HAHAHHAHA!
Vi är på Gotland och ville bara berätta hur sjukt kul vi har det och har haft det. Just nu sitter vi hos Timpa här med Johan. Sköna jävla gotlänningar asså! Men nu ska vi tagga. (Hörs imorgon / Alina) (Om en vecka / Linnea)

slyn tim på balen! ps. alla gillar alinas garv idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ds. + .. äsch de va inge


i love it

men tja alla! jag är hos steppe fortf ja vi slaggade här för de blev lite sent igår, jag är skit trött nu men ska käka lite frulle och sen blire bra vettu. steffi och hennes polare marika sover fortf haha så jag sitter här för mig själv. aja men måste börja fixa mig eller ngt för jag ska hem yyybertidigt idag så jag kan träffa alina. Hejdå! / L
mongo jag och min snygga vän steppo.

myttarN (?) eller

Walla! Nu är jag hos Steffi, ja det är födelsedagsparty här snart för hennes mamma har fyllt år så de ska komma fett med folk. Det lär bli skitkul men däremot ingen uppdatering. Men men aah vad händer?? Nu ligger och och pussas med Steffis bror Simon Röse galet asso! HAha Men nu är de slut på det roliga han hälsar massa pussar till bloggen också.. generös! Cyyya/ L

DU GÖR MIG GALEN

SNE! hur laddar med ner låtar på smidigt sätt till ipod?!?!??!?!

berättar om allt

Som sagt bodde vi på ett superfint hotell.. och det kom vagnar med vin champange kex vindruvor och massa oster stup i kvarten i korridorerna. Så det var lyx måste jag säga. Vi var också en dag ute vid Victor Martin Lollo och Petter, vid deras stuga dåra. Det var supermysigt.. vi har varit där förut en gång och det är supergulligt. Vi träffade deras kompisar och jag Viggan Martin Gustav Isaac John Mathias drog ner och spelade volleyboll vid stranden på kvällen. Dock hade vi inget nät så vi tog en livboy och ni vet det där långa repet.. ja de använde vi som nät haha kommer ihår en kommentar jag fick när jag gjorde det av Isaac "Typiskt stockholmare, riskera n¨gons liv för att vi ska kunna spela volleyboll" och så med den där dialekten hahaha nej fyfan oslagbart, saknar dialekten och Ronneby redan galet asso! Vi var hos dom superlänge på kvällen så jag somnade på deras soffa och när jag vaknade var klockan 2 och då hade nästan alla somnat utom dom vuxna dåra. Så sen fick vi beställa en taxi hem. Men men det har hänt massa saker som jag inte orkar ta upp nu haha.. jag skämmde ut mig totalt i poolen gosh! Kan ta den sen.
Nej men sen har vi gjort massa andra saker också åt på världens godaste thai & kina restaurang, buffé så jag typ åt sjukt mycket.. känndes som att magen skulle spricka. Men vad mer.. jo vi har solat och badat åkt vatten kana (det är som ett vattenland på hotellet) och hoppat hopptorn en hel del. Och juste de här kan jag inte glömma.. det är sjuukt mycket snygga killar i Ronneby (göteborg också!!!) sista kvällen var jag och gurra ute och festade.. det var band och massa folk upp mott 500 pers på hotellet på kvällarna för att det var något som kallades terassen som var som en stor terass där de klom skti mycket unga människor och festade på kvällen. Det var skti kul en skit ful kille följde efter mig eeeeuw.. så han rymde vi ifrån flera gånger. Men annars fick jag en den schysta blickar asso! Skitkul, pappa orkade inte efter ett tag så jag och gurra va kvar och dansade hahaha! Sen har vi faktiskt tränat en del också i gymmet och spelat tennis as nice men det var värmerekord i Ronneby i veckan så det var bra lök, andra varmaste plattsen i Sverige goooosh! Juste sen var vi på Karön också. Då tog man en skit mysig båt över till en ö det var jätte fint, men men nu så orkar jag inte skriva mer.. nu vet ni en hel del och lite till. / Linnea


Heeellu

YO PEOPLE! Linnea in tha house, yesyes ni läste alldeles (undrar hur de stavas?) rätt jag är tillbaka nu ifrån Ronneby. Fan vad jag har haft det underbart tsm med min lillebror och pappa. Älskar er båda. Men nu iaf.. jag har precis duschat och ska bara chilla idag för imorgon då händer det.. haha.
Jag har tagit skit mycket bilder som jag ska lägga upp ifrån Ronneby och hotellet ***** men det blir imorgon. Men de kommer mer snart, ciao. / L

Hej & Hejdå!

Tja igen alla! Nu är det såhär att det här blir mitt sista inlägg på ett längre tag *buhu, vet att ni gråter* för sen imorgon skit tidigt drar jag till Ronneby. Då blir det tyvärr ingen uppdatering så ah. Men ha de så bra för nu ska jag återvända till tv:n och se sista halvleken av matchen. Ciao / Linnea som ej har pengar på sin mobil!
KOMMER SAKNA MÅNGA... NI VET VILKA NI ÄR!

baaaack

Tja tja alla, hemma nu från en solig dag på stranden! Det var supernice och visst har man väl fått lite färg må jag säga. Jag pallar inte berätta om gårdagen.. drar det lite fort jag var hemma hos Lollo en flicka i Huddinge hon hade typ chillkrök, det var supermysigt! Vi var kanske runt 20 pers men det var skit nice. Vi typ spelade kubb och spelade lite fotboll hehe. Men sen vart klockan ganska mycket och eftersom att jag skulle upp så tidigt idag så stack jag hem.. hade heller inte något sällskap hem så ah. Men jag och Lollo skrev ut från sl-sidan så jag visste hur jag skulle åka, hahaha det var ju lite gulligt asso. Kände mig typ som en turist yey!
Men men åter till nuet, jag har inga pengar på min mobil och det suger fett! Men annars är livet som det ska.. tror jag(?) Imorgon drar jag till Ronneby tidigt på morgonen med pappa och lillebror. Vi ska ner och softa några dagar på ett jätte fint hotell med feta vattenlandet och sådär och så ska vi hälsa på våra kompisar (fam Granfeldt) som har landställe där eftersom dom har bott där.. men nu bor här i Stockholm. Jag tror det kommer bli sjukt kul det var det iaf förra året. JAja men nu ska jag lägga in lite bilder från idag.. JA ni ska få se några! Kommer här:

SNYGGA JAG OCH STEFFI ÄR!  / L

solig dag

bloggar senare, nu ska jag till grisslinge med mamma lillebror steppo och hennes mamma. så jag kan inte skriva nu. skriver om igår också senare. ciao/ L

vad gör vi, nu kör vi

Min buss går om en halv timme så ah, see yah guys! / L

saknar dig

låt

Inatt är jag din!
 Den här låten påminner mig om när jag skulle dra och bada med min pappa lillebror lillesyrra lillebror och linda när det kommer två blattar åkandes i sin bil och vävar ner rutan och ropar: "Inatt är jag din!!" samtidigt som dom sträcker ut armarna genom fönstret! Hahah pinsamt. / Linnea


vi behöver er

Hjälp oss, nu är det önskestund! Nu får ni chansen att kommentera hur mycket som helst. Vad vill ni se i bloggen fram över? Komigen nu jag vet att ni har mycket som ni vill veta. Jag vet att ni är där ute, så sätt igång att kommentera. Vi behöver er hjälp nu, ni ställer väl upp?


BÖR LÄSAS

Sådärja nu har jag precis duschat ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig idag men ah det får bli något iaf.. eller? Jag kom på en ny idé ni ska få se den i nästa inlägg.
Ibland är det skit jobbigt att blogga men ibland är det fett kul och soft. När man inte har tid eller inte något att skriva om så bokstavligen S U G E R det men om man vill fördröja tiden eller har skit mycket saker/idéer att skriva om är det fett kul!

Och just nu har jag det.. asså en idé men för att det ska fungera eller bli kul måste ni hjälpa till! Så hoppas att ni gör det! / L

bokat

Tidsbokning, Paketpriser
Klipp inkl tvätt & frisyrfön 360:-

Frisörcenter
Rådmansgatan 46

 Halv tre så gittar jag och klipper mig yes fan vad skönt!

ÅHHOJJ

nu börjar jasper! whiiiiiie / L


(I)

Godmorgon (gosh jag hatar att säga det, jag vet inte varför men jag tycker det är skitpinsamt det har alltid varit ett problem helt sick! Så när någon säger det så säger jag alltid hej eller tja även fast det kan verka otrevligt.. ah som ni hör detta måste det ändras på!) allesammans! Morgonen har inte varit något speciellt tills jag fick ett supergulligt sms av min sötnos Sanna så nu ser hela dagen ut att bli bra. Älskar dig innerligt Sanna!
 Idag ser det ju ut att bli en härlig dag.. vädret är på topp och min dröm inatt var inte helt fel den heller! HAha fast jo det var den ju typ men skit i den nu. Idag på dagen vet jag inte något som händer.. än. Men jag vet iaf att jag måste till frissan och klippa mig. Ska försöka ringa till ett ställe där jag har varit en gång tidigare, dom var skitbra tycker jag Salong Blond i enskede, precis vid Sandsborgs tunnelbana. Ja mitt hår är typ alldeles tort och solblekt så det måste göras något åt det med en gång! Vet inte om dom har öppet nu men joo det tror jag väl(?) Aja sen ikv tror jag att det blir fest.. fast jag vet inte jag ska höra lite med Linnea en b-rud asso så får jag se lite vad som händer. Yes yes.. nu ska jag svara lite på dom som skriver på msn så ah brb. Cyaaa / L

snabb

Yo! *Mitt nya sätt att svara i tele* Nu är jag hemma efter en mysig kväll med Sanna och Lucke Bromme och Gsson Vi var runt lite och chillade först var jag bara med Sanna, jag har inte träffat henne på 1000 år så det var skönt. Hon är typ som min syster jag berättar allt för henne och hon typ allt för mig, henne kan man verkligen lite på åh gud jag älskar henne. En underbar vän helt enkelt! Vi hade super mycket att prata om och det var skönt.
P.s. Min mobil har strulat lite på sista tiden.. så alla mina sms kommer inte fram.. för er som inte har fått svar!D.s.

 Nu får jag ett viktigt samtal alldeles staxt.. återkommer! / L

gitt för länge sen

yesyes nu ska jag tagga, see yah! / L


fett seriös

Har du under denna månad:

Saknat någon: lätt

Ångrat något: säkert

Ljugit: vit lögn igår

Svikit någon: nej inte på världskartan

Känt dig sämst: aldrig!

Gråtit: vet inte det kanske va förra

Skrattat: massor

Varit sjuk: nej vafan jag är alltid på topp

Varit utomlands: näe

Pussat någon: ah

Träffat någon som du chattat med på datorn: ja -.-'

 

KÄNSLOR

Gråter du ofta: inte ofta

Skrattar du ofta: ah fan

Hur känner du dig just nu: öhh.. mätt

Hur har du mått den senaste tiden: egentrligen mycket bra men ah..

Har du funderat på självmord: never ever

 

ÖVRIGT

Har du några hemligheter för dina föräldrar: nej jag är så öppen så det är mina bästavänner

Blir du lätt förälskad: HAHAHA verkligen inte "blir du aldrig förälskad": nej.. tyvärr

Tror du på ett föralltid: det kan jag absolut göra

Är du förälskad just nu: nej

Om ja, vem:

Vilken sorts killar gillar du: snygga, charmiga, allmänt söta och omtänksamma!

Har du blivit sårad av kärleken: nej

Har du blivit lycklig av kärleken: ja!

Ska en kille vara söt eller het: asso helst het men det är gulligt med sötnosar

Ska en kille vara lång eller kort: min kille(?) ..längre än mig

Ska en kille vara blond eller brunett: gillar brunetter men ah det finns ju fina blondiner också.. såg en senast idag!

Får du många killar: mest

 

UTSEENDET PÅ DIG

Brunett eller blondin: både och

Ögon färg: jag har blåa men vill testa bruna linser eftersom jag drunknar i bruna ögon!

Långt eller kort hår: lagom

Snygg eller ful: damn så sjukt snygg

Nöjd över dej och ditt utseende: kan inte bli bättre

Brukar folk säga att du är snygg,söt,vacker: faktiskt! (nu var jag tillomed seriös)

Har någon sagt att du borde bli modell: yes, det vill jag också

Har du långa naglar: näe

Har du några piercingar? öronen (y)

Sminkar du dig: sminka=hela kittet.. så nja när jag pallar men mascara brukar oftast få vara med

Varför, är du inte vacker utan?: grymt just därför har jag inte alltid smink

 HAHAH / Linnea


nyhet

Tja tja nu har jag kollat MAMMAS POJKAR (repris dåra) och ätit så nu är jag proppmätt.. bläÄ! Aja snart ska jag träffa Sanna vi ska bara gå ut lite och sen ska vi chilla gal1. Men har en nyhet.. idag kom mamma hem med en ny data till mig GAAAAAAAAAH vad glad jag blev! Så nu har jag två hihi :) det är en sån där liten gullig bebis data! Den håller på att laddas nu men så fort den är klar ska jag kika in lite på den och se vad det är för något kul! :) Ska lägga upp en bild. Cya / L

sssschnygg bild!

min dag

Hejsan alla glada, (Ja jag är fortf sur!) hur mår ni? Jag har inte varit någon höjdare på att uppdatera idag så jag tänkte dela med mig av min dag nu ist.. you like? Yepp.. såhär var det: Jag vaknade skit tidigt (?) ingen som helst aning varför men då iaf så käkade jag lite frulle och såg på vädret att det skulle bli kanon och vad gör man inte då? Jo jag drog ner och la mig vid drevan alldelles ensam och klockan var inte alls mycket så det var ju inte skitvarmt än. Men men iaf så smsade jag med några och frågade några om dom ville komma men en efter en sa dom att dom var bortresta -.-' men det gjorde inte så mycket jag låg där och solade tills halv två. Sen tog jag mitt plick och plock och gick hem för att byta om.. sen drog jag till gymmet! Fan det är typ min nya passion asso.. jag älskar att träna förstår inte varför inte alla gör det! Ni som inte gör det, snälla börja!

Nu är jag ny duschat och supeeeeer fräsch.. hade gott om tid i duschen så jag gjorde de ena med de andra så att jag skulle känna mig extra fräsch, haha ah många fattar nog vad jag syftar på. Yesyes, nu så dricker jag vatten och chillar. Lånar Pelles nätverk igen fett soft.
 Ikv blire nog inge fest asso, jag ska faktiskt träffa Sanna, egentligen skulle jag träffa en annan kompis.. Jocke nu innan men ah som ni läste i förra inlägget(!!!!!!!!!!!!!)
Men imorgon däremot blir det fest då ska jag höras av med Linnea Jonsson en riktigt skön kis i mitt lag dåraa vi ska festa tsm om vi hittar något.. och kära vänner och ni andra som läser detta var inte rädda för att bjuda oss om ni vet fest asso! Vi lovar att vi ska hålla oss lugna.. peace out. / L

Se vad jag hittade.. en gammal bild från 2008 som jag tycker om skit mycket, min lillebror jag och mamma. Tänk att det var två år sedan.. vad fort tiden går jag minns det som igår!


galet SNE

Sjukt lack! Hatar när folk säger en sak och inte gör som dom har sagt, DAMP!

x'd

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA JAG DÖR! ALINAS SENASTE INLÄGG KAN INTE SKRIVA NU HÅLLER PÅ ATT GARVA IHJÄL MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHA

Hahaha vad min pappa är underbar!

Jag sitter här nere vid datorn (äter frukost) och så hör jag bara världens suck och sedan "hallå, vart är mina stekarglasögon?"

Nu börjar det dra ihop sig! Jag har packat det sista och klätt på mig. Nu rör vi oss mot Arlanda guys.

Medd. till Linnea (varning för känsliga läsare): Okej, nu drar jag rå! Kommer sakna dig stööört mycket, men när jag kommer hem så drar vi till Gotland. Fyfan va party! Jag looovar att ta bilder, OCH SKICKA KORT(!) Bra va? Menmeeeeeen, din älskling J fråga mig om du skulle med till Barca, jag svarade nej sååååå... halva inne?! Ah typ. Åh det här blir en bok. Men jag kommer sakna dig och jag älskar dig (låter som att jag ska vara borta i 3 år). Mitt hår ser ut som Harre, men vad gör det om 100 år när allting kommer kring? Jag älskar dig andra halva och bästavän, PUSSPÅRE.

/ A to the lina

Nu drar jag!!

Klockan är 04:07, om ca. 40 minuter kommer bilen som ska köra oss till Arlanda. Woapa! Nu kör vi. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig än så det återstår att se. Kommer sakna allaaaaaa, fast mest mamma, Linnea och Emil. (Och Cissie, Mallanbrallan, EmmaWahlis, Jonna mfl.) Nu måste jag fixa det sista. Kommer ha med mobilen, så att ni vet! Såhär ser det ut på deck:



HA DET UNDERBART! Hörs om en vecka, pusspuss / Alinaaaaaa


FAN VAD SKÖÖÖÖÖNT


GRATTIS TILL FÖRSTA FINALPLATTSEN I VM NÅGONSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MATCHENS SNYGGING!

TACK VÅRAN RÄDDARE!!

Grymt bra match av David Villa!
FAN VAD VACKERT / L
*nu måste jag lugna ner mig står typ och hoppar och skrattar för jag är så jävla glad*


MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

GAAAAAAAAAAAAAAH SPANIEN GÖR DE!!!!!!!! :D: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

min man


MIN MIN MIN, BARA MIN!
/ LINNEA


upptagen

kollar matchen/ linnea
In med Torres han är min gud!

tack pelle

Tjaaa ALLA! Jag lever haha nice va? Men kolla här.. det här hänt något med mitt internet hemma så jag har inte kunnat logga in på datan. Men nu kom jag på hur man lånar någon annans nätverk.. haha grymt! Så jag har baxat Pelles ett tag.. det måste vara en granne eller ngt men de funkar asso. Tack Pelle! :D
Aja idag har jag jobbat fett länge -.-' det var ganska kul. Men hade hellre solat och badat.. så när jag kom hem tog jag ett dopp i drevan och solade lite väntade egentligen på Amanda med hon dök inte upp så jag drog. Nu ska jag träffa Alina! Fatta att hon drar inatt :''''''''''''''''''''( *skitledsen!* Aja ni vill Cammi att jag ska med henne te Rålis men näe pallante.. nu ska jag fixa mig lite och möta Alle-Balle!  Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyao.. (kunde inte bestämma mig om jag skulle skriva cya eller ciao.. hahahha!) / L

VILKET VÄDER DE ÄR! vet inte hur länge jag kan använda Pelles nätverk hejdååÅ!

Eller.. ?

Kom nyss hem! Pju, det har varit en låååång dag.. eller åtminstone mycket moppeåkande. Var först hos min babe i Nacka, kommer sakna honom som fan när jag åker bort. Max min kära brorsa kom och hämtade mig på moppen, vi drog in till stan och mötte daisen19 (Erik). Vi 3 drog och tankade Eriks moppe och sen drog vi in till stan, käkade mjukglass och gled runt lite. Jag bytte min klänning som det var fel på!! 500 spänn rikare, katching.

Sen skjutsade Maxii hem mig, och nu sitter jag här. Tacos väntar på bordet, TAGGAD! Nu ska jag äta. Och sen packa. Vi hööööööörs bror! He he / Alinadenfina

Bilder från idag:



Min Emiiiiiiiil



MIN GLASS!



Min vän Erik gilla sin glass..........



Min bror Määääxiboy



Mina vänner Maxi & Daisen



Mina... tja, jag & Max med våra snygga brillor, YOU LIKE!

Jag är vaken!

... Och Linnea lever, (det gjorde hon iallafall för 10 minuter sen när jag fick ett sms som löd "våran blogg ääääger, du måste uppdatera"). Att hon suger på uppdateringen nu beror inte på er(!) Jag lovar. Det beror på att hennes data buggar (= hon har inget internet) det kan ju suga. VISST?!

Nu har jag duschat och fixat mig, ska dra mig in mot stan för att köpa en ny tungpiercing, YAY. Sen drar jag och träffar Emil <3. Kärlek till alla söta! INATT DRAAAAAAAR JAG!

Pöss / A


Hiphopstilen

TJaaaa! Är hemma, softar galet. Har nyss tagit en dusch efter att ha legat ute och stekt i solen, badat i poolen. *Yey det rimmade*. Känner att jag fortfarande luktar cocos och har sololja kvar på min kropp. Intebra! Eller..? Ne orkar inte driva mer. Slutpratat om det.

Jag har vart i FC och köpt 2 bikinisar. YAY! Vill ni se? fååååår ni inte. Eller jo, okejrå. Här kommer dom, SAIK. Jag orkar inte lägga upp. Kan kolla om jag hittar bild på nätet annars pallar jag inte. Ska dra ut och träffa Limpan snart. Pallar man? Driver, klart som fan att man gör.

Orrrrrrrrkar vi dra till Nacka för att träffa Adde? Tveeeek. We'll see, we'll see. PÖSS / AlinaL


I just hate it



Där har ni! Ge mig inte en kille som man inte kan planera med, håll din unge långt borta från mig om den skriker, låt mig jobba när det är dåligt väder. Kram

nyvaken

Yo man! Nu har jag precis vaknat och ligger i Steffis säng. Hon har dragit till jobbet så nu är det bara jag och hennes bror hemma.. *damn vad nice det kommer att bli* Driver med er, bli ej oroliga! Men ah han sover så ska snart ta och ge mig av asso. Undra om hon lämnade nyckel så jag kunde låsa..(?) Igår så var vi här hemma bara och tog de lugnt, åt glass lyssnade på musik och snackade lite skitsnack.. ja ni vet om allt och ingenting. Älskar dig Steffi min barndomsvän! Yepp yepp.. såå idag då undrar ni nu, jo vet ni vad? Idag ska jag och Alina dra iväg och bada och ta med oss picknick, underbart! Det kommer bli superduper mysigt tror jag. Så ah.. det är allt jag vet än sålänge.. nu vill jag hem och fixa mig cya :* / Linnnnnea
WHaaaaaaat?

Fick lust att skjuta en hare


Eller iallafall på paint. Fan vad jag har tråkigt! Jag och mamma funderade på att ta en 9-bio men självklart var klockan 21:00 när vi kom på den briljanta ideén. Undra om Luuuuucke är hemma! Då ska jag träffa han, det bestämmer jag nu. Annars chillar jag hemma. PUSS! / kungen


Jag SKRIVER / Alina

Har nyss kommit hem från 7 och 1/2 timmars jobb! Gissa om jag är trött? ...och utarbetad? ...och slut? Nja, så farligt är det inte! Jag chillar galet här hemma. Gör ingenting. Eller jo snackar med Orresnorre på msn om allt och ingenting. Jag saknar Olle min bror som dragit ut med sin båt(!). På torsdag sticker jag, TAGGA!!



Såhär ser jag ut nu. Sliten så in i big H


@ steppos house

Sho alla katter! Idag har jag varit med Steffi och badat på Värmdö, myspys asso. Hennes kompisar kom dit Ricardo och Patrik.. trevliga kisar måste jag säga. Vi låg och snackade skitlänge för vi har inte setts på galet länge. Yesyes, men nu är jag här hemma vi ska käka här och lite så. Men pallar ej skriva mer, cyya / L
Min gullunge!

Som vanligt...


Dessa sms droppar in med ca. 3 minuters mellanrum...


PÖSS / Sean Alina


Chacha bloggen

Imorgon börjar jag jobba 09:15, taggad? Njaaa, det kan diskuteras..



Speciellt med tanke på att det ska bli 27 grader och jag ska stå inne. Imorgon efter jobbet har jag inga planer(!) Måste iallafall träffa Linnea för jag saknar den skitungen (som btw. är i stan med Jocke och hans kompisar för er som vill veta).

Nu måste jag sova! 07:15 imorgon ringer min klocka. Ha en bra morgondag allihopa!
Kyssar och hångel / balla Alina

Veckans



Om vem som ska bli den här veckans babe är vi helt klart överens. Med förmågan att alltid sprida glädje och energi. Att alltid vara glad. Fara runt med sin tungpiercing överallt och bita på den. Med en stråhatt på huvudet och ett brett jävla leénde kommer han in vart som helst. Vi älskar honom för att han är just...



Marcus Lundin! En utmärkelse som du helt klart förtjänar. Trots att du åker till Egypten idag. Ha det grymt bror!


Jag är ett sjujävla kap

EEEEEEY Linnea jag får inte tag på dig(!)
Jag sitter och äter godis, ahlgrens bilar ni vet. KÖTT FIFÄN. Jag är fortfarande lite sur, men det har lagt sig. Har mest ångest och mår dåligt. Blä! Måste göra nåt. Så om Linnea skulle kunna dra från sin packade kille så... Ne, det behöver hon ej. Men jag vill också göra nååååååt.

VAD HÄNDER? Driver. Jag vet vad som är, för jag är festen. Granfeldt och Ronny vill festa med oss men då måste vi leta, eller vi har ju redan men då måste vi fråga om vi får ta med folk och det suger. Plus att mitt comviq kompis har gått ut så jag kan inte ens smsa comviq nummer nu. F u c k  t h i s  s h i t. Ne driver, igen.

Nu ska jag gå och prata med min mamma. HARE! / påskHAREn hä hä fan va rolig jag är.



ZzzZzzzZzzzzzzzzzzzzzzzz


lååång dag

Sho kissekatter, nu är jag hemma efter en lång dag! *puuuh* skönt! Eller nja jag är hos Jocke men ah iaf i Huddinge! Nyss var jag på modellfotografering det va kul, hihi det är ju de jag vill pyssla med som mest så ah nice! Men nu så är Jocke i duschen.. packad så jag chillar lite. Dumma fan är packad kl 19.14 -.-' Aja ikv vet jag fortf inte vad som händer kanske ska till en kompis som fyller år för hon har fest men det är lååångt bort :/ så vet inte. See yah / L


Åk inte!



Henry Henry Henry, tänk att snart var det ett år sedan du på t-centralen stod med huvudet gömt under axlarna, tog mig i handen och skakade den i säkert 10 sekunder. Det känns helt sjukt att du ska hem, för hem för dig är här. För oss är det. Du är sjukt cool som kom hit, som utbytesstudent i ett år utan att ha en aning om vilka vi var, vart du skulle komma. Men erkänn att du är nöjd? Lätt. Jag kommer sakna dig, det kommer jag fan att göra. Det känns helt fel att du har åkt! Till Nya Zeeland liksom, det är inte bara att ta bussen dit. Det är en lång väg, en rejäl bit att "åka buss". Sportkillen vi trodde du var, datornörden du är. Hur du alltid suckar åt allt jag gör, när jag kommer med grymma ideér och du bara skakar på huvudet. Det är stört hur mycket jag kommer sakna dig. När jag bjuder hem fel killar och behöver nån att snacka med(?) En storebror. I Dubai, när vi hela tiden stod i havet och sjöng "Love story". That you were Romeo, you were throwing pebbles and my daddy said stay away from Juliet. And I was crying on the staircase, begging you please don't go. Ingen kan sjunga den som vi! Jag saknar dig redan brorsan. Fan, det här är jobbigt. Trodde inte att det skulle kännas såhär, men det är tungt. Men vi ska ses igen! Och jag kommer ringa dig minst 1 gång i veckan och säga SNOPP, så att du inte glömmer mig. Ha det grymt i Nya Zeeland, JAG SAKNAR DIG!

/ Lillasyster, varesig du vill eller inte.

Alina svarar



Postat av: Emma
Hur är era drömkillar?
Är ni olika i sättet?
Till Linnea;
Vem var din första kille?
och Till ALina:
Vad gillar du för godiS?s
Ni är jättelika i utseéndet ni ser ut som tvillingar. Ps. Eran blogg äger!!Puss

URL:
http://emmass.blogg.se/

Svar: Oj, vilken svår fråga. Men min drömkille ska vara snygg(!), ha en rejält snygg kropp. Leéndet är viktigt, tänderna. Och ögonen tittar jag mycket på. Händer, mage och armar är viktiga också! Jag ska kunna ha roligt med min "drömkille", alltså, kunna skratta och vara avslappnad. Han ska bry sig om mig och vara kärleksfull!! (Ett stort plus skulle vara att ha en snygg kompis till Linnea, hähä)

Hahaha... vad jag gillar för godis? Underbart att den här frågan kom till mig. Jag hatar lakrits och polly! Det skulle nog vara bättre om ni gav den frågan till Linnea att svara på om mig. Jag älskar sånna där röda ferarribilar och ahlgrens bilar. Sen gillar jag choklad, men inte jättemycket. Så i min påse finns det INGET surt, INGET polly och absolut INGET lakrits. Tack! Aa det fick vi höra ofta förut. Kramkram

Postat av:
Okej tjejer, om ni fick bo på en plats i världen vilken som helst vart skulle ni bo då?!? Från Erik (H)

Svar: Oj! Jag trivs jättebra där jag bor med min familj. Men att pröva på att bo i Hollywood skulle inte sitta helt fel.

Postat av:
Saknar ni att vara i Älvsjö..?

Svar: Ja, precis som Linnea sa.. det gamla Älvsjö saknar vi båda något enormt. Ni fattas i våra liv och ni vet precis vilka ni är!

Postat av: Tomten
Vilken kille är snyggast i dalarna? :)

Svar: Hm.. Känner ju fan 3 snygga i Dalarna. Filip, Gurra och Jakob. Pusspåer

Postat av: ANONYM
Alina va i helvete gör du i göteborg egentligen?

Svar: HAHA Olle olle olle, jag är hemma nu and you love it, right?

Postat av: Jocke Berggren
Nä nu får vi dra igång den här frågestunden!
Xbox 360, Playstation 3 eller Nintendo Wii? Vilken är bäst? :P
Svar: Underbara lilla Jocke. Jag har ingen aning vad något är utom playstation(?) :$

Postat av:
stor eller liten?
Svar: Stor eller liten vad..(?)

Postat av: Daniel Hauser
Alina har du någonsin haft sexuella fantasier om linnea, och linnea tvärt om. håller med om buss 172
Svar: Aa, det var så att.. NEJ det har jag inte älskling. Buss 172? Vad snackar du om Hauser?
Postat av:
Vilket gymnasium och vilken linje ska ni gå på?
Svar: Vi ska gå Nacka Gymnasium, linje HP turism och resor

Postat av:
vilka skolor har ni gått på?
Svar: Oj, det är många! SK, Hökarängsskolan, Eriksdalsskolan och Enskedeskolan.
Postat av:
Har ni bott i Älvsjö? Har ni bott någon annanstans?
Svar: Ne, förutom att vi nästan alltid sov hos mitt ex som bodde där. Nope det har vi eeej.

Postat av:
vad heter era föräldrar?
Svar: Lennart och Annica, dina råå?
Postat av:
Har ni några husdjur?
Svar: YEPP jag har en hund, och Harre.

Postat av:
något komplex ni har? (om t.ex. eran kropp elr så)
och något ni e väldigt nöjda med.
mvh :)
Svar: Damn svår fråga, mitt svar: JAG VET INTE! Tjilevippen

Damp!

Nu ska jag slå min kudde, jag är ARG /


TJalalalalalalalala

Hello darlings. Kom nyss hem från ett 6 timmar långt jobbpass. Om jag är trött? Nä inte alls... bara lite... utarbetad kanske.

Kort om vad jag har gjort istället för att blogga: i torsdags kom jag ju hem från götet, drog direkt in till stan, mötte Linnea och Jocke, chillade runt, promenerade lite. Dom drog hem. Jag blev ledsen, HÄ inte därför menmen. Jag drog till Olle och Myggan. Sov hos dom. Åkte hem igår. Chillade galet. Gick på middag. Åkte hem. Gick på fest. Gick hem. Sov. HÄ HÄ skön jag är.

Vet ni? På torsdag drar jag. WOAPA! Jag längtar så sjukt mycket. Nu ska jag kanske ringa Linnea, eller skita i det. Vi har iallafall fått massa festförslag! Walla, vad fan det nu betyder vet bara att L brukar säga det. Pusspåer! / kung i baren




Nu blir jag borta ett tag

yesyesyes, för alla som kan läsa så händer nu exakt detta som står på rubriken. Fan vad jag har lust att göra en videoblogg sen måste ringa Alina så jag kan få hennes användarnamn och lösen till youtube! HAHA..
Aja kiss my ass / L


vad ska jag göra nu då???


1 2 3 FANTA OCH ROSÉ

http://www.youtube.com/watch?v=1kpR1OkMt6w
 LOVE / L

FACIT

Juste jag ställde ju en fråga förut om någon kunde se vem som var jag på en gammal fotbollslag-bild! Här kommer svaret, *GARVAR*

FINNS INGA LIKHETER !!!! / LINNEA

träffas?

Hejsan alla där ute eller inne(?) Nu har jag vaknat för en stund sen och har ingen som helst aning om vad jag ska göra nu i ett par timmar. Någon som har något bra förslag? Jag ska väl berätta lite om igår?
Jag o Alina var på fest i Sköndal hos en polare, det var ju typ mer chillkrök men det var soft asso. Vi satt och kollade lite fotboll då och då, lyssnade på musik och pratade. Jag var inte där alls länge Alina drog innan utan att säga hejdå, om jag blev sne.. nja inte så farligt jag kanske drog vid.. öhhh jag vet inte men inte alls sen iaf! Leo en kis följde mig till bussen, skitsnäll grabb. Han ville inte att jag skulle bli uppäten av haren ..-.-' Nej men ah han följde med. I jävligt olagom tid ringer Jesper mig och säger att jag ska komma på fest i Älta, men jag var då i gullmars helt själv och staxt efter de så dog min mobil. Så nej asso, blev inget mer festandes för den kvällen.
Ikv vet jag däremot ingenting som händer.. jag har absolut inget planerat. Asså det är ju ganska skönt för då kan man ju välja sen.
Juste Linnea Jonsson, din lilla skitunge hahaha varför ringde du inte när du var på lokalfesten igååår?
Och.. Peter jag pallade inte komma och bada pool igår men kunde inte säga det eftersom mobilen dog :) peace!

Welll, nu ska jag nog duscha.. om någon kan tänka sig att ses så ring mig ..cya! / L

sjuuuuuukt tröött!

Trötter här

Måste sova, jobb imorgon. Jag saknar Emil. God natt

kvällens klädsel

Shooo alla guzzar och grabbar, här kommer kvällens smexiga outfit!

shiet jag har två ben egentligen :o lovar

här kommer festen

Nu dansar jag runt i mitt rum och sjunger samtidigt som jag försöker hitta kläder te ikv! Fan vad nice nu ska jag tagga till lite Agnes! BRB / feeeeeeesten

kunde inte välja hahaha jag va ju så snygg på båda! DAMN


YEEEEEEEEEEEAH

Så kom man in på sitt första val också! :D Nacka gymnasium - Turism & resor nästa år då fan vad kul asso :D:D::D

ooouf

Nu ska jag till duschen.. jag har sällskap! cyyya / linnea

Här är min lovley seeeexi boy som väntar i duschen på mig,
han har bra snygg kropp asso,
Damn på han!!!!!

GYMNASIET

SHIT TÄNK OM JAG INTE KOM IN?!?!

WHIIIIIIE

Hejhejhej, jag är galet glad! Bästa humöret ever skoja inte! Jag var ute och solade nyss på min baksida, fett nice men shiet vad det är varmt ute. Fattar inte hur min lillebror kan vara på grönan.. I JEANS?!?!?! Stööört! Aja han får skylla sig själv jag sa faktiskt till han. Ikv finns det lite smått och gott att välja mellan.. typ som en skål plockgodis ..HAHHAA! Så jaaaa.. jag tror absolut på natten.
Men juste jag har varit i stan idag med Matte, fan jag saknar henne redan! :/ Men det var skitkul vi gick runt och shoppade, inte så mkt för min del hon köpte lite linnen smink och trosor. Sen gick vi till min mamma och pungade henne på lite pengar så jag kunde köpa ett par skor. Mamma I LOVE YOU och sen drog vi och käkade. Nu är hon med Eda(?) och tittar fotboll jag ska duscha så fort pappa kommer hem med mer balsam. Nu ska jag göra ett inlägg om Matte hon bad mig o eftersom jag är så rar och glad så ska jag absoluuuuut göra de nu! Laaav till många / L

Jag just nu.. vaa?! hörde jag risig, nej inte alls! URK

i min ensamhet


Ser ni vad som är fake?
Finn tre "fel", lycka till!
/ L


:P

YEEEEEES nu smsade Matte och vi ska ses sen ska vi in till stan en snabbis. Måste göra mig iordning nu, heeeeeeeydo / Linnea

reaaaal morning

Tjabba! Det är skit tidigt usch.. men kunde ej sova längre. Om ett tag ska jag åka med Matte till Älvsjö och fixa något. Hon drar iväg sen till utlandet och är borta i en månad :'( Kommer sakna henne som fan, ofattbart! Så jag måååste träffa henne idag. Resten vad dagen får gå åt till att........ sola och kanske bada med (?) Äsch med vem vet jag inte än men det löser sig! (y) Egentligen vill jag in till stan också.. ska köpa ett par nya skor och nya jeans shorts men pallar jag det idag då..? får se asso. Så aaah, så ligger det till. Egentligen måste jag träna euw, känner mif skarrrig har inte gjort de på ganska så länge nu asso.. knas! Japp japp japp, nu vill folk att vi ska fortsätta med veckans babe.. hmm vem ska de fina priset gå till denna vecka? Något att klura på.
Ciiiao bella / Linneeaaa

Haha när jag gick på fotboll.. någon som ser vem som är jag?


Linnea svarar

Postat av: Emma
Hur är era drömkillar?
Är ni olika i sättet?
Till Linnea;
Vem var din första kille?
och Till ALina:
Vad gillar du för godiS?s
Ni är jättelika i utseéndet ni ser ut som tvillingar. Ps. Eran blogg äger!!Puss

Det är svårt att säga hur min drömkille ska vara till sättet men jag gillar "bad-boys" och oftast brunetter men det kan pendla fram och tillbaka.
Ja jag och Alina är absolut olika till sättet.
Min första kille tror jag var Dennis eller Markus P men det var inte så seriöst, den första seriösa var Martin.
Hahah vi brukade få höra det förut när vi var ännu mer lika. Tack kram


Postat av:
Okej tjejer, om ni fick bo på en plats i världen vilken som helst vart skulle ni bo då?!? Från Erik (H)

Oj jag trivs jättebra i stockholm, men jag skulle absolut vilja testa att bo i Thailand och i Göteborg
Postat av:
Okej tjejer, om ni fick bo på en plats i världen vilken som helst vart skulle ni bo då?!? Från Erik (H)

(:
Postat av:
Saknar ni att vara i Älvsjö..?

Tråkigt att du väljer att vara anonym, men ja absolut det gör jag. Saknar hur det var förut i Älvsjö.. inte alls på samma sätt längre
Postat av: Tomten
Vilken kille är snyggast i dalarna? :)

Känner ingen i dalarna?
Postat av: ANONYM
Alina va i helvete gör du i göteborg egentligen?

-
Postat av: Jocke Berggren
Nä nu får vi dra igång den här frågestunden!
Xbox 360, Playstation 3 eller Nintendo Wii? Vilken är bäst? :P

Oj jag vet inte rikgit, vad är skillnaden?

Postat av:
stor eller liten?

?.. stor eller liten vad
Postat av: Daniel Hauser
Alina har du någonsin haft sexuella fantasier om linnea, och linnea tvärt om. håller med om buss 172.

Hahaha det önskar du, och att vi hade värsta historien.. nej tyvärr jag ser inte Alina på det sättet. Haha tack du skönt att ha någon med sig ;)

Postat av:
Vilket gymnasium och vilken linje ska ni gå på?

Vi ska gå Turism&Resor på Nacka gymnasium
Postat av:
vilka skolor har ni gått på?

Sköndalsskolan Hökarängsskolan Eriksdalsskolan & Enskedeskolan
Postat av:
Har ni bott i Älvsjö? Har ni bott någon annanstans?

Nix det har vi inte. Ja klart vi har bott någon annanstans?
Postat av:
vad heter era föräldrar?

Hej jag kom inte på någon fråga Pia & Peter heter mina
Postat av:
Har ni några husdjur?

Nej det har jag inte
Postat av:
något komplex ni har? (om t.ex. eran kropp elr så)
och något ni e väldigt nöjda med.

mvh :)

Nej verkligen inte, varför skulle jag?
Allt jag är sjukt snygg

/ Linnea

BOM!

Sådär ja nu slår jag hammaren i bordet, inga mer frågor tack så mycket..kommer ju typ inga fler(?) Jag kan svara på dom åt mig nu men Alina får göra sen själv.. jag har så tråkigt. /L

hejdo

Nu kommer Dahlis, puss!

Min snygging


huddinge

Hej igen, nu är jag tillbaka.. klappat och klart nu kör vi fullt ös! Men snart ska jag träffa Dahlis, gud vad jag inte orkar fixa mig. Vi ska bara vara ute och gå vad jag vet (?) Men det blir myspys eftersom det nu var ett tag sen sist. Hon hämtar mig med moppen om ett tag hon skulle bara jobba lite innan så jag får väl vänta lite nu FIXA MIG aja men vad ska ni göra idag? Ikv snackar Alina om bio, gaaaaah vid det här laget borde hon veta att jag tycker det är det absolut tråkigaste som finns -.- *gäääääsp* Så nej det blir det inte.. jaa iaf inte med mig! Jag vill festa.. så om någon har/vet något så är jag på! Nu så ska jag börja fräscha till mig. Cya / Katten

Spanien med laget, haha crazyyyyyy!

simone simone simone

simone om back on track:
ja :) dina videoinlägg eller va du kallar dom...kan ju ingen ogilla

Hahahaha Simone! Ja jag gjorde ju faktiskt en som verkade vara omtyckt. Men jag har ingen användare på youtube så måste låna Alinas och orkar inte ringa henne och fråga vad hon heter osv :) inte alls lat(?) Men ska fixa det sen, oroa dig inte / L

svar!

Anonym om dagens:
GUD va fin tröja du har !Vart har du köpt den ? :D
Kram

Tack så mycket, det är faktiskt så att jag har fått den av min farmor och jag vet inte vad den är ifrån men jag kan titta när den är tvättad :) påminn mig bara!

/ Linnnea

big

HAHAHA vilka jävla frågor vi har fått! Vi lovar att vi ska svara snart, JAG DÖÖÖR! / L

brådiiis

Tjabba tjena hallå. Nu har jag för inte så länge sen vaknat, precis borstat tänderna yeah! Nu ska jag ner till centrum och fixa med en grejj.. så jag har lite bråttom men jag ska inte överstressa fast jo men nu måste jag tagga. Cya / L

Snygg tjej


RSS 2.0